Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yumurtlamadan 12. Sonra erkende çıkmıştıErken gebelik testi en erken ne zaman yapılır ne zaman sonuç çıkar? Bat: 28 Ağustos
Teşekkür ederimBenim yumurtlamadan 12. Sonra erkende çıkmıştı
Test yaptınız mı benimde bat 25Teşekkür ederim
Regle 6-7 gün var. Böyle sonuç çıktı. Sizce kızlar? Yukardaki ovülasyon aşağıdaki hcg testi. Hcg testinde hafif gölge görüyorum. Kalite baya düşüyor buraya yüklerken
Testinizin markası nedir ben de ince bi çizgi görüyorumRegle 6-7 gün var. Böyle sonuç çıktı. Sizce kızlar? Yukardaki ovülasyon aşağıdaki hcg testi. Hcg testinde hafif gölge görüyorum. Kalite baya düşüyor buraya yüklerken
Predictor earlyTestinizin markası nedir ben de ince bi çizgi görüyorum
Normalde bu markada hiç pozitif almamıştım ilk defa böyle görüyorum. 2 gün sonra tekrarlayayım di miPredictor early
Yumurtlamam 10-11 ağustosta oldu ilişkide o zamanlar oldu 9-10 ağustostaNormalde bu markada hiç pozitif almamıştım ilk defa böyle görüyorum. 2 gün sonra tekrarlayayım di mi
Bu markayı çok iyi biliyoruz ama beni bu ay çok şaşırttı . Önce softec erken gebelik testi yaptım iki koyu çizgi çıktı sıvı tüketmeden prodictör early yaptım onda görünmeyecek kadar silik çıkarttı eşim göremedi hatta beta 18di softec çok daha iyi algıladı betayı içi açık olan predictörPredictor early
Aynısı bende de varHayali çizgi mi var bana mı öyle geliyor yardım edin kızlar
Eki Görüntüle 3633185
Vardır canım baya baya çizgi var zaten bence hemen kan vermeslisin reglinde baya geçmişKızlar erken gebelik testi yaptım adetim 5 gün geçti sizce varmıdır
Teşekür ederim canımVardır canım baya baya çizgi var zaten bence hemen kan vermeslisin reglinde baya geçmiş
Evet var. Test yaptırdınız mı kaç çıktıTeşekür ederim canım
Benim 1 gun kaldi regl ye ama hamilelik belirtileri cok fazla test yaptım ama negatifErken gebelik testi en erken ne zaman yapılır ne zaman sonuç çıkar? Bat: 28 Ağustos