Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası sanki laboquick ile aynı test kitiMerhaba arkadaşlar bat 19 haziran bugün test yaptım ve silik çıktı markası after 10 eczaneden almıştım ne dersiniz bu testi bilen var mı
After 10 diye geçiyorMarkası sanki laboquick ile aynı test kiti
Evet bakalım adete göre belli olurTesti bilmiyorum ama 2.çizgi silikte olsa varr benimde bat 20 haziran gecikirsem test yapıcamm
Kasıklarım çok ağrıyor sadece sizde böyle bi belirti oldu muEvet bakalım adete göre belli olur
Evet oluyor ara araKasıklarım çok ağrıyor sadece sizde böyle bi belirti oldu mu
regle 2 gün var ama dayanamadım test yaptım negatif çıktı hala umut var mı yoksa olsa çıkar mıydıEvet oluyor ara ara
Adet günü öncesinde test yapmayın diyorlar adet gubunuz geçince daha iyi anlarsınız belirtiniz varsaRegle
regle 2 gün var ama dayanamadım test yaptım negatif çıktı hala umut var mı yoksa olsa çıkar mıydı
bugün belirtiniz nedir ?Evet oluyor ara ara
Belirtim var kasık ağrısı en çok umutlandıran oldu ama o yüzden üzüldüm test sonucuna gecikirse tekrar yapıcamAdet günü öncesinde test yapmayın diyorlar adet gubunuz geçince daha iyi anlarsınız belirtiniz varsa
bekleyelim bakalım hayırlısı ileBelirtim var kasık ağrısı en çok umutlandıran oldu ama o yüzden üzüldüm test sonucuna gecikirse tekrar yapıcam