@Eda1654 @so sorrir kızlar selam :)
bir ara ne çok muhabbetimiz vardı, şimdi buraya bakamaz olduk..nasılsınız diye sorup kaçmışım en son :)
ben iyiyim, bildiğiniz gibi annem de rahatsızdı, kemoterapi görüyordu, çok şükür ki o süreci atlattık, haftaya radyoterapisi başlayacak inşallah, onu da iyi şekilde atlatırız umarım...
bana gelince ben haziran da laparoskopi oldum, kistlerim var diye anlatmıştım, hatırlarsanız. daha önce açık ameliyat olduğum için çok korkarak girdim ameliyata,ama sonrasında gaz sancısı dısında cok şükür ki bir sıkıntı yaşamadım.
ameliyattan sonra 1 ay doktor yasak koydu, sonra 1 ay da mecburen doğum kontrol kullanmam gerekti.. ameliyat sonrası yine kist oluşumu başlamıştı ki, 1 aylık süreçte çok şükür ki onu da atlattık :) doğum kontrol sonrası 2 kez kendime deneme hakkı tanıdım.ilkinde olmadı,hatta geç gelen adet günü beni baya bi heyecanlandırmıştı...

şimdi bu ay son kez deneyeceğim bakalım..olmazsa doktorlarımın tavsiyesi ile daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebeke başlayacağız. hayırlısı Allah'tan..dualarınıza ihtiyacım var..inşallah tüp bebek işine başlamaya gerek kalmaz...
bendeki durumlar böyle,umarım sizinde keyfiniz yerinde,sağlığınız mükemmeldir..
sevgiler hepinize