Erken gebelik testi

so sorrir

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
677
305
23
Eşime erken gebelik testi aldırdım. Adetime 7gün var ne zaman yapsam sonucu net alırım bilginiz varaa paylaşırmısınız?

ilişkinin üzerinden 15 gün geçince kandan idrara hcg geciyormuş , ama yinede siz adet gecikmenizin oldugu günleri takiben yapın kesin olur

bende vermişti sonuç. ilk ay 2 kez kullanmıştım sadece testi. sonuç doğru çıkmıştı.

2gün önce yapınca da sonuç veriyormu? Morusevenanne Morusevenanne
Vermeyebilir, erken gebelik testleri bile çok hassas değil çünkü. En garantisi kan vermek, kanda iki gün önce de sonuç alabilirsin.
Ben hamileyken idrar testi yaptım (50 lira verip teste!) çıkmadı ama gayet hamileydim :) boşuna idrar testi için üzülme kan ver, garanti olsun.

Adete 5 gun kala normal idrar testinde pozitifti benim. Yumurtlamadan 9gun sonra.

Peki size bir sorum daha olacak :)
Benim yumumurtlamam ctesi günüydü ve bunu değerlendirdik :)
Ptesi günü de dr'da randevum vardı.. Alttan ultrason muayenesinde; sağ yumurtan çatlamış bu ay dedi, ve döllenmiş dedi (hatta spremi resmen gördüm) sonra rahimi ölçtü ve kalınlaşma var dedi.. Hamile olabilirsin dedi.. Ama kesin bir şey söylemedi.. :KK43: Ve bende ptesiden beri içimi yemekten yoruldum.. Ne yapsam sizce?

Ptesi günü de dr'da randevum vardı.. Alttan ultrason muayenesinde; sağ yumurtan çatlamış bu ay dedi, ve döllenmiş dedi (hatta spremi resmen gördüm) sonra rahimi ölçtü ve kalınlaşma var dedi.. Hamile olabilirsin dedi.. Ama kesin bir şey söylemedi.. :KK43: Ve bende ptesiden beri içimi yemekten yoruldum.. Ne yapsam sizce?
Yumurtanin catladigini gorebilir de;döllenmis yumurtayi nasil gormus...hele ki spermi...ben anlayamadim dogrusu. Dr degilim tabiki de ama dollenme tupler de olur. Onu da ultrasonla goremez. Diyelim rahme geldi embriyo. O zaman da zaten spermi goremez. Bana tuhaf geldi dogrusu.

Yanlış anlamış olabilir misin? Tüp bebekte bile döllenmiş yumurtaya mikroskopla bakılıyor, kese oluşana kadar rahim boş gözüküyor. Sadece folikülün çatladığını görebilir. Döllenmeden 5 gün sonra tutunmaya başlıyor embriyo. Kanda değerin yükselmesi 10 günü buluyor... Bir araştır istersen bilimsel kaynaklardan. Sanki yanlış anlaşılma olmuş

Allah allah ben mi yanlış anladım acaba?
Ama yumurtamı gösterirken içine girmiş dedi sperm.. Hatta bana gösterdi.. Buraya kadar gelmiş artık buradan sonrasını da halleder inşallah dedi.. Rahimi ölçtü, kalınlaşma da var dedi.. Ama kesin hamilesin demedi..

Herhalde ben yanlış anladım.. Ya da gördüğüm şeyi benzettim kendi kendime..
Ama rahim kalınlaşması bir işaret mi?

Bence de bi anormallik var. Onca zamandır araştırıyorum sperme kadar gören hiç duymadım ama cihazdan da kaynaklanıyo olabilir. Artık teknoloji ilerledi ama çok erken görmesi tuhaf. İnş hamilesindir ama ümitlenme yine de canım hüsrana uğrama. Bu ay testim silik çizgi çıktı ertesi gün yaptım tek çizgi anlamadım gitti. Adetime kadar yapmamayı düşünüyorum.

En doğrusu thatwoman thatwoman 'ın dediği kan vermek kesin sonuç Allah' ın izniyle tabiki. Ve bişey sorucam o erken gebelik testi digital tek seferlikmi yoksa onun test çubuğu satılıyomu eczanelerde. Bulamadım da?

En doğrusu thatwoman thatwoman 'ın dediği kan vermek kesin sonuç Allah' ın izniyle tabiki. Ve bişey sorucam o erken gebelik testi digital tek seferlikmi yoksa onun test çubuğu satılıyomu eczanelerde. Bulamadım da?
Tek seferlik ya bi ton para veriosun onun da kapasitesi diğerinden 5 fazla. Yani normal gebelik testi betahcg 20 olunca çift çıkarıyorsa bu 15te çıkarıyor. Halbuki 5 üzeri gebelik gösterir

Arkadaslat ben netten labquick strip test almistim. 10tanesi 11tl filandi. Ilk yumurtlamadan 5gun sonra pozitif verdi ama 30dk icinde. Ben de guvenmedim. 9.gun tekrar yaptim hemen pozitif cikti. Diger kullanan arkadaslarda 10.gunlerin de ogrendi. Memnun kaldilar. Akliniz da olsun.

@cuteheart canım bu testi gebelik testi olarak alıcaz dimi ovulasyonuda varmış çünkü şimdi baktım 20gebelik+10ovulasyon +kargo 19.90 gittigidiyorda.

Back
X