Erken gebelik testi?????

Eklentiler

• IMG_20231220_181150.webp
    IMG_20231220_181150.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 335
Merhaba hanımlar, 3 gün önce testim böyle çıkmıştı ondan sonraki gün tekrar test yaptım ve negatif çıktı adetime daha 2 hafta kadar var beklemeli miyim
IMG_8136.webp

Bend erken testteb yaptım ancak sonuç birşey olabilir mi yorumlarsanız
Merhaba sayfalarda gezerken sizinle karşılaştım bende gebelik bekliyorum adete 6 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti birde akşam yapmıştım Suan adetime 3 gün kaldı 28sinde oluyorum sizler kaç gün önce yaptınız ve sabah yapmak önemli mi gerçekten ben önemsemedim ama ilk gebeliğimde akşam normal test ile öğrenmiştim tabi 8 gün gecikmişti ilkinde bunda nasıl yapmalıyım anlamadım sizleri rahatsız ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim 💖

Bende erken test yaptım bugün reglime 3 gün var negatif çıktı bakalım regl olmazsam gecikince tekrar yapıcam

Merhaba sayfalarda gezerken sizinle karşılaştım bende gebelik bekliyorum adete 6 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti birde akşam yapmıştım Suan adetime 3 gün kaldı 28sinde oluyorum sizler kaç gün önce yaptınız ve sabah yapmak önemli mi gerçekten ben önemsemedim ama ilk gebeliğimde akşam normal test ile öğrenmiştim tabi 8 gün gecikmişti ilkinde bunda nasıl yapmalıyım anlamadım sizleri rahatsız ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim 💖
Ben galiba 3 4 gün önce yaptım silik çıktı böyle 2 günü mü ne kaset test yaptım brsey cikmadi sonra kanverdim çıktı. Şimdide kontrol ediliyor yükseliyordu diye

Kızlar merhaba 38 yaşındayım. Geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm, Yumurta toplanırken de 1 tane polip varmış onu aldılar, ama maalesef 2 embriyomuzunda genetik sonucu negatif geldi. Üzerine normal gününde regl oldum. Aralık 1 de, normalde 25 inde tekrar olmam gerekiyordu ama olmadim bugün 30.Gün kasiklarimda regl olacakmışım gibi ağrı oluyor fakat gelen birsey yok. Bu sabah erken test yaptım yaklaşık 10 dk sonra hafif silik çizgi çıktı. Birkaç saat sonra yaptığımda da +- ile işaret verenlerden - negatif çıktı. Reglim sadece 1 defa 31. Günde geldi normalde en geç 28 ya da 29. günde geliyor. Ne düşüneceğimi bilemedim sizce hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• 1000026156.webp
    1000026156.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 148
10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibi
IMG20240101161128-01.webp

Merhaba sitede yeniyim :) 1 yıllık evliyim sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz :) 28 günde regli olurum. kasım 31 de regli oldum aralık 4 te bitti. fakat aralığın 24 ünde yani 24 gün sonra yine regli oldum. 28 inde regli bitti. 1 ocakta ilişki oldu. ilişkiden 2 gün sonra sol kasıkta ani bi ağrı oldu ovulasyon testi yaptım çok net pozitif çıktı. ovulasyon pozitif çıktığında adetin 11. günüydü. bugünlerde bi tuhafım 2-3 gündür sol kasığımda ani iğne batmaları oluyor. çok sık idrara çıkıyorum. bel ağrım var ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti kanda belli olur mu? adetime 8 gün var test yaptım siyah beyaz yaptığımda gölge şeklinde bir çizgi var

Eklentiler

• 6be83a5b-8faf-47bb-a35f-1c1d687745a0.webp
    6be83a5b-8faf-47bb-a35f-1c1d687745a0.webp
    89,1 KB · Görüntüleme: 131
Karartilmamis halinde siz goruyorsaniz yarin sabah ilk idrar ile tekrar yapin 15.gun olcak varsa net bi sekilde cikar diye dusunuyorum

Back
X