• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Yani olabilur ama suan deger coj az dir bu defa sirekli kan icin cagirirlar seni duzenli artiyor mu diye onun yerine evde takip et istersen testin koyulasiyor mu diye
evet sürekli 2 güne bi çağırırlar en iyisi adet gününe kadar farklı markalardan sabahları bakayım koyulaşma var mı diye. Dün ki yaptığım Awox bu sabah yaptığım Duratest başka hangi marka alayım canım güvenilir olan

evet sürekli 2 güne bi çağırırlar en iyisi adet gününe kadar farklı markalardan sabahları bakayım koyulaşma var mı diye. Dün ki yaptığım Awox bu sabah yaptığım Duratest başka hangi marka alayım canım güvenilir olan
Valla canim inan varsa bu miniklerde bile cikar

Benimde adetime 7 gün varken 2gün önce öylesine yaptım miratech ultra hassas gebelik testi yazıyordu üstünde ilk yaptım birşey görmedim sonra bir hayali çizgi var gibi geldi tabi benim beynim oynamıyorsa benle siz görebiliyormusınuz

Eklentiler

• ad00f21c-04f8-485b-aa95-727b4f5db049.webp
    ad00f21c-04f8-485b-aa95-727b4f5db049.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 6
Tamam canim o suan da varsa direk cikartir baya bi iyi algiliyor hcg seviyesini bans da haber verirsin ins guzel haberini aliriz🥰
İnşallah canım 🥰
Benimde adetime 7 gün varken 2gün önce öylesine yaptım miratech ultra hassas gebelik testi yazıyordu üstünde ilk yaptım birşey görmedim sonra bir hayali çizgi var gibi geldi tabi benim beynim oynamıyorsa benle siz görebiliyormusınuz
var gibi canım

Back
X