Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma yeridir canım yada test hatalı olabilir farklı varsa denesene yine okuma penceresinde olması lazım çünküKızlar testi açınca bu çizgi çıktı ama kapatınca gözükmüyor TL kısmının içinde kalıyor bu negatif oluyor dimi
Negatif canim kabul ettim artık nasip başka zamana artık emin olmak istedimKuruma yeridir canım yada test hatalı olabilir farklı varsa denesene yine okuma penceresinde olması lazım çünkü
Benimkine bakabilir misiniz bi 1 gün adet gecikmem var 13 Kasım beta <5Negatif canım. Ama şüphen varsa birkaç gün sonra başka marka ile ilk idrarla dene
Evet ne yazikki canim nasip rabbim bı gün nasip etcek insAllahNegatif canım. Ama şüphen varsa birkaç gün sonra başka marka ile ilk idrarla dene
Kuzum çok ince bı gölge gördüm ama emin değilim kurumada olabilir hemen çıktımıBenimkine bakabilir misiniz bi 1 gün adet gecikmem var 13 Kasım beta <5
Çok silik ama görünüyorBenimkine bakabilir misiniz bi 1 gün adet gecikmem var 13 Kasım beta <5
İnşallah edecekEvet ne yazikki canim nasip rabbim bı gün nasip etcek insAllah
Yok hemen bakmadım ama Predictor early kuruma yapmıyor saatle sonra olan başka testimi atayım meselaKuzum çok ince bı gölge gördüm ama emin değilim kurumada olabilir hemen çıktımı
Amin aminİnşallah edecekherkesin süreci bambaşka... rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Ay göründü mü gerçekten ben şokÇok silik ama görünüyorçok daha yeni muhtemelen :) pazartesi kan verin pozitif çıkarsa 2 gün sonra tekrar kan verin inşallah gebesinizdir ve sağlıkla ilerler
![]()
Ben 3 yıldır gebelik testlerinde çizgi arıyorum o yüzden çok net gördümAy göründü mü gerçekten ben şok![]()
Ay gecikmem hiç olmuyordu. Bugün olmazsam tamam heralde o işBen 3 yıldır gebelik testlerinde çizgi arıyorum o yüzden çok net gördüm![]()
Bende şu an corasprin ve oksapar kullanıyorum. Evde kan sulandırıcınız varsa kullanın hiçbir zararı yok. Benzer şeyler yaşamışız sizi çok iyi anlıyorum. Duz edeceğim sizeAy gecikmem hiç olmuyordu. Bugün olmazsam tamam heralde o iş2 ay önce 9+4 kalbi durduğu için kürtaj geçen ayda kimyasal geçirdim 1 gün bile adetin gecikse iğne kullanmak zorundayım dua edin
![]()
Corasprin var iğnemde var akşam kullansam sıkıntı olur mu acaba birde dün parol içtim sıkıntı olmaz heralde geçen ayda kimyasala pıhtılaşma kaynaklı olabilir dedilerBende şu an corasprin ve oksapar kullanıyorum. Evde kan sulandırıcınız varsa kullanın hiçbir zararı yok. Benzer şeyler yaşamışız sizi çok iyi anlıyorum. Duz edeceğim size
Parola gebelikte kullanılıyor sıkıntı yok. Akşam yemeğinden hemen sonra ikisini de kullanın. İçiniz ferah olsunCorasprin var iğnemde var akşam kullansam sıkıntı olur mu acaba birde dün parol içtim sıkıntı olmaz heralde geçen ayda kimyasala pıhtılaşma kaynaklı olabilir dediler
İğne beklesin. Bünyem hassas ilaca benim hapı yuttum şimdi iğne beklesin yarın yaptırayım. ben anlam veremedim normalde gecikmem olmuyor hiç en geç 33 o farklı olanlar gebelikten uzama var adetimde. Akıntım kasık batmam vardı o belirtilerde yok şu an gitti.Parola gebelikte kullanılıyor sıkıntı yok. Akşam yemeğinden hemen sonra ikisini de kullanın. İçiniz ferah olsun
Birkaç gün daha sabredin belli olurİğne beklesin. Bünyem hassas ilaca benim hapı yuttum şimdi iğne beklesin yarın yaptırayım. ben anlam veremedim normalde gecikmem olmuyor hiç en geç 33 o farklı olanlar gebelikten uzama var adetimde. Akıntım kasık batmam vardı o belirtilerde yok şu an gitti.