Yıkama olayını duymadım, çok ama çok silik, aslında sabah yapsanız daha iyi olabilirdi şayet varsa değerler düşük olduğu için görülmemiş olabilir. Adet tarihi de etken, ben bilemedimMerhabalar arkadaşlar dün 2 saat sıvı kullanmadım gebelik testi yaptım 5 dakika içinde böyle oldu acaba kuruma çizgisi mi dedim 2 kere yıkadım yok hala böyle acaba varmidir? 2 tane yaptım yan duran 2. Testi geri kalanlar ilk yaptığım test bu ara da çıplak gözle bakıldığında pembe çizgi gri değil
Merhaba bende de pcos var bende adetim 22 gün geçmişti test yaptım silik çıktı kan verdim 16 çıktı suan 10 haftalik hamileyim inşallah vardırAdet olmuyorum pcosum var 2 ay önce olmuştum oda ilaçlar la
İnşallah ya bende pcos olduğu için hiç beklemiyordum yine öylesine yaptım testi çıkmaz diye 6 yıldır korunmuyorduk olmuyordu çünkü belirtilerim göğüs hassasiyeti vardı sık idrara çıkma mide bulantısı bide yüzünde sivilcelenme ölüyordu aşırı ondan dolayı test yaptım zaten . Sizde testi tekrar yapın yada bi kan verin benim 1 ay gecikme de daha 1 haftalik felan çıkmıştı işte oda pcos dan dolayı geç yumurtlama geç döllenme felan oluyormuşİnşallah lütfen dua edermisiniz belirtilerinin neydi acaba Rabbim dek düz versin inşallah sağ salim kucağına almak nasip etsin
Cnm birdaha yap testi. Az da olsa koyulaşma varsa gebelik vardır.Merhabalar arkadaşlar dün 2 saat sıvı kullanmadım gebelik testi yaptım 5 dakika içinde böyle oldu acaba kuruma çizgisi mi dedim 2 kere yıkadım yok hala böyle acaba varmidir? 2 tane yaptım yan duran ve kabını çıkarmadığım2. Test geri kalanlar ilk yaptığım test bu ara da çıplak gözle bakıldığında pembe çizgi gri değil
Kan verdiniz mi?Bu daha deminki yaptığım
Sonuç ne çıktıHayır vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?