Yarın kan mı versem acaba canımCanim bence var gibi aksama dogru tekrar yap idrarini tutup ve cok su icmeden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kan mı versem acaba canımCanim bence var gibi aksama dogru tekrar yap idrarini tutup ve cok su icmeden
Yani olabilur ama suan deger coj az dir bu defa sirekli kan icin cagirirlar seni duzenli artiyor mu diye onun yerine evde takip et istersen testin koyulasiyor mu diyeYarın kan mı versem acaba canım
evet sürekli 2 güne bi çağırırlar en iyisi adet gününe kadar farklı markalardan sabahları bakayım koyulaşma var mı diye. Dün ki yaptığım Awox bu sabah yaptığım Duratest başka hangi marka alayım canım güvenilir olanYani olabilur ama suan deger coj az dir bu defa sirekli kan icin cagirirlar seni duzenli artiyor mu diye onun yerine evde takip et istersen testin koyulasiyor mu diye
Valla canim inan varsa bu miniklerde bile cikarevet sürekli 2 güne bi çağırırlar en iyisi adet gününe kadar farklı markalardan sabahları bakayım koyulaşma var mı diye. Dün ki yaptığım Awox bu sabah yaptığım Duratest başka hangi marka alayım canım güvenilir olan
Normal kaset testler mi canım onlarda adet gecikmesiyle pozitif gösteriyormuş benim yaptıklarım erken gebelik testiValla canim inan varsa bu miniklerde bile cikar
Ben 4 gun kala normalde cok net siligi gormustum canimNormal kaset testler mi canım onlarda adet gecikmesiyle pozitif gösteriyormuş benim yaptıklarım erken gebelik testi
Ama soyle predictor iyi bi marka pahali ama yani hergun yapacagini varsayarsak gerek olmaz onun harici bende piyasada ki tum testlerle yapmisimdir heraldeBen 4 gun kala normalde cok net siligi gormustum canim
O zaman o markayı alayım canım 3 gün sonra onu yapayımAma soyle predictor iyi bi marka pahali ama yani hergun yapacagini varsayarsak gerek olmaz onun harici bende piyasada ki tum testlerle yapmisimdir heralde![]()
Tamam canim o suan da varsa direk cikartir baya bi iyi algiliyor hcg seviyesini bans da haber verirsin ins guzel haberini alirizO zaman o markayı alayım canım 3 gün sonra onu yapayım
İnşallah canımTamam canim o suan da varsa direk cikartir baya bi iyi algiliyor hcg seviyesini bans da haber verirsin ins guzel haberini aliriz![]()
var gibi canımBenimde adetime 7 gün varken 2gün önce öylesine yaptım miratech ultra hassas gebelik testi yazıyordu üstünde ilk yaptım birşey görmedim sonra bir hayali çizgi var gibi geldi tabi benim beynim oynamıyorsa benle siz görebiliyormusınuz
Ben bunu erken gebelik testi diye aldım kaset test vermiş bana erken gebelik testleri böyle kaset gibi olmuyor dimi canım uzun olanlar erken gebelikİnşallah canım
var gibi canım
Evet uzun olanlar erken gebelik testi canımBen bunu erken gebelik testi diye aldım kaset test vermiş bana erken gebelik testleri böyle kaset gibi olmuyor dimi canım uzun olanlar erken gebelik
Teşekkür ederim canımEvet uzun olanlar erken gebelik testi canım
İnşallah pozitifi görürsün canımTeşekkür ederim canımYarın birde erken gebelik alayım yapayım varsa onda da çıkar sanırım
Silik bir şekilde görünüyorMerhaba benimde adetim 2 gün gecikti ben anlayamadım sanki çok silik çıkmış bi bakarmısnız sizde
Hangi marka test bu canımMerhaba benimde adetim 2 gün gecikti ben anlayamadım sanki çok silik çıkmış bi bakarmısnız sizde
İnşallah canım çıkarsa büyük bir süpriz olurİnşallah pozitifi görürsün canım![]()
İnşallah canım çıkarsa büyük bir süpriz olur3 tüp bebekten son Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah gönlüne göre versin inşallah canımİnşallah canım çıkarsa büyük bir süpriz olur3 tüp bebekten sonra