• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tgask
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tgask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
23
4
1
26
Kızlar adetime daha 10 gün var ama test yaptım anlayamadım

IMG_20251001_215909.webp
IMG_20251001_215902.webp
IMG_20251001_220011.webp

Negatif canım ama prodoctor ve Artimed testleri yapmamanı tavsiye ederim yalancı pozitif çok veren testler

Bekleyemedim yaptım içimde öyle bir his vardı zaten sonuç vermedi belki de erken
Adetinize 10 gün varken erken gebelik testleri çok fazla doğru vermez . Siz Regliniz yaklaştığı zaman test yapın bence.

Bekleyemedim yaptım içimde öyle bir his vardı zaten sonuç vermedi belki de erken
O bekleyememe hissini çok iyi biliyorum ama yine de sizin için hayal kırıklığı olmaması adına azıcık daha beklerseniz belki daha iyi olur
İnşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız 💖

O bekleyememe hissini çok iyi biliyorum ama yine de sizin için hayal kırıklığı olmaması adına azıcık daha beklerseniz belki daha iyi olur
İnşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız 💖
İnşallah canım sen hamile misin yoksa

Bende uzun zaman sonra hamile kaldım eşimin de benim de bazı sağlıksal problemler vardı . 2 sene üstüne şükür bakalım inşallah sağlıkla ilerler
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamilesin bizlere de dua et inşallah bu ay olur

Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamilesin bizlere de dua et inşallah bu ay olur
Ayyy etmem mi ya , Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin 🤲🏻
Her şey Allahtan sabret canım Allahın izniyle olacaktır ✨

Back
X