Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tekrarla olmadı çünkü şüphesi bile yetiyor insanaCanım İşaretlediğim kısımda dipte bi pembeleşme olmuş nokta kadar anlayamadım![]()
Ah canım çok var daha ya birazcık bekle hemen çıkmazAynen öyle çok istiyorum inşallah bu defa pozitifi görürümyarın sabah tekrar yaparım.7 gün var erken mi yaptım acaba
Keşke sabredebilsemAh canım çok var daha ya birazcık bekle hemen çıkmaz
Strese sokuyorsun kendini bırak izin ver kendine biraz bekle boşuna test alıp yapıyorsun şu an çıkmaz yazık günah başka şeylere yönelmen lazım inşallah Rabbim nasip ederKeşke sabredebilsem![]()
Yaaa ben de sanki görüyor gibiyim hayalet çizgi bilemedimBence pozitif ya
Awox çok iyi bir markaYaaa ben de sanki görüyor gibiyim hayalet çizgi bilemedim
7 gün var adetime doğru çıkarır mı emin olamadım 1-2 sonra sabah tekrar yapacağımAwox çok iyi bir marka
Canim benimde adetime bir hafta var bende yaptim benimde silik cikti sonra baska test aldim geldim onda negatif cikti birsey anlamadim ama bence ya kan vermeliyiz yada bi kac gun sonra tekrarlamaliyizKızlar adetime 1 hafta var .awox marka erken gebelik testi yaptım sizce ikinci çizgi var mı
Bende 7 gün kala öğrendim hamile olduğumu7 gün var adetime doğru çıkarır mı emin olamadım 1-2 sonra sabah tekrar yapacağım
Çok erken yapmışsınız ben 2 gün kala yaptim zor görünüyor du canjmAynen öyle çok istiyorum inşallah bu defa pozitifi görürümyarın sabah tekrar yaparım.7 gün var erken mi yaptım acaba
Adet gümüme yakın kan vereceğim canımCanim benimde adetime bir hafta var bende yaptim benimde silik cikti sonra baska test aldim geldim onda negatif cikti birsey anlamadim ama bence ya kan vermeliyiz yada bi kac gun sonra tekrarlamaliyizEki Görüntüle 3677197
Canim bence var gibi aksama dogru tekrar yap idrarini tutup ve cok su icmedenSabah Duratest le yaptım böyle çıktı kızlar