Erken gebelik testi

Hayalet bi çizgi bende gördüm bence yarında bi tekrarla belirginleşirse bi kan ver

18 Kasımda Kürtaj oldum çok küçüktü doktor ilk adetten sonra korunmayabilirsin dedi. 9 aralıkta 3 gün kan gelmişti regl kanaması gibiydi sonra bir daha gelmedi ama 2 gündür çok nadir zamanlarda kahverengi akıntı gibi gelmiş acaba yerleşme kanaması mıdır diye şüphe etmiştim

Ocak topiği hanımı gördüm kız test yapıyorsan sallasana bizim topiğe şöyle ağız tadıyla yorumlayalım Kuşum ben gördüm valla. Sen bu testi tekrarla inşallah müjdeli haberlerle geleceksin

Ocak topiği hanımı gördüm kız test yapıyorsan sallasana bizim topiğe şöyle ağız tadıyla yorumlayalım Kuşum ben gördüm valla. Sen bu testi tekrarla inşallah müjdeli haberlerle geleceksin
Ay sonuç bekliyorum inşallah çıksın doktorum arıycak. İnşallah yanılmamışımdır.

Adet gecikmesinin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim?
Canım erken gebelik testi mi yaptın adet gecikmenin 8. günü? Benim bugün gecikmemin 7. günü normal test yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testi yapmam daha mı iyi olur bir bilgin var mı ?

Canım erken gebelik testi mi yaptın adet gecikmenin 8. günü? Benim bugün gecikmemin 7. günü normal test yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testi yapmam daha mı iyi olur bir bilgin var mı ?
Evet canım erken gebelik yaptım burda silik olmasına rağmen 277 çıkmıştı

Benimde 30 Aralık en son regli 32 günde bir oluyorum üsteki testi dün alttakini bugün yaptım kafam karıştı iyice kan veremiyorum amerikadayım burda 8 haftadan önce muayene etmiyorlar sadece idareden testi yapılıyor 8. Hafta ultrason kalp atışı vs geçilmeyi bekliyorum çok zor göğüs ağrılarım var 1 haftadır büyüdüler bire iştahım açık

Eklentiler

• IMG_5223.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 40
kuruma çizgisi mi değil mi emin olamadım benim için de dua edin 8 aydır olmuyor reglime 4 gün var dayanamadım test yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…