Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsenin kimseyi karaladığı yok ben zaten muhabbetimiz var diye başkasının resmini kullandığını söyledim.yoksa banane ister kullansın ister kullanmasın ,ayrıca o sayfadaki resimler aynıydı senin bu konuya bakmanda ki süreçte diğer konu sahibi değiştirdi, karıştırmış falan değilim yani,sadece uslüp yanlış yok hakkımı helal değil yok bilmem ne bende ne hakkın var ?varsa da etmesin ya ben vicdanen rahatım.ama o yazdıklarıyla rahat olabilecek mi onu bilmiyorum.
Resimler aynıydı diğer yazan değişti sonradan, sorulunca internetten resim dedi o benim demedi doğru olarak .
Zaten kimseye kendini ekle denmiyor ki sorulunca da benim demeye gerek yok, çok güzelsin muhabbeti bile döndü devamın da , bu da hani "bi yanlışını yakaladığının 40 doğrusunu sorgularsın" diye bi laf vardır o psikoloji yi oluşturuyor ki ne gerek var bunlara kimse resmimizi ekleyelim diye ısrar etmiyor zaten burda ki konuların amacı bilgi paylaşımı . Neyse bi karışıklık oldu diyip kapanacak bir konuydu gereksiz ve haksız bir savunmayla uzadı .
ben bu formu baştan sona kadar okudum alzaymır falan da değilim,bu soruyu bir arkadaş sormuş sizde cevap vermişsiniz ,ona istinaden diğer konuyu açan bayana sordum,bu soruya cevap veren sizsiniz ben değilim
buyrun.bu soruya hayır bu resmi beğenip koydum deseydiniz,böyle cevap verseydiniz bende diğer arkadaşa bu soruyu sormazdım,beni ilgilendirmez o yada değil,sizde aynı şekilde ,size çok büyük ayıpki hem yazıp hemde ben uyduruyormuşum gibi kendi kendinize burdan hakkımı helal değl yazıyorsunuz ,bende ne hakkınız var madem muhabbetiniz yok soruyorum size ?etmeyin efendim yalan söyleyen birisinin bende hakkı olsa ne olmasa ne ,ayrıca diğer konu neden bu kadar sizi rahatsız etti herkesin başına gelebilir bişey sizinle ne alakası var ,ben sizinle ilgili başka bişey yazmışım ne kadar paranoyaksızını ya neyse ,hayırlı doğumlar size
ben rahatım bu saaten sonra yazdıkların zerre kadar umrumda değil.ortalık karıştırdığım falan yok azıcık empati yapsan ne demek istediğimi anlardın ama nerdee ,ayrıca ben senin okul arkadaşın değilim susup susmayacağıma sen karar veremezsin. benim ilk yazdığım yorum da bir yanlışlık olmuş ben değilim desen olay bitecek uzattıkça uzattın.hakaret beddua gırla empatiyide açıklayım burada seninle muhabbetimiz oldu benim dediğin içinde diğer arkadaşa neden benim konuştuğum arkadaşın resmini kullanıyorsun diye sordum aslında senin özelini korudum ama nedense sen bunu anlamadan maşallah saydırdıkça saydırıyorsun birde üzerine beni suçluyorsun,kimsenin seni strese soktuğu falan yok sen kendi kendine yapıyorsun hala saldırıya açık şeyler yazıyorsun ,sonrada ben hamileyim sterse giriyorum diyorsun.
Senin tam tersi ben gidip ilk adini kullandim bunlara sebep oldum deyip ozur dileyip kosene cekilicene gerci herkeste o anlayis o kapasite olmaz dogru unutmusum zaten ben buraya artik girmiorum sorir arkadasimi merak ettim bakim dedim bi baktimki gene hakkimda dokturmusun eee ne diim iyimi yaptin diim hakkimi helal etmiorum beterini yasaben rahatım bu saaten sonra yazdıkların zerre kadar umrumda değil.ortalık karıştırdığım falan yok azıcık empati yapsan ne demek istediğimi anlardın ama nerdee ,ayrıca ben senin okul arkadaşın değilim susup susmayacağıma sen karar veremezsin. benim ilk yazdığım yorum da bir yanlışlık olmuş ben değilim desen olay bitecek uzattıkça uzattın.hakaret beddua gırla empatiyide açıklayım burada seninle muhabbetimiz oldu benim dediğin içinde diğer arkadaşa neden benim konuştuğum arkadaşın resmini kullanıyorsun diye sordum aslında senin özelini korudum ama nedense sen bunu anlamadan maşallah saydırdıkça saydırıyorsun birde üzerine beni suçluyorsun,kimsenin seni strese soktuğu falan yok sen kendi kendine yapıyorsun hala saldırıya açık şeyler yazıyorsun ,sonrada ben hamileyim sterse giriyorum diyorsun.
Ben olup olmamam sorun degil anlayisin kıt galiba ben resme degil bana hakaret edilmesine tepki gosterdim hala anliyamadiysan dicek biseyim yok
hafta sonu olan bişeyden haberim yok ben senin yanlışlık oldu yazını beklerken pazartesi şoka girdim resmen okuduklarıma diğer konuya yorum yapmıyorum siz özelden de tartışmışsınız o yüzden beni ilgilendirmez hakaret eden benmiyim? bir tane sana hakaret ettiğim birşeyi etiketle ama sen hem bana hakaret ediyorsun hem de beddua çok ayıp etme etme ben VİCDANEN rahatım.
işte gerek yoktu ,kadın sana hakaret ediyor sen bana ediyorsun o nasıl olacak?Zaten sen ettin demedim zaten senle degil onla ettim kadinda hakaret etti diye uzadi
buna emin olarak yazmadan bana sorsaydın söylerdim zaten.
kimse sana çemkirmiyor cnm ,aynı olmasa biz burada neden sayfalarca tartışalım değilmi?doğru 3 günlük dünya ,ben boşverdim zaten banane
@neslihanssss evet çok iyi hatırlıyorum canım bu rsmın vardı ben bu resmini sordum. Bende hamıleyim yalan söylemıyorum. Belki sen yanlış hatırıyosundur ama ben eminim bu resimden seni başka resimle hiç görmedim@nurcan4419 bacim hatirliomusun aylar evvel bana resimdeki senmisin dedin bende yoruma kendi gercek resmimi atmistim sen goruncede silmistim ben buraya hamilelik konulari icin giriuorum sunlarin yaptigina bak bnm dogumuma sadece 17 gun var ayip be konusulanlar ne hakkiniz var uzup strese sokmaya
Canım sen yanlış hatırıyosun boşunu şu meleselyi uzatmayın. Ben senle özelde de mesajlaşmıştım o dönem forumda da yazmıştım resmini çok beğendim sorma gereği duydum bu şimdiki resmin vardı. Doğuma çok az kalmış bu muhabbetlerle gerilme bence.Bu konusmada gidin kisinin kendine sorun resmimi attim yoruma ve nurcan hanim gordukten sonra resmimi kaldirdim profildeki bnm asla demedim dememde ya yeminle nefret ettirdiniz buraya bile girmiorum.artik sayenizde
Nurcana yoruma ben resmimi attigimda cok guzelmissin felan dedi tesekkur ettim hayret ya o konusmalarin icinde bi yerde bile profildeki resim bana ait yazmismiyim oyle bisey ciksin kircam kafami yeterin artik ya sanki buraya miss turkeye girioruz huuuuu hamileyiz biz brbisler icin giriyoruz bilmem farkindamisiniz yeminle hesap silmesini bilsem.hesabimi silcem bu platformdan olesine nefret ettim[/QUOTE
Canım şimdi hakka girmekte istemıyorum inan hatırlayamadım belkide oyle olmuştur ama ben profılındeki resmini sorduğuma çok eminim sonrasında sen bana resım atıp sildin mi inan hatırlamıyorum. Belki öyle olmuştur sen bukadar ısrarla yazdığına göre ya sen yanlış hatırıyosun ya ben hatırlamıyorum@nurcan4419 bacim hatirliomusun aylar evvel bana resimdeki senmisin dedin bende yoruma kendi gercek resmimi atmistim sen goruncede silmistim ben buraya hamilelik konulari icin giriuorum sunlarin yaptigina bak bnm dogumuma sadece 17 gun var ayip be konusulanlar ne hakkiniz var uzup strese sokmaya
Aynen resimdeki gerçek olup olmamasının ne önemi var, Hepimiz farklı insanların resımlerını kullanıyoruz bu da ne kadar doğru bılemıyorum ama boşuna birbirinizi günaha sokmaktan vazgeçin helalleşin bitsin, hiç değmez burada bırbırını tanımayan ınsanların bırbırıne hakaret etmesıne.Ben olup olmamam sorun degil anlayisin kıt galiba ben resme degil bana hakaret edilmesine tepki gosterdim hala anliyamadiysan dicek biseyim yok