Hayalet bi çizgi bende gördüm bence yarında bi tekrarla belirginleşirse bi kan ver
Ocak topiği hanımı gördüm kız test yapıyorsan sallasana bizim topiğe şöyle ağız tadıyla yorumlayalımGünaydın kızlar. Benimde adetime 2 gün var. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Sabah ilk idrarla yaptım. Başta test yanlış sandım ama dikkatli bakınca kaymış olduğunu fark ettim ve açtım. Sizce gebelik var mı. 8.16 da test yaptım geri yattım 8.34 de testi gördüm.
Canimctebrikler rabbimin mucizesiÇok teşekkür ederim kan sonucum 277 çıktı iki tüp bebek 3 aşılama negatifti olursa Rabbimin mucizesi olur
Ay sonuç bekliyorum inşallah çıksın doktorum arıycak. İnşallah yanılmamışımdır.Ocak topiği hanımı gördüm kız test yapıyorsan sallasana bizim topiğe şöyle ağız tadıyla yorumlayalımKuşum ben gördüm valla. Sen bu testi tekrarla inşallah müjdeli haberlerle geleceksin
Canım erken gebelik testi mi yaptın adet gecikmenin 8. günü? Benim bugün gecikmemin 7. günü normal test yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testi yapmam daha mı iyi olur bir bilgin var mı ?Adet gecikmesinin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim?
Merhaba hayırlı olsunAdet gecikmesinin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim?
Merhaba hayırlı olsuntestinizin markası ne acaba sabah ben de yaptım ama
Evet canım erken gebelik yaptım burda silik olmasına rağmen 277 çıkmıştıCanım erken gebelik testi mi yaptın adet gecikmenin 8. günü? Benim bugün gecikmemin 7. günü normal test yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testi yapmam daha mı iyi olur bir bilgin var mı ?
Çok teşekkür ederim betam 16 çıkmıştı yükseldi mi diye merak ettimSizin en alttaki yaptığınızla aynı heralde tam markasını hatırlamıyorum
benim bugün gecikmemin 9. günü dün sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı silik çizgi bile yokEvet canım erken gebelik yaptım burda silik olmasına rağmen 277 çıkmıştı
Normalde âdetleriniz duzenliyse gec döllenme olabilirbenim bugün gecikmemin 9. günü dün sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı silik çizgi bile yok
Normalde düzenliydi 3 aydır korunmuyoruz ilk ay 1 gün erken geldi geçen ayda 6 gün gecikti bu ayda 10. gün bugün gecikeli ama idrarda çıkmıyor negatif şuanNormalde âdetleriniz duzenliyse gec döllenme olabilir
üzgünüm ama olsa çıkardı gibiNormalde düzenliydi 3 aydır korunmuyoruz ilk ay 1 gün erken geldi geçen ayda 6 gün gecikti bu ayda 10. gün bugün gecikeli ama idrarda çıkmıyor negatif şuan
Banada öyle geliyor ama geç döllenme olabilir diyorlar ama hayırlısı bakalımüzgünüm ama olsa çıkardı gibi
Evet bir kac gün daha bekleyip test yapın en iyisiBanada öyle geliyor ama geç döllenme olabilir diyorlar ama hayırlısı bakalım
Öyle yapıcam canım haftaya kadar olmazsam haftaiçi kan vericemEvet bir kac gün daha bekleyip test yapın en iyisi
Insallah gönlünüzden geçen olurÖyle yapıcam canım haftaya kadar olmazsam haftaiçi kan vericem
1. dakikadada hafif çizgi var sankiEki Görüntüle 3377694 kuruma çizgisi mi değil mi emin olamadım benim için de dua edin 8 aydır olmuyor reglime 4 gün var dayanamadım test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?