AY BENİM DE ADETİME 5 GÜN VAR YAPSAM MI BİLEMEDİM AMA ÇİZGİ ÇIKMIŞ BENCE BİR KAN VERİN HAYIRLISI OLSUNmerhabalar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım çizgiler net değil bu durumu yaşayıp hamile olan var mı ?
Beklemiyordum ilk gebeliğimdeki gibi kaşık ağrılarım olunca yaptım ama adet günüme kadar bekleyeyim bazen testler yanlış sonuç veriyor bence sen de bekleAY BENİM DE ADETİME 5 GÜN VAR YAPSAM MI BİLEMEDİM AMA ÇİZGİ ÇIKMIŞ BENCE BİR KAN VERİN HAYIRLISI OLSUN
ben dün akşam yapptım ama maalesef tek çizgi ben bir de estrofem kullanıyorum doktorum yazdı eşimde vitamin kullanıyor ama galiba bu ay da yok :) sizde bir kan verin bence çok heyecanlıBeklemiyordum ilk gebeliğimdeki gibi kaşık ağrılarım olunca yaptım ama adet günüme kadar bekleyeyim bazen testler yanlış sonuç veriyor bence sen de bekle
Testinizin markası nedirmerhabalar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım çizgiler net değil bu durumu yaşayıp hamile olan var mı ?
Çok ilginç bir şekilde dün akşam adet oldum benben dün akşam yapptım ama maalesef tek çizgi ben bir de estrofem kullanıyorum doktorum yazdı eşimde vitamin kullanıyor ama galiba bu ay da yok :) sizde bir kan verin bence çok heyecanlı
Day’s doctor ama ben dün akşam adet oldum muhtemelen kimyasal gebeliktiTestinizin markası nedir
Tam da tahmin ettiğim marka. Hatta görüntü bile aynı diyebilirim. Yalancı pozitif bence maalesef aynı şeyi bana da yaptı çünkü.Day’s doctor ama ben dün akşam adet oldum muhtemelen kimyasal gebelikti
Tammdır teşekkür ederimPredictor early benim gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir marka. Sadece onda verimli sonuç alıyorum.
allah allah yani belki yerleşme kanamasıdır. çok mu geliyorÇok ilginç bir şekilde dün akşam adet oldum benhayatımda ilk kez 5 gün erken oldum normalde hiç şaşmaz gününde olur hayırlısı olsun sizin için de benimki de muhtemelen kimyasal gebelikti çünkü çizgi sonradan çok belirgindi
Ben de öyle düşündüm ama sonrası baya adet kanaması olduallah allah yani belki yerleşme kanamasıdır. çok mu geliyor
hayırlısı neyse o olusn ne zamandan beri deniyorsunuz pekiBen de öyle düşündüm ama sonrası baya adet kanaması oldu
Ben de öyle düşündüm ama sonrası baya adet kanamasıallah allah yani belki yerleşme kanamasıdır. çok mu geliyor
Benim bir kızım var yeni düşündük 2. Ayımız hayırlısı olsun her şeyden önce tabihayırlısı neyse o olusn ne zamandan beri deniyorsunuz peki
Bir koyuluk var çizgi tam olmasa da ama henüz çok varmış adetinize 4-5 gün sonra tekra test yapabilirsiniz şeklinizi kırmak istemem ama benim de 5 gün vardı baya çizgi belirgindi ama sonra adet oldum inşallah sizin gönlünüzce olur her şeyMerhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim bu ay belirtilerim var kasık ağrısı gelip giden tek taraflı ağrı göğüslerde aşırı hassasiyet bel ağrısı sık idrara çıkma vs dayanamayıp bu gün ilk idrarla test yaptım reglime 6 gün var testi yaptığım gibi test hemen böyle oldu acil cevap lütfen kan aldırmalımıyım varmıdır sizce
Canim neden bu kadar erken test yapıp o stresi yasiyorsun, daha tutunma evresinde ve stres çok etkili. Sabret 6 gün sonra yenile.Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim bu ay belirtilerim var kasık ağrısı gelip giden tek taraflı ağrı göğüslerde aşırı hassasiyet bel ağrısı sık idrara çıkma vs dayanamayıp bu gün ilk idrarla test yaptım reglime 6 gün var testi yaptığım gibi test hemen böyle oldu acil cevap lütfen kan aldırmalımıyım varmıdır sizce
Dayanamadım vallhi kan testi vereceğim inşallah çıkarCanim neden bu kadar erken test yapıp o stresi yasiyorsun, daha tutunma evresinde ve stres çok etkili. Sabret 6 gün sonra yenile.
Ben var gibi gordum
Sonucunuz çıktı mıDayanamadım vallhi kan testi vereceğim inşallah çıkar