• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Dün (23 Kasım)ve bugün(24 Kasım) yapılan testler kızlar flaşla çektim görünüyor mu sizce

Eklentiler

• IMG_6133.webp
    IMG_6133.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 24
Senin ki erken gebelik testi sanırım erken gebelikte çıkabiliyor benim arkadaşım 6 gün kala öğrendi erken gebelikte benim ki kaset testmiş asıl benim kafam tarhana çorbası 😅
😄kaset test net diyorlar ama bilmiyorum . Benim ki erken gebelik testi biri Awox diğeri Duratest

😄kaset test net diyorlar ama bilmiyorum . Benim ki erken gebelik testi biri Awox diğeri Duratest
Peki benim onu erken gebelik sanmam bugüne kadar yeni çıktı bunlar sanıyorum 😅😅 Yok benim tüp bebekte bir kaybım var onda erken gebelikte öğrenmiştim transferden çok az bir süre sonra hemde senin gibiydi kasette çıkmadı bir kaç gün sonra kasette ye çıkmıştı

Peki benim onu erken gebelik sanmam bugüne kadar yeni çıktı bunlar sanıyorum 😅😅 Yok benim tüp bebekte bir kaybım var onda erken gebelikte öğrenmiştim transferden çok az bir süre sonra hemde senin gibiydi kasette çıkmadı bir kaç gün sonra kasette ye çıkmıştı
Bence kana baktır canım

Back
X