- 30 Ocak 2016
- 755
- 186
- 103
- 31
- Konu Sahibi Hayatvesen
novacheck gebelik testi yaptım şimdi gözle görülüyor. Ama buraya yansımamışAhahha ne bilim kiz oburlerinde i kadar degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
novacheck gebelik testi yaptım şimdi gözle görülüyor. Ama buraya yansımamışAhahha ne bilim kiz oburlerinde i kadar degil
Kiz daha kac gun var cikar mi ki acabanovacheck gebelik testi yaptım şimdi gözle görülüyor. Ama buraya yansımamış
6-7 gün kaldı işte ben nebileyimKiz daha kac gun var cikar mi ki acaba
İlk idrarla yap kiz insallah vardir6-7 gün kaldı işte ben nebileyim
Sabah yaptım ilk idrar ama 4 de uyudum 7 de uyandım awox denedim bak bakalımİlk idrarla yap kiz insallah vardir
Bn gormuyom ki sen goruyon muSabah yaptım ilk idrar ama 4 de uyudum 7 de uyandım awox denedim bak bakalım
Ben anlamadım ya sanırım beynim bana oyun oynuyorBn gormuyom ki sen goruyon mu
Canım bazen buraya geldiğinde kalite düşüyor ya belki o yüzdendir bende de bugün kahverengi leke gelmiş sabahleyin şu an devamı yok ama regle dönmez inşallah yaBen anlamadım ya sanırım beynim bana oyun oynuyor
İnşallah dönmez canım benimCanım bazen buraya geldiğinde kalite düşüyor ya belki o yüzdendir bende de bugün kahverengi leke gelmiş sabahleyin şu an devamı yok ama regle dönmez inşallah ya
Nasip ya artik hangisi iyi bilmiyorum ki surekli test yapmak mi gününü beklemek mi shhshshİnşallah dönmez canım benim
Kankam sürekli yapmak tabiki sen deli misin sjsjsjsjNasip ya artik hangisi iyi bilmiyorum ki surekli test yapmak mi gününü beklemek mi shhshsh
Ahahahha sen yapiyorsun ne guzel valla gonul ister bende yapim ama morlaim boxulduKankam sürekli yapmak tabiki sen deli misin sjsjsjsj
Silik çizgi görüyorumkızlar lütfen buna da bakabilir misiniz ben anlayamadım
yani ne demek negatif mi pozitif mi tecrübesizim o yüzden soruyorumSilik
Silik çizgi görüyorum
Testin markası güvenilirse olma ihtimali yüksek. Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün ya da adete ne kadar var bilmiyorum ancak gebelik başlangıcı gibi çizgi test doğruysa...yani ne demek negatif mi pozitif mi tecrübesizim o yüzden soruyorum
Predictor marka erken gebelik testi. Reglime 1-2 gün var. Teşekkür ederim yorumladığınız içinTestin markası güvenilirse olma ihtimali yüksek. Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün ya da adete ne kadar var bilmiyorum ancak gebelik başlangıcı gibi çizgi test doğruysa...
Rica ederim. Bu silik çizgi ilk dakikalarda belirdi değil mi? Eğer öyleyse test güvenilir bir marka yalancı çıkarma ihtimali çok düşük olanlardan. Ya direk kan verebilirsiniz ya da testlerde koyulaşma takip eder öyle verirsinizPredictor marka erken gebelik testi. Reglime 1-2 gün var. Teşekkür ederim yorumladığınız için
Evet ilk dakikalarda oldu hemen ancak ben kontrol çizgisi mi olup olmadığını bilemedim. İnşallah öyledir… tamam takip edeceğimRica ederim. Bu silik çizgi ilk dakikalarda belirdi değil mi? Eğer öyleyse test güvenilir bir marka yalancı çıkarma ihtimali çok düşük olanlardan. Ya direk kan verebilirsiniz ya da testlerde koyulaşma takip eder öyle verirsinizhayrlısı ile tutunur inşaAllah