2 gün geciktiBat ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün geciktiBat ne zaman
Bilmiyorum ki canım bu belirsizlik çok kötü ara ara oluyor ağrım
Kasık bel ağrıları gebelik belirtisi olabilir canım2 gün gecikti
Kasık bel ağrıları gebelik belirtisi olabilir canım
Flaş yansıma yapmış canım birazDün (23 Kasım)ve bugün(24 Kasım) yapılan testler kızlar flaşla çektim görünüyor mu sizce
Belli var benceEki Görüntüle 3677494
Test yaptım 2 gün önce canım
Arkadaşıma gösterdim benimkide ilk böyleydi sonradan koyu kırmızı oldu diyor daha ilk başı diyor gebelik içinBelli var bence
Üsttekinde silik çizgi var gibi canım adetin kaçıncı günüDün (23 Kasım)ve bugün(24 Kasım) yapılan testler kızlar flaşla çektim görünüyor mu sizce
Böyle çektim canımFlaş yansıma yapmış canım biraz
Eki Görüntüle 3677494
Test yaptım 2 gün önce canıe
Beta yeni yükselmeye başlamıştır canım ondan. Arttıkça koyulaşırEki Görüntüle 3677494
Test yaptım 2 gün önce canım
Tamam canım inşallahBeta yeni yükselmeye başlamıştır canım ondan. Arttıkça koyulaşır
Adet olmama 5-6 gün var canımÜsttekinde silik çizgi var gibi canım adetin kaçıncı günü
Kaç gün gecikti adetinBöyle çektim canım
Henüz günüm gelmedi 28-29 gibi olcam canım aceleci davrandım birazKaç gün gecikti adetin
Bira erken olmuş canım biraz daha bekle istersenHenüz günüm gelmedi 28-29 gibi olcam canım aceleci davrandım biraz![]()
Yanlış sonuç olabilir mi ki canımBira erken olmuş canım biraz daha bekle istersen
Senin ki erken gebelik testi sanırım erken gebelikte çıkabiliyor benim arkadaşım 6 gün kala öğrendi erken gebelikte benim ki kaset testmiş asıl benim kafam tarhana çorbasıYanlış sonuç olabilir mi ki canım
Senin ki erken gebelik testi sanırım erken gebelikte çıkabiliyor benim arkadaşım 6 gün kala öğrendi erken gebelikte benim ki kaset testmiş asıl benim kafam tarhana çorbası![]()
Peki benim onu erken gebelik sanmam bugüne kadar yeni çıktı bunlar sanıyorumkaset test net diyorlar ama bilmiyorum . Benim ki erken gebelik testi biri Awox diğeri Duratest
Bence kana baktır canımPeki benim onu erken gebelik sanmam bugüne kadar yeni çıktı bunlar sanıyorumYok benim tüp bebekte bir kaybım var onda erken gebelikte öğrenmiştim transferden çok az bir süre sonra hemde senin gibiydi kasette çıkmadı bir kaç gün sonra kasette ye çıkmıştı