• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

feyfur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar ilk defa yazıyorum 14 mart regl tarihim ve döngüm ort 32 34 gün sürüyor. 27 sinden sonra neredeyse gün aşırı ilişki yaşadık eşimle ve bu zamana kadar korunmasız olmamıştı bebek istiyoruz artık 🤭 neredeyse ilk ilişkiyi yaşayalı 7 8 gün olacak ama midem rahatsız gibi bulanıyor ve kasıklarımda ince sızı var 3 gün önce erken g. t. yaptım silik bile değildi tek çizgiydi ama bugün ilk idrarla yaptım ve eklentideki gibi hatta daha çok belli fotoda görünmüyor sizce hamilemiyimm
59756.webp

Eklentiler

• 59756.webp
    59756.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ilk defa yazıyorum 14 mart regl tarihim ve döngüm ort 32 34 gün sürüyor. 27 sinden sonra neredeyse gün aşırı ilişki yaşadık eşimle ve bu zamana kadar korunmasız olmamıştı bebek istiyoruz artık 🤭 neredeyse ilk ilişkiyi yaşayalı 7 8 gün olacak ama midem rahatsız gibi bulanıyor ve kasıklarımda ince sızı var 3 gün önce erken g. t. yaptım silik bile değildi tek çizgiydi ama bugün ilk idrarla yaptım ve eklentideki gibi hatta daha çok belli fotoda görünmüyor sizce hamilemiyimm Eki Görüntüle 3720972
Bir gölge gözüküyor evet ama henüz çok erken ama 🙄 testin markası nedir

Bence var canım sabah ilk idrarla tekrarla yine çıkarsa kan ver 🎀

Pazartesi kesin kan vercem bakalım. Birde bugün kasıklarım bildiğin regl sızısı gibi belimde aynı şekilde ve test 2. dakikada belirginleşti

Son düzenleme:
Artımed çok yanlış pozitif verir. Mümkünse yarın ilk idrarla farklı bir testle tekrarlayın. Günaşırı da tekrarlayabilirsiniz testi
Yaa öyle mi diyosun 😔 ama inşallah doğrudur inşallah alabilirsem yeniden yapayım teşekkür ederimm

Yaa öyle mi diyosun 😔 ama inşallah doğrudur inşallah alabilirsem yeniden yapayım teşekkür ederimm
İnşallah doğrudur, ama sabah da silik çıktıysa muhtemelen doğrudur. Buna biraz fazla mı idrar gelmiş acaba. Bazrn oluyor böyle. Sabah tekrarlamak en temizi

İnşallah doğrudur, ama sabah da silik çıktıysa muhtemelen doğrudur. Buna biraz fazla mı idrar gelmiş acaba. Bazrn oluyor böyle. Sabah tekrarlamak en temizi
10 saniye tuttum bilmiyorumki 🤭 bakalım pzts kan vereceğim hayırlısı olsun inşallah

Back
X