Erken gebelik testi

Dünden beri kasıklarım çok ağrıyınca az önce yine test yaptım korkup, hala inanamıyorum hala kan vermeye cesaret edemedim sanki adet olucam gibi ama testlerin hepsi de yanlış olamaz 15-20 saniyede 2. Çizgi çıktı hemen netleşti

Eklentiler

• IMG_1534.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 140
Beyaz akıntı dediğiniz kremsi gibi mi yoksa uzayan türden mi bende de beyaz akıntı başladı kendime belirti arıyorum resmen
Merhaba benim şu anda akıntım aynı fotodaki gibi çok özür dilerim eklediğim için ama normalde yumurtlama akıntısından sonra akıntı seyrelir kaybolurdu adetime 2 gün kala da su gibi gelirdi şimdi 3 gündür akıntım böyle yani hiç ara vermedim akıntıda resmen yumurtlamadan sonra.. sizin de bole mi suan oldukca kremai yapı kalın bıde yumurtlama günüm 28 mart muhtemelen adetime 4 ,5 gun var hatta buay 2kez yumurtladm danrm 13. Gunumde kanama oldu 4saat sürdü arada geldı sonra 16. Günümde de tam yumurta akı geldı cok degerlendıremedık annem bendeydı 2ılıskı var sadece 11. Gün ve 17. Günlerı arasında malesef pek umutlu degılım ılskı cokk azdı dek geldımı blmyrm ama dun aksam da anıden rahıme 2dk süren bıcak saplanmalaem olduu arada da sol yumurtalk sızlıyor

Aynıları bende de var burnum kanamıştı dediğiniz gibi göğüs ağrısı harici hepsi bende bekliyorum dua edin benimde olsun krem akıntı ve sarı akıntı var ama regl olacağım gibi 2 günüm var

Freely diye bi marka eczacı bunu verdi erken gebelik diye tam bilgim de yok anlamıyorum da siz anlıyormusunuz görsel ekliyim bi bakın
Merhaba canım ben de bugün bu markayı yaptım ve seninki gibi bir sonuç aldım. Eğer gebelik varsa yazar mısın bana da . Bende oko var o yüzden emin olamıyorum erken mi baktım diye bu arada umarım gebelik vardır

Merhaba adetim 3 gün gecikmede şuan ilk defa gecikiyorum adet gecikmesinin 1. Günü evde kaset test yaptım çıkmadı kasık ağrım baş ağrım ayaklarım belim yani anlayacağın adet olacakmışım gibi ağrıyor ama bugün de bitti olmadım dün kan testi verdim 0,1 çıktı değerlerim . Anlayamadım ne olduğunu acaba yükselir mi nasıl olur geç döllenme mi acaba merak içindeyim ilk defa gecikme yaşıyorum .
Umarım sizde de gebelik vardır bi gelişmeniz olursa yazın bana da

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :)) Ne zaman test yaptınız, öğrendiğinizde kaç haftalıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…