- 15 Ocak 2024
- 828
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Kahvrengi akıntı kaç gün sürdü yerleşme kanaması da olabilir adetini geçince kan ver canım direkAdetime tam 6 gün var kızlar 2 gün kahverengi bir akıntım oldu bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı bu saatten sonra pozitife döner mi yoksa önümüzdeki sürece mi bakacağız demek oluyor bu ?
Kuzum adetime 9 gün kala basladi 4 gün filan sürdü 2 gün bişey gelmedi dün sabah çok açık pembe geldi sonrasında kesildi bel ağrım ve göğüs ağrım var adetimede 3 gün kaldiKahvrengi akıntı kaç gün sürdü yerleşme kanaması da olabilir adetini geçince kan ver canım direk
Kan ver bence kuzucum gebelik testi hep yanıltıyor ben 2 3 kere pozitif gördüm baya koyu kanda hep negatif ti
Walla kurbanlık koyun gibi bekliyorum hala hafif hafif kahverengi silince geliyo
Sonucunuz ne oldu acaba?Walla kurbanlık koyun gibi bekliyorum hala hafif hafif kahverengi silince geliyo
meraba bnm testımı yorumlarmsnzKahvrengi akıntı kaç gün sürdü yerleşme kanaması da olabilir adetini geçince kan ver canım direk
Tekrarla bencede kuzummeraba bnm testımı yorumlarmsnz
bılmıyorum kafam cok karısık yumurtalık gununde ılıskı oldu 3 defa belırtılrde vrdı snta belırtı yok oldu vucudumda anlamdm bnde sadece gogus hassasıyetı bıde vajınmadet sancısı var o kdrTekrarla bencede kuzum
Sonucunuz ne oldu acaba
İlk 10 dk çıkan sonuçlar doğru oluyor adetin gecikirse tekrardan test yap kuzumArkadaşlar reglen 4 gün önce prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk başta gözle zor görülen ikinci çizgi vardı zaman geçtikçe koyulaştı(ilk fotoğraf) bugün yani regle bir gün kalmışken tekrar test yaptım miratech erken gebelik testi bu sefer hiç ikinci çizgi çıkmadı (2. Fotoğraf) sizce hangisi doğrudur kan vermeme üç gün var
Prodoctor da ilk başta çok zor görülen telefonda gözükmeyen bir çizgi vardı zamanla belirginleşti ama miratech de kuruma çizgisi dahi yoktu bir var gibi bir yok gibi yoruldum açıkçası yarın kan vereceğim artıkİlk 10 dk çıkan sonuçlar doğru oluyor adetin gecikirse tekrardan test yap kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?