- 11 Eylül 2025
- 21
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi benzeynep1234
-
Canım hemen hamile kalmak istiyorsan eşin günde 3 defa içine boşalsın kesin çözümMerhaba kızlar bugün adet günüm ben erken gebelik testi yaptı negatif çıktı pcos’um erken mi davrandım yanılma payı olabilir miEki Görüntüle 3649609 Eki Görüntüle 3649609
Gerçekten miCanım hemen hamile kalmak istiyorsan eşin günde 3 defa içine boşalsın kesin çözüm
Evet canım ben bu sayede hamile kaldım sperm 2 gün boyunca içinde canlı kalıyor sonra yumurtlama döneminde ol yada olma bunu deneyin eşinleGerçekten mi
Evet birde öyle deneyelim çok teşekkür ederimEvet canım ben bu sayede hamile kaldım sperm 2 gün boyunca içinde canlı kalıyor sonra yumurtlama döneminde ol yada olma bunu deneyin eşinle
Kan verdiniz mimehabaaa benim de reglime 1 gün var sanki böyle çok çok silik bi çizgi görüyorum siz de görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor yaböyle yaşayan var mı baska
bugün kan verdim sonuc bekliyorumKan verdiniz mi
Benimde bi kaç gündür midem bulanıyor 2 gün önce verdim negatif çıktıbugün kan verdim sonuc bekliyorum
Çok sevindim Sağlıkla kucağına al inşallahkızlar bende kan verdim 612 cıktı rabbim yardım etsin hepimize kucağımız boş kalmasın kolaylıkla nasip etsin amin.
Test markası güvenilirse benim görüşüme göre var ama bazı testler yalancı çıkarabiliyor benim days doctor test yaptım iki tane pozitif çıkardıBenimkinde var mı acaba bi bakar misiniz
Hayırlı olsun cnm benimde ilk testimde böyle çıkmıştı ilk başta sonra net oldu bı süre sonra sılık olursada hamılesın sabah yapman gereken amaArkadaşlar merhaba, yarın regl günüm, bugün predictor ile test yaptım çok silik bir çizgi var gibi sanki, birkaç gün önce nimo marka ile yapmıştım negatif çıkmıştı. Silik çizgi var mı sizcede? Umutlanmalımıyım
Bu markaTest markası güvenilirse benim görüşüme göre var ama bazı testler yalancı çıkarabiliyor benim days doctor test yaptım iki tane pozitif çıkardı
Hiç duymadım ve kullanmadım ama inşallah hamilesinizdirBu marka
buralara giremedim hiç kan verdiğimde 2 çıktı sonuç bazen geç döllenme olabiliyormuş bi umut falan dedim ama bugün regl oldum hayırlısı diyorumBenimde bi kaç gündür midem bulanıyor 2 gün önce verdim negatif çıktı
bazı testler yalancı pozitif çıkarabiliyor kızların da dediği gibi ama güvenli bi test markasıysa bence de var çizgi görünüyor umarım bebişin seninledir diyelim kan testi yaptır kesin sonucu öyle öğrenirsin :)Benimkinde var mı acaba bi bakar misiniz
Allahım kucağımızı boş bırakmasınburalara giremedim hiç kan verdiğimde 2 çıktı sonuç bazen geç döllenme olabiliyormuş bi umut falan dedim ama bugün regl oldum hayırlısı diyorum
bazı testler yalancı pozitif çıkarabiliyor kızların da dediği gibi ama güvenli bi test markasıysa bence de var çizgi görünüyor umarım bebişin seninledir diyelim kan testi yaptır kesin sonucu öyle öğrenirsin pBenimkinde var mı acaba bi bakar misiniz
daha çok yeni bu ay ilkti ama regl gecikince olduğunu düşündüm kısmet ya önümüzdeki aya bakalım. peki siz ne zamandır düşünüyorsunuz inşallah güzel haber alırım senden deAllahım kucağımızı boş bırakmasınkaç aydır düşünüyorsunuz çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?