Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermeyebilir, erken gebelik testleri bile çok hassas değil çünkü. En garantisi kan vermek, kanda iki gün önce de sonuç alabilirsin.2gün önce yapınca da sonuç veriyormu?Morusevenanne
Yumurtlamadan 14 gün sonraSelam
Kan testini en erken ne zaman yapabiliriz?
Yumurtanin catladigini gorebilir de;döllenmis yumurtayi nasil gormus...hele ki spermi...ben anlayamadim dogrusu. Dr degilim tabiki de ama dollenme tupler de olur. Onu da ultrasonla goremez. Diyelim rahme geldi embriyo. O zaman da zaten spermi goremez. Bana tuhaf geldi dogrusu.Peki size bir sorum daha olacak :)
Benim yumumurtlamam ctesi günüydü ve bunu değerlendirdik :)
Ptesi günü de dr'da randevum vardı.. Alttan ultrason muayenesinde; sağ yumurtan çatlamış bu ay dedi, ve döllenmiş dedi (hatta spremi resmen gördüm) sonra rahimi ölçtü ve kalınlaşma var dedi.. Hamile olabilirsin dedi.. Ama kesin bir şey söylemedi..Ve bende ptesiden beri içimi yemekten yoruldum.. Ne yapsam sizce?
Yanlış anlamış olabilir misin? Tüp bebekte bile döllenmiş yumurtaya mikroskopla bakılıyor, kese oluşana kadar rahim boş gözüküyor. Sadece folikülün çatladığını görebilir. Döllenmeden 5 gün sonra tutunmaya başlıyor embriyo. Kanda değerin yükselmesi 10 günü buluyor... Bir araştır istersen bilimsel kaynaklardan. Sanki yanlış anlaşılma olmuşPeki size bir sorum daha olacak :)
Benim yumumurtlamam ctesi günüydü ve bunu değerlendirdik :)
Ptesi günü de dr'da randevum vardı.. Alttan ultrason muayenesinde; sağ yumurtan çatlamış bu ay dedi, ve döllenmiş dedi (hatta spremi resmen gördüm) sonra rahimi ölçtü ve kalınlaşma var dedi.. Hamile olabilirsin dedi.. Ama kesin bir şey söylemedi..Ve bende ptesiden beri içimi yemekten yoruldum.. Ne yapsam sizce?
Tek seferlik ya bi ton para veriosun onun da kapasitesi diğerinden 5 fazla. Yani normal gebelik testi betahcg 20 olunca çift çıkarıyorsa bu 15te çıkarıyor. Halbuki 5 üzeri gebelik gösterirEn doğrusuthatwoman 'ın dediği kan vermek kesin sonuç Allah' ın izniyle tabiki. Ve bişey sorucam o erken gebelik testi digital tek seferlikmi yoksa onun test çubuğu satılıyomu eczanelerde. Bulamadım da?