Erken gebelik testi

Teşekkür ederim canım

Valla ben baktım kuzum çoğu kişide burun diş eti kanaması vs olmamış he bide göğüs damarlarım belirginleşmişti

Kuzum normal testse erken olmuş çünkü benim 1 gün kala bile zar zor gözüktü çizgi

Kuzum normal testse erken olmuş çünkü benim 1 gün kala bile zar zor gözüktü çizgi
Ne bıleyım canım yaa bazıları 5-6 gün silik çizgi görmüş ondan yapmıcaktım erken gaza geldim bide son ovulasyon testlerim silik çıkmıyor sanki bana göre olabılır mı acaba

Valla ben baktım kuzum çoğu kişide burun diş eti kanaması vs olmamış he bide göğüs damarlarım belirginleşmişti
O göğüs damarları belirginleşmesi bende de var canım hayırlısı olsun kaptırmak istemiyorum kendimi

Ne bıleyım canım yaa bazıları 5-6 gün silik çizgi görmüş ondan yapmıcaktım erken gaza geldim bide son ovulasyon testlerim silik çıkmıyor sanki bana göre olabılır mı acaba
Kuzum sadece 1 gün zirve oluyor o günden 2 3 gün önce ve 2 gün sonra yüksek oluyor yani çatlama var ama yumurtlama 1 gün diğer günler yaparsan yine tutar ama o hafta bitince çift çizgi görmedim hiç birde gebelik testinde evet bazen 5 6 gün önce silik çizgi çıkıyor ama erken gebelik o testler kaset test yapacaksan adet zamanında yap öncesinde çıkması düşük ihtimal

O göğüs damarları belirginleşmesi bende de var canım hayırlısı olsun kaptırmak istemiyorum kendimi
Evet dur hemen ümitlenme ben hep her belirtide aman adette böyle diyip kendimi ümitlendirmemeye çalıştım çünkü bundan öncekilerde hep ümitlerim boşa gitti

Canım sen beni anlamadın ben yumurtladım 5 gün sonra 2. Yumurtlamamam oldu degerlendırdım hepsini sımdı adete yakın tekrar çift oluyor sanki o da hamılelerde olabılıyormus bana öyle geldi bende sana onu sordum yanlış mı görüyorum acaba dıye bıde erken gebelık testi yaptım ovulasyon testının içinde çıkanlardan

Ay kusura bakma kuzum yanlış anladım ozaman sen bence bekle adet dönemini

Evet dur hemen ümitlenme ben hep her belirtide aman adette böyle diyip kendimi ümitlendirmemeye çalıştım çünkü bundan öncekilerde hep ümitlerim boşa gitti
Evet canım bende aynı şeyleri yaşadım seni anlıyorum o yüzden beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…