Erken gebelik testi

alya demirel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
3
Erken gebelik testi yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı adetim de gecikti ufak bi lekelenme gibi kanamam oldu hamilemiyim acaba

Test sonucum lütfen biri yazabilir mi

Eklentiler

• 1000660164.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 460
  • 1000660162.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 434
Valla ben bir gölge görüyorum var gibi sanki adetine kaç gün var ve kaç dakikada bu şekilde belirdi çizgiler?

Adetim 3 gun gecikti bugun 3. Gun kahverengi akıntı su gibi kan geliyordu yerlesme kanamasi mi acaba diye düşünürken test yaptım bugun bu şekilde test sonucu çıktı

Özellikle son fotoda epey belirgin bence olabilirsiniz ama bence bi test daha yapın yarın koyulaşacak mı bakın ve kan verin hemen

Tamam teşekkür ederim inşallah sabah ilk idrarda test yapsam daha iyi sonuç alirim dimi
Aynen ilk idrar daha iyi sonuç verir inşallah pozitiftir
İnşallah ya cok dua ediyorum sizlerde edin lütfen
İnşallah ben hamilesiniz gibi hissediyorum ama bu testlerde çok yanıltabiliyor hayal kırıklığı yaşamanızı da istemem hakkınızda hayırlısı olsun diyelim bol şanslar yarın yazarsınız

Insallah yanılmayiz rabbim hic kimseyi yanıltmasın umarim hamileyimdir bende merakla bekliyorum

Valla ben bir gölge görüyorum var gibi sanki adetine kaç gün var ve kaç dakikada bu şekilde belirdi çizgiler?
Benimkine de bakar mısın dpo 15 deyim regl yok göğüslerim çok hassas ama çok silik çıktı sanki ya da bana mı öyle geliyor ilk 5 dakika içinde baktım

Eklentiler

• IMG_8547.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 420
  • IMG_8546.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 399
Valla çok ince bir hayalet çizgi var gibi ama kuruma çizgisibe de benziyor gerçi 5 dakikada çıktı demişssiniz bilemedim

Valla çok ince bir hayalet çizgi var gibi ama kuruma çizgisibe de benziyor gerçi 5 dakikada çıktı demişssiniz bilemedim
ben de emin olamıyorum kuruma çizgisi mi diye ama 10 dakikayı geçmedi test em son 8 dk da resimledim bunlarda kuruduktan sonra ki hali

Eklentiler

• IMG_8558.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 393
  • IMG_8552.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 426
ben de emin olamıyorum kuruma çizgisi mi diye ama 10 dakikayı geçmedi test em son 8 dk da resimledim bunlarda kuruduktan sonra ki hali
Yok bence gayet net hayalet falan değil kuruma çizgisi erken testlerde olmuyor ve gri ve ince oluyor bu bariz silik çizgi

`