Erken gebelik testim hamile miyim

Suding

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
43
20
8
29
merhaba arkadaşlar , reglime 4 gün vardı ama belirtileri gözledim ve yapmak istedim ilk 5 dakika çıkmadi bu çizgi ama ellerimi yıkadım kuruladim öyle gördüm silik çizgiyi görebilen var mı ?
bir de goguslerimde hassasiyet mevcut , rahminde kazinma şeklinde ağrı ve kramp oluyor . Bu yüzden merak edip yaptım
son adet tarihim 17.12.2022
01.01.2023 de korunmasız bir ilişkim oldu ama başka olmadı. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum

Bence çok silikde olsa çizgi var sabah erkenden yapsanız daha belirginleşir inşallah hamile olursunuz

Merhabalar bugün yaptığım Predoctor erken gebelik testi tertemiz negatif geldi dünkü yaptığım Comfort days testi kesinlikle comfort days erken gebelik testi almayın çünkü bu benim 3. Pozitif görüşüm fakat negatif oluşum bu markada. Aklınızda bulunsun.

benimde böyle cıkmıstı 2 gün kala yapmıştım inşallah sağlıklı bir gebeliktir kan testi verin bir an önce

Teşekkür ederim yorumunuz için ama başka markada yaptım çıkmadı sanırım hamile değilim
Gunaydin.ben bu gun kaset test yaptim yine silik çiktı.kan testi yaptirmak istemiyorum çunki yine negatif çıkacak(( yarın usm ye gitmeyi düşünüyorum

Gunaydin.ben bu gun kaset test yaptim yine silik çiktı.kan testi yaptirmak istemiyorum çunki yine negatif çıkacak(( yarın usm ye gitmeyi düşünüyorum
Ben de öyle çıktı siz umudunuzu kaybetmeyin yine kan verin , markadan markaya fark ediyor sanırım kaset testler daha güvenilir hep öyle deniyor hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Ben de anlamıyorum göğüs hassasiyetim çok az ama böyle mide bulantım var , rahmimde kazinma gibi kramplar var çekilmeler var ilk gebelik belirtilerine de çok benzetemedim ilk gebeligimde göğüs hassasiyetim çöktü mide bulantım yoktu o yüzden şaşırıyorum en iyisi kan vermek sanırım

Ben de öyle çıktı siz umudunuzu kaybetmeyin yine kan verin , markadan markaya fark ediyor sanırım kaset testler daha güvenilir hep öyle deniyor hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Yarin ultrasona gidicem bakalim nolucak.size burdan yazarım

Kan negatif çıksa bile üzülmeyim çoğu kişide kanda çıkmaya biliyo.

Bence çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…