- Konu Sahibi kubragocer
-
Benim de dün yumurtalıklarım da bu ağrı oldu ama geçti sonra değerlendiremedik zaten olmaz düşüncesiyle önemsemedim pekVallahi canım bildiğim kadarıyla yumurtlama adetten 14 gün öncesinde oluyor ama bazen geç yumurtlayanlar da oluyormuş yumurtlama belirtileri hissetmiyorum mesela genel olarak insanların söylediği gibi adet günümü takip ettiğim uygulamalardan bakıyorum yumurtlama gününe ama bu şekilde de bir gebelik yaşamıştım bugün itibarıyla reglime 8 gün kaldı bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu yumurtlama üstünden de 7 gün geçti internetten test sipariş ettiğimi söylemiştim zaten dediğim gibi kargonun gelmesi reglime yakın olacak Bayram tatili girdiği için eğer olmazsan o şekilde test yapmayı düşünüyorum eğer olursam hiç test yapmayacağım bir sonraki aylara bırakacağım
Ay inşallah olmazsın güzel haberini bekliyoruzson dakika güncelemesi geldi henüz hiç bir adet belirtim yok sanırım inşallah olmucam
Hafif çizgi var gebelik olabilir canımSizce hamile mym 3 gün gecikti reglim
Benimde bugün reglime 1 hafta kaldı kahverengi lekelenmem olmuş yerleşme olabilir miBenim de dün yumurtalıklarım da bu ağrı oldu ama geçti sonra değerlendiremedik zaten olmaz düşüncesiyle önemsemedim pek
henüz olmadımAy inşallah olmazsın güzel haberini bekliyoruz
+ midem çok bulanıyorhenüz olmadım
Hafif bir çizgi var gibi tabi doğrudan müdür değil midir bilemiyoruz en iyisi kan testi verip durumu kesinleştirmek ya acilden verin yada bayram bitince sağlık ocağından verinSizce hamile mym 3 gün gecikti reglim
Ay sonuç ne oldu Bir daha test yaptın mıhenüz olmadım
Ay sonuç ne olduhenüz olmadım
test yaptın mı canımBenimde bugün reglime 1 hafta kaldı kahverengi lekelenmem olmuş yerleşme olabilir mi
yok yapmadım yarın sabah 11 e randevu aldım kan vereceğimAy sonuç ne oldu Bir daha test yaptın mı
Tamam canım güzel haberlerini bekliyoruzyok yapmadım yarın sabah 11 e randevu aldım kan vereceğim
inşallah canım anca öğlen 2 3 gibi çıkar sonuç bakalımTamam canım güzel haberlerini bekliyoruz
ben elendim kızlar 1.20 sonucumTamam canım güzel haberlerini bekliyoruz
ben elendim kızlar 1.20 sonucum
amin isteyen herkesin inşallah en kısa zamanda isteyen hepimize nasip etsinhakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Amin amin inşallahamin isteyen herkesin inşallah en kısa zamanda isteyen hepimize nasip etsin
Canım bir gelişme var mı? Benim de adetime 3 gün kaldı karın ağrım başladı bu sabah ben bu ay da elendimBenimde bugün reglime 1 hafta kaldı kahverengi lekelenmem olmuş yerleşme olabilir mi
Benimde adetime 3 gün vardı bugün elendimCanım bir gelişme var mı? Benim de adetime 3 gün kaldı karın ağrım başladı bu sabah ben bu ay da elendim
Ne zaman mutluluktan ağlayacağız acabaBenimde adetime 3 gün vardı bugün elendim
İnşallah bir gün o günleri de görürüzNe zaman mutluluktan ağlayacağız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?