Erken gebelik testi

Bende en son 3 Nisan da adet oldum dün 10. Gündü sağlık ocağına gittim test verdim bugün sonuç çıktı 0.200 olarak gebelik yok bugün 11. Gün hala adet olmadım kötü bir durum beklentiye daha çok girip hayal kırıklığına uğruyorum

evet gerçekten benimde pskolojim bozuldu negatif çıkacağından emin gibiyim artık

Merhaba benimde bu ay adetim beklenen günde geldi ama çok ağrı çektim 2 3 tane parol günde bir tane majezik aldım yoksa ağrıdan duramıyorum ama kanamam diğer aylara göre çok az ve koyu renkli çamurumsu mu diyim siyaha yakın mı diyim bilmiyorum bugün 4.gunum normalde 5 günde biter ama hiç böyle az ve koyu renkli yaşamamıştım hamilleik olabilir mi
Rabbim en güzel şekilde sağlıkla tez vakitte nasip etsin

Bir keresinde benim de bu şekilde gelmişti.. adet bitimi doktora gittiğimde kist olduğunu öğrendim bir sonraki adet döneminde adetle birlikte atılmıştı o şekilde kendiliğinden oluşan kistler olabilir

Bir keresinde benim de bu şekilde gelmişti.. adet bitimi doktora gittiğimde kist olduğunu öğrendim bir sonraki adet döneminde adetle birlikte atılmıştı o şekilde kendiliğinden oluşan kistler olabilir
Anladım teşekkür ederim burda okuduğum önerilerden biri de soğan suyu kürü bu ay onu denemek istiyordum eğer bir kist oluşumu varsa dediğiniz gibi sanırım atmasını kolaylaştırır diye düşünüyorum

Evet kist atmada bayağı işe yarıyor gebelik oluşumunda da etkili demişlerdi ben denemiştim de o zaman da olmamıştı jsjsjs

Evet kist atmada bayağı işe yarıyor gebelik oluşumunda da etkili demişlerdi ben denemiştim de o zaman da olmamıştı jsjsjs
Bende Ocak ayında boş gebelik geçirdim ve düşük yaptım düşükten sonra 4.adetimi gördüm bu ay doktor zaten düzene girmen 6 ay sürebilir demişti benim sadece tek farklılığım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum fakat düşükten sonra 32 çıktı bu süre ama yine 32 günde bir düzenli bir şekilde oluyorum doktorum da 3 adet dönemi sonrası tekrardan deneyebileceğimi söylemişti ama ben düşükten beri korunmadım zaten ama nasip olmadı her ay bir sürü test yaptım kendi kendime sürekli düşünüp durdum ve hepsinin sonucu koca bir negatifti ben hamile olduğumu öğrendiğim halde zaten bir belirti yaşamamıştım adet gecikmesi ile anlamıştım o yüzden artık 4 ayı atlattım önümde 5. ay var olacak olan hayırlısıyla ve kolaylıkla olsun diyorum ve bu konuyu kafamdan attım beklentide olmak insanı aşırı yoruyor testlerde de yalancı pozitif görmüş biri olarak bunlar da çok insanı hayal kırıklığına uğratıyor biraz da yapabildiğimiz kadar relax yaşamaya çalışalım benim sadece bu ay adetim çok farklı geldiği için endişelendim. Biraz fazla kilolarım var şu an onları vermeye çalışıyorum daha sağlıklı bir şekilde hamile kalmak için de eminim ki de daha da kolaylaştıracaktır bu süreci bakalım Haziran ayında ne olacak güncellerim burayı

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah tez vakitte kolaylıkla sağlıkla evlat nasip etsin bizlere de kucağımız boş kalmasın seni çok iyi anlıyorum bende bir keresinde testte pozitif görmüştüm büyük bir mutluluk sonrası kan verince negatif olduğunu anladık ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Düşünmemek en güzeli rahat olmak ama benim elimde olmuyor maalesef çevremde herkesin çocuğu var ve bir araya gelince sürekli çocuklarını anlatıp duruyorlar ben sadece dinleyici oluyorum.. eminim benim gibi durumda olan çok kişi var birbirimizi en iyi biz anlarız

Maalesef Allah herkesin dualarını kabul etsin kucaklarını boş bırakmasın ben pazartesiye randevu aldım bı muayene olmak istiyorum kist gibi bı sorunum olduğundan şüpheleniyorum en azından kafam rahatlar dedim

Maalesef Allah herkesin dualarını kabul etsin kucaklarını boş bırakmasın ben pazartesiye randevu aldım bı muayene olmak istiyorum kist gibi bı sorunum olduğundan şüpheleniyorum en azından kafam rahatlar dedim

Bence de iyi olur için de rahat eder hem doktorla görüşünce inşallah ciddi bir şey yoktur

Bence de iyi olur için de rahat eder hem doktorla görüşünce inşallah ciddi bir şey yoktur
İnşallah yoktur bugün fark ettim kahverengi leklenmem olmuş sebebini anlayamıyorum gerçekten adet olmasaydim gebelik dicektim belki ama kanama olduğu için o ihtimali de sildim gerçi kanamam da bir tuhaftı bilmiyorum

İnşallah yoktur bugün fark ettim kahverengi leklenmem olmuş sebebini anlayamıyorum gerçekten adet olmasaydim gebelik dicektim belki ama kanama olduğu için o ihtimali de sildim gerçi kanamam da bir tuhaftı bilmiyorum
Bir keresinde benimde öyle olmuştu adet sonrası kahverengi lekelenmelerim çok oluyordu kist varmış bir sonraki adet döneminde atılmıştı kist kendiliğinden

Bir keresinde benimde öyle olmuştu adet sonrası kahverengi lekelenmelerim çok oluyordu kist varmış bir sonraki adet döneminde atılmıştı kist kendiliğinden
Canım ben düşük yaptıktan sonra böyle kahverengi lekenmeler görmeye başladım önceden yoktu ama bende kist olduğunu düşünüyorum bu durumu çok kafaya taktım bı gebelik istiyorum buna engel olucak bişi mi var diye düşünüp durdum sürekli stres oldum bide affına sığınarak söylüyorum ama benim ilişki sırasında çok ağrım olmaya başladı son 2 gündür sanki dersin ilişki sırasında bı şey var rahmimde yada karnimda oraya baskı yapıyor da alt karnımı ağrıtıyor gibi bı his sen hiç böyle bı problem yaşamış mıydın

Bide benim lekelenmelerim genelde adet öncesi dönemlerde oluyor adet sonrası ilk defa bu ay oldu 1 kere

Kusura bakma yeni görüyorum mesajını anlattığın şekilde bende de olmuştu rahim duvarının arkasında mandalina büyüklüğünde kist var demişti doktor adet döneminde atılmazsa ilaç tedavisi yapacağız demişti ama kendiliğinden atılmıştı . Doktor o kistin ilişki sırasında ağrı yapacağını söylemişti anlattığın şekilde de ağrı yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…