- Emoji Skoru
- 305
- Puanlar
- 23
Hangi testin canımCnm testin bu tarafinda bole cikarmi baksana diger tarafinda cikmasi lazim degilmiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi testin canımCnm testin bu tarafinda bole cikarmi baksana diger tarafinda cikmasi lazim degilmiydi
Hangi testin canım
Allah allah neden yüklenmiyo ki. Sen mi yaptın yoksa :)Yuklenmio deliricm cnm
Hala mı yüklenmiyo cnm. Sen mi yaptın? C de tek çıkarsa negatif diye biliyorum ama T tarafında da çıkarsa pozitif diye biliyorum şuan yanlış söylemediysem tabi. İlk baş c snra t çıkıyoYuklenmio deliricm cnm
Ayy canım benim çok sevindimm :) Allah analı babalı büyütsün şimdiden. Darısı bizim başımıza :) Ay çok sevindim.Hamileyim cnm tekkrarladik testi :)))
Onunda 5gün vardı reglsine yani 17sinde olucaktı dün yaptığına göre 4gün kala canım bugün 3gün kaldı çnk.Tebrik ederim canımm darısı başımıza inşallah :)
Hangi testten yaptın? Kaç gün önce yaptın?
Bende yapıyım bugün bakalım. Ama yapsammı bilemedim ya hüsran olursa. Erken gebelik testi mi yaptın normal test mi canım. Çıktıysa hemen bugün doktora git kan testi ver :) ayy ne güzel ya bi ümitle bekleyip sonucunu almak.Hamileyim cnm tekkrarladik testi :)))
Bilmem ki. Bende digital almıştım ama erken yaptım dayanamayıp. Hangisiyle yaptı ki ona göre bizde yapalım regl dönemimiz aynıydı onunla. Ay hadi inş allah bizimde yüzümüz gülerHmm bende öyle yapmayı düşünüyorum.. Hangi marka test kullandı acaba? Ben geçen gün aldım, çok pahalıydı.. Ama 5 gün erken gösteriyor diye kıydım paraya.. Digital göstergesi falan var.. Acaba onu mu kullandı?
Evet 1hafta varken benimde öyleydi bende bian tamam hamileyim diyorum sonra değilmiyim acaba diyorum gerçekten çok stresli bi zaman. Ay bizde svinriz inşallaj ya. Ama üzülmekte var. Belirtleri farkettiği kadar yazsın. Kendimize göre bakalım ama her kadının aynı olmuyomuş ki.İnşallah yaa.. Senin az kalmış regl tarihine.. Benim daha 1 hafta varzaman geçmiyor resmen..
Biran geliyo, kesin hamileyim diyorum..
Biran geliyo, alakası yok diyorum..
Oof uyuyamıyorum stresten![]()
Bende yapıyım bugün bakalım. Ama yapsammı bilemedim ya hüsran olursa. Erken gebelik testi mi yaptın normal test mi canım. Çıktıysa hemen bugün doktora git kan testi ver :) ayy ne güzel ya bi ümitle bekleyip sonucunu almak.
Hmm bende öyle yapmayı düşünüyorum.. Hangi marka test kullandı acaba? Ben geçen gün aldım, çok pahalıydı.. Ama 5 gün erken gösteriyor diye kıydım paraya.. Digital göstergesi falan var.. Acaba onu mu kullandı?