Erken gebelik testi

inşallah diğeri gibi kötü bir durum ile karşı karşıya kalmam inş
belkide içimdeki korkunun en büyük sebebi budur
Zaten bi kere kötü tecrübe yaşayınca en büyük korkusu tekrarlaması oluyor insanın ama halbuki çoğunlukla sonrakiler sağlıklı devam ediyor.
Benim düşükten sanırım 4ay kadar sonra tekrar oldu .gebelik testinde pozitifi görmek bile insanı mutlu etmiyor, ilk kontrollere hep kalbim küt küt olumsuz bişe diyecek gibi gittim ,her lavaboya gittiğimde kanamam varmı acaba diye korkarak gittim ama Allaha şükür bi problem olmadı hamile oldugumu ileri haftalarda yavaş yavaş kabullendim :) Demekki diğeri sağlıksızmış , sağlıksız olanı vücut sonlandırır diyor doktorda . Pozitif düşünmek lazım seninde hayırlısıyla sağlıkla gelecektir bu sefer ;)

Zaten bi kere kötü tecrübe yaşayınca en büyük korkusu tekrarlaması oluyor insanın ama halbuki çoğunlukla sonrakiler sağlıklı devam ediyor.
Benim düşükten sanırım 4ay kadar sonra tekrar oldu .gebelik testinde pozitifi görmek bile insanı mutlu etmiyor, ilk kontrollere hep kalbim küt küt olumsuz bişe diyecek gibi gittim ,her lavaboya gittiğimde kanamam varmı acaba diye korkarak gittim ama Allaha şükür bi problem olmadı hamile oldugumu ileri haftalarda yavaş yavaş kabullendim :) Demekki diğeri sağlıksızmış , sağlıksız olanı vücut sonlandırır diyor doktorda . Pozitif düşünmek lazım seninde hayırlısıyla sağlıkla gelecektir bu sefer :KK66:
çok güzel moral verdin gerçekten içime biraz su serptin benim bu ayla birlikte 9 ay oldu düşük olalı hep kaçtım istemedim önce altı ayı bahane ettim sonra tatili vs filan umarım bu sağlıklı olur diğerinde kanamam filan olmadı ama bulantım rahatsılığımda olmamıştı 9.hafta sonlanmıştı bakalım inş bu sefer herşey güzel olur

çok güzel moral verdin gerçekten içime biraz su serptin benim bu ayla birlikte 9 ay oldu düşük olalı hep kaçtım istemedim önce altı ayı bahane ettim sonra tatili vs filan umarım bu sağlıklı olur diğerinde kanamam filan olmadı ama bulantım rahatsılığımda olmamıştı 9.hafta sonlanmıştı bakalım inş bu sefer herşey güzel olur
ara vermişin epey artık vakti gelmiş denemelere başla :) inşAllah hayırlısıyla sağlıkla yeniden tadarsın korkularını aş oluruna bırak ;)
Bulantı benimde düşükle sonuçlanandada olmadıydı bundada hiç olmadı. Ne bulantı ne gögüs hassasiyeti hiçbi belirti olmadı bünyeye görede değişiyor demekki yine bulantı yaşamazsanda korkma yani ;)

ara vermişin epey artık vakti gelmiş denemelere başla :) inşAllah hayırlısıyla sağlıkla yeniden tadarsın korkularını aş oluruna bırak :KK66:
Bulantı benimde düşükle sonuçlanandada olmadıydı bundada hiç olmadı. Ne bulantı ne gögüs hassasiyeti hiçbi belirti olmadı bünyeye görede değişiyor demekki yine bulantı yaşamazsanda korkma yani :KK66:
canım merhaba he hamılelıkte aynı belirtilermı yasanıyor ?

canım merhaba he hamılelıkte aynı belirtilermı yasanıyor ?
Yo herkesin belirtiler farklı olmakla birlikte aynı kişinin iki hamileliği bile birbirine benzemeyebiliyor her hamilelik kendine özel oluyor yani :) benim ilk belirtiler diye bahsedilen ne kasık agrım ne gögüs hassasiyeti ne bulantı hiçbişey olmadı. Halsizlik de 9-10. Haftalarda ancak başladı hiçbi belirtide olmayabiliyor yani

Hanımlar merhaba..evde yapılan gebelik testini ilaçlar etkiler mi. Nurafen içmiştim, aynı gün test yaptım ama sonuç doğru mudur

Eda1654 Eda1654 so sorrir so sorrir kızlar selam :)
bir ara ne çok muhabbetimiz vardı, şimdi buraya bakamaz olduk..nasılsınız diye sorup kaçmışım en son :)
ben iyiyim, bildiğiniz gibi annem de rahatsızdı, kemoterapi görüyordu, çok şükür ki o süreci atlattık, haftaya radyoterapisi başlayacak inşallah, onu da iyi şekilde atlatırız umarım...
bana gelince ben haziran da laparoskopi oldum, kistlerim var diye anlatmıştım, hatırlarsanız. daha önce açık ameliyat olduğum için çok korkarak girdim ameliyata,ama sonrasında gaz sancısı dısında cok şükür ki bir sıkıntı yaşamadım.
ameliyattan sonra 1 ay doktor yasak koydu, sonra 1 ay da mecburen doğum kontrol kullanmam gerekti.. ameliyat sonrası yine kist oluşumu başlamıştı ki, 1 aylık süreçte çok şükür ki onu da atlattık :) doğum kontrol sonrası 2 kez kendime deneme hakkı tanıdım.ilkinde olmadı,hatta geç gelen adet günü beni baya bi heyecanlandırmıştı... :KK43:
şimdi bu ay son kez deneyeceğim bakalım..olmazsa doktorlarımın tavsiyesi ile daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebeke başlayacağız. hayırlısı Allah'tan..dualarınıza ihtiyacım var..inşallah tüp bebek işine başlamaya gerek kalmaz...
bendeki durumlar böyle,umarım sizinde keyfiniz yerinde,sağlığınız mükemmeldir..
sevgiler hepinize :KK66:
Allah acil şifalar versin inşallah canım. Dualarımız seninle. Annene de acil şifalar dilerim.

Merhaba kızlar
7 yıl sonra başlığı hortlatiyorum 😅
Hala burada olanlar var mı merak ettim 106 sayfayida okudum deli gibi 😂

Back
X