muhtemelen geç döllenme yaşamışsınız hamilesiniz tebrik ederim çizgi çok silik değil bariz net bir çizgi varMerhaba benim 3 aydır adetim düzensizdi Ocak ayı son gün 3 ocakti adet oldum ondan sonra olmadım beklenen tarihten 20 gün gecikti 9 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı bugün normal test yaptım silik çizgi çıktı gebelik var diye düşünüyorum varsa geç döllenme olabilir mi
Teşekkür ederimmuhtemelen geç döllenme yaşamışsınız hamilesiniz tebrik ederim çizgi çok silik değil bariz net bir çizgi var
Pozitif hayırlı olsun kan verdiniz miBenimde adetim 1 gun gecikti bu sekilde cikti erken gebelik testim varmi bilemedim
Eki Görüntüle 3710470
İnşallah vardır ve sağlıkla kucağına alırsın benimki de böyle fotoğrafta kalite düşüyor dıe atmadım aynı seninki gibi Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşaALLAHBana da bakın nolur adetim 4 gün gecikti bu 2. Gün erken test sonucum
2. Testimi yaptım çok dağa belirginleşti karın ağrım var regl olacak gibi kaşıklarım ağrıyor ve doktor randevum ayın 10unda bu yüzden bekliyorumİnşallah vardır ve sağlıkla kucağına alırsın benimki de böyle fotoğrafta kalite düşüyor dıe atmadım aynı seninki gibi Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşaALLAH
Testin markası ne acaba2. Testimi yaptım çok dağa belirginleşti karın ağrım var regl olacak gibi kaşıklarım ağrıyor ve doktor randevum ayın 10unda bu yüzden bekliyorum
Türkiye’de ismini bilmiyorım ben yurtdışından aldımTestin markası ne acaba
Pozitif bence inşallah güzel haberler alırsınızTürkiye’de ismini bilmiyorım ben yurtdışından aldım
Kızlar benimkine de bakar mısınız reglm gecikti yaptım böyle cikti sizce
Yaa ne duruyosun gidip kan verseneeKızlar selam 2 ay önce hamileydim ama dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı, sol tüpümdede yapışıklık varmış ve başarılı bir şekilde açılmış, doktor sol tüpün sağlıklı demişti. Adetime 5 gün var ama evde test vardı dayanamadım test yaptım çok silik çizgi var gibi yoksa aklım bana oyun mu oynuyor bakarmısınız
Cevap veren olmamış mı benzer durum bende de var, benim de geçen aylara göre adetim 2 gün gecikti, seyrek idrarla dün akşam awox test yaptım negatif bugün pembe açık pembe kan geldi çok az, normalde memem ağrır bu döngüde ağrımadı anlamadım bir şey olsa çıkar mıydıMerhaba geçen ay gecikmeli olarak (5gün ) adet oldum 12 sinde hala olmadım adet testlerimde negatif niye böyle acaba