Erken gebelik testi?????

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
Son adet tarihiminnilk günü 17 Kasım son ilişki tarihim 30 Kasım ve bugün erken gebelik idrar testi yaptım negatif sizce hamilelik yok mu

5 gün var kesin birşey diyemeyiz , iki üç gün sonra test yapın orda belli olur

Eklentiler

• IMG_20231215_000504.webp
    IMG_20231215_000504.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 795
  • IMG_20231215_000419.webp
    IMG_20231215_000419.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 585
Bend erken testteb yaptım ancak sonuç birşey olabilir mi yorumlarsanız

Eklentiler

• IMG_20231218_193202.webp
    IMG_20231218_193202.webp
    10 KB · Görüntüleme: 660
  • IMG_20231218_193134.webp
    IMG_20231218_193134.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 634
Evet öyle çıktı ancak erken gebelik testi sözde ama ben 1 gün geçince yaptım en azından köyü olması gerekmez miydi. Birde sabah ilk idrarla mi yaoiliyor pek bilgim yokta

Merhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG_2065.webp
    IMG_2065.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.003
Merhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Var gibi duruyor cnm hakkında hayırlısi olsun bir tanede kaset test al istersen yada acilde kan ver

Ben görüyorum çizgiyi ilk kaç dakikada çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu testi bu sabah yaptım uyanır uyanmaz. Dün akşam 5 buçuk gibi 20’tlye kaset test aldım artımed markalı onda bişey çıkmamıştı
Hayırlı olsun o zaman cnm bende polikistik över hastasıyim benimde 4 yıla yakın olmadı sadece femara ile hamile kalmıştım adetten 1gun önce test yapmıştım az silik çıkmıştı şuan 3 yaşına girecek tekrar 2. İçin ovulasyon testi aldım onu deneyecegim

Hayırlı olsun o zaman cnm bende polikistik över hastasıyim benimde 4 yıla yakın olmadı sadece femara ile hamile kalmıştım adetten 1gun önce test yapmıştım az silik çıkmıştı şuan 3 yaşına girecek tekrar 2. İçin ovulasyon testi aldım onu deneyecegim
Hayırlısı olsun inşAllah 🙏

Hanımlar merhabaa 🫶 bişey danışmak istiyorum sizlere. Normalde reglden bir hafta önce kasık ağrılarım gögüs hassasiyetim başlarr fakat bu ay hiç ağrım olmadı adetim dört gün gecikti normalde hiç şaşmaz günü gününe uygularım battan 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı tekrar yapmlı mıyım sizce

Yapın varsa çıkar yoksa çıkmaz kimisi adetin gecikmesinin 7.gunu yapıp hamile olduğunu öğrenen var hakkınızda hayırlısı olsun
Hanımlar merhabaa 🫶 bişey danışmak istiyorum sizlere. Normalde reglden bir hafta önce kasık ağrılarım gögüs hassasiyetim başlarr fakat bu ay hiç ağrım olmadı adetim dört gün gecikti normalde hiç şaşmaz günü gününe uygularım battan 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı tekrar yapmlı mıyım sizce

Back
X