• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik testi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 290
kızlar lütfen buna da bakabilir misiniz ben anlayamadım

Eklentiler

• IMG_2663.webp
    IMG_2663.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 252
Testin markası güvenilirse olma ihtimali yüksek. Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün ya da adete ne kadar var bilmiyorum ancak gebelik başlangıcı gibi çizgi test doğruysa...
Predictor marka erken gebelik testi. Reglime 1-2 gün var. Teşekkür ederim yorumladığınız için

Predictor marka erken gebelik testi. Reglime 1-2 gün var. Teşekkür ederim yorumladığınız için
Rica ederim. Bu silik çizgi ilk dakikalarda belirdi değil mi? Eğer öyleyse test güvenilir bir marka yalancı çıkarma ihtimali çok düşük olanlardan. Ya direk kan verebilirsiniz ya da testlerde koyulaşma takip eder öyle verirsiniz 😊 hayrlısı ile tutunur inşaAllah

Rica ederim. Bu silik çizgi ilk dakikalarda belirdi değil mi? Eğer öyleyse test güvenilir bir marka yalancı çıkarma ihtimali çok düşük olanlardan. Ya direk kan verebilirsiniz ya da testlerde koyulaşma takip eder öyle verirsiniz 😊 hayrlısı ile tutunur inşaAllah
Evet ilk dakikalarda oldu hemen ancak ben kontrol çizgisi mi olup olmadığını bilemedim. İnşallah öyledir… tamam takip edeceğim

Back
X