Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3 gün kala yaptım testime bakarmisiniz sizce var mı?5 gün var kesin birşey diyemeyiz , iki üç gün sonra test yapın orda belli olur
Evet 2.çizgi çıkmış büyük ihtimalle var hayırlı olsunBende 3 gün kala yaptım testime bakarmisiniz sizce var mı?
Teşekkür ederimEvet 2.çizgi çıkmış büyük ihtimalle var hayırlı olsun
Test hatalı değilse var gibiBend erken testteb yaptım ancak sonuç birşey olabilir mi yorumlarsanız
Ilk 5 dk da çıktıysa var . Hayırlı olsunBend erken testteb yaptım ancak sonuç birşey olabilir mi yorumlarsanız
Var gibi duruyor cnm hakkında hayırlısi olsun bir tanede kaset test al istersen yada acilde kan verMerhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Bu testi bu sabah yaptım uyanır uyanmaz. Dün akşam 5 buçuk gibi 20’tlye kaset test aldım artımed markalı onda bişey çıkmamıştıVar gibi duruyor cnm hakkında hayırlısi olsun bir tanede kaset test al istersen yada acilde kan ver
Ben görüyorum çizgiyi ilk kaç dakikada çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Benum daha sililti hamileyimBend erken testteb yaptım ancak sonuç birşey olabilir mi yorumlarsanız
Hayırlı olsun o zaman cnm bende polikistik över hastasıyim benimde 4 yıla yakın olmadı sadece femara ile hamile kalmıştım adetten 1gun önce test yapmıştım az silik çıkmıştı şuan 3 yaşına girecek tekrar 2. İçin ovulasyon testi aldım onu deneyecegimBu testi bu sabah yaptım uyanır uyanmaz. Dün akşam 5 buçuk gibi 20’tlye kaset test aldım artımed markalı onda bişey çıkmamıştı
Hayırlısı olsun inşAllahHayırlı olsun o zaman cnm bende polikistik över hastasıyim benimde 4 yıla yakın olmadı sadece femara ile hamile kalmıştım adetten 1gun önce test yapmıştım az silik çıkmıştı şuan 3 yaşına girecek tekrar 2. İçin ovulasyon testi aldım onu deneyecegim
Hanımlar merhabaabişey danışmak istiyorum sizlere. Normalde reglden bir hafta önce kasık ağrılarım gögüs hassasiyetim başlarr fakat bu ay hiç ağrım olmadı adetim dört gün gecikti normalde hiç şaşmaz günü gününe uygularım battan 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı tekrar yapmlı mıyım sizce
Hayırlısı olsun inşAllah![]()