ne zaman tekrar yapayım peki testi 1 gün gecikmede negatif çıktıYapın varsa çıkar yoksa çıkmaz kimisi adetin gecikmesinin 7.gunu yapıp hamile olduğunu öğrenen var hakkınızda hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman tekrar yapayım peki testi 1 gün gecikmede negatif çıktıYapın varsa çıkar yoksa çıkmaz kimisi adetin gecikmesinin 7.gunu yapıp hamile olduğunu öğrenen var hakkınızda hayırlısı olsun
Bu akşam regl oldummYaptınız mı varmı sonuç ne
Bu akşam regl oldumYaptınız mı varmı sonuç ne
Bugün 3. Gün kaset yaptım birşey yokIlk 5 dk da çıktıysa var . Hayırlı olsun
var canım ben de gördüm bugün tekrar baska markayla test yap bakalımkızlaar ben mi görüyorum yoksa silik bir çizgi var mı
Merhaba sayfalarda gezerken sizinle karşılaştım bende gebelik bekliyorum adete 6 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti birde akşam yapmıştım Suan adetime 3 gün kaldı 28sinde oluyorum sizler kaç gün önce yaptınız ve sabah yapmak önemli mi gerçekten ben önemsemedim ama ilk gebeliğimde akşam normal test ile öğrenmiştim tabi 8 gün gecikmişti ilkinde bunda nasıl yapmalıyım anlamadım sizleri rahatsız ediyorum cevaplarsanız çok sevinirimBend erken testteb yaptım ancak sonuç birşey olabilir mi yorumlarsanız
Ben galiba 3 4 gün önce yaptım silik çıktı böyle 2 günü mü ne kaset test yaptım brsey cikmadi sonra kanverdim çıktı. Şimdide kontrol ediliyor yükseliyordu diyeMerhaba sayfalarda gezerken sizinle karşılaştım bende gebelik bekliyorum adete 6 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti birde akşam yapmıştım Suan adetime 3 gün kaldı 28sinde oluyorum sizler kaç gün önce yaptınız ve sabah yapmak önemli mi gerçekten ben önemsemedim ama ilk gebeliğimde akşam normal test ile öğrenmiştim tabi 8 gün gecikmişti ilkinde bunda nasıl yapmalıyım anlamadım sizleri rahatsız ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Sabah mı yapmıştınız testinizi acaba ben akşam yaptım ya da tok yaptım hepBen galiba 3 4 gün önce yaptım silik çıktı böyle 2 günü mü ne kaset test yaptım brsey cikmadi sonra kanverdim çıktı. Şimdide kontrol ediliyor yükseliyordu diye