- 13 Nisan 2022
- 178
- 77
- 28
- Konu Sahibi Mervegul01
-
İlk idrarımda yapmadım testleri şüphelerim vardı ikisinin arasında 1 saat var ve ikiside 5 dk içinde silik şekilde belirdi kanda çıkar mı sonuç adetime 2-3 gün var
Hadi inşallah ya bir düşüğüm var 8 haftalıkken bu sefer olur tutar inşallahHayırlı olsun, evet kanda çıkar
Hadi inşallah ya bir düşüğüm var 8 haftalıkken bu sefer olur tutar inşallah
Benimde adetime 3gun kala benimde testim böyleydi adetime 2gun kala gittim kan verdim 41.9 çıktı hayırlı olsun canım indallah sağlıklı olur benim şuan 6hafta 6 günlüğü yarın kalbini duyamaya giddicem inşallah 5haftalikene görülmedi kesede bebek kalbimizde duymadım inşallah yarın herşey gönlümce olurKan testim 46.3 çıktı
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yarın inşallah güzel haber alırsın haber et bizedeBenimde adetime 3gun kala benimde testim böyleydi adetime 2gun kala gittim kan verdim 41.9 çıktı hayırlı olsun canım indallah sağlıklı olur benim şuan 6hafta 6 günlüğü yarın kalbini duyamaya giddicem inşallah 5haftalikene görülmedi kesede bebek kalbimizde duymadım inşallah yarın herşey gönlümce olur
Ben reglime 5 gün kala yaptırmıştın 90 çıktı bana yüksek geldi size göre ya acaba düşük mü yapcamKan testim 46.3 çıktı
Hayır kötü düşünmeyin ben 8 haftalıkken bebek gözükmedi o yüzden düşük yaptım boş gebeliktiBen reglime 5 gün kala yaptırmıştın 90 çıktı bana yüksek geldi size göre ya acaba düşük mü yapcam
Ne yaptın görüp duymuştursun inşallahBenimde adetime 3gun kala benimde testim böyleydi adetime 2gun kala gittim kan verdim 41.9 çıktı hayırlı olsun canım indallah sağlıklı olur benim şuan 6hafta 6 günlüğü yarın kalbini duyamaya giddicem inşallah 5haftalikene görülmedi kesede bebek kalbimizde duymadım inşallah yarın herşey gönlümce olur
Evet dün gittim bebek te oluşmuş kalbide atıyordu 1ay sonra geldedi artık normal herşey dedi endişe etmene gerek yok dedii doktor çok iyiydi anlayışlıNe yaptın görüp duymuştursun inşallah
Çok sevindim. Darısı başımıza inşallah benimde troid değerlerim yüksek tsh 4 tü ilk gebeliğimde şimdi hemen kan tahlili felan yaptırdım 1.30 çıktı gayet iyi dedi doktor inşallah sağlıkla kucağımıza alırızEvet dün gittim bebek te oluşmuş kalbide atıyordu 1ay sonra geldedi artık normal herşey dedi endişe etmene gerek yok dedii doktor çok iyiydi anlayışlı
Resimlerin 2 tanesinde göremedim ama 1 tanesinde gölge tarzında gözüküyor biraz daha bekleyip tekrarlayın inşallah vardırMerhabalar adetime 5 gün var. Erken test yaptım. Sanki silik çizgi gördüm. Sizin yorumunuz nedir?
Hayırlı olsun yavrunuzİlk idrarımda yapmadım testleri şüphelerim vardı ikisinin arasında 1 saat var ve ikiside 5 dk içinde silik şekilde belirdi kanda çıkar mı sonuç adetime 2-3 gün var
Amin inşallah yumurtlama zamanlarımı akıntıyla zaten anlayabiliyorum ama yumurta ile döllenme zamanı son zamanlara doğru mide yanması gögüste hassasiyet ve sık sık idrara çıkma şüphelenmiştim 3 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç böyleHayırlı olsun yavrunuz
Yumurtlamadan sonra belirtiler neydi?
Hayırlı olsun tekrar annesiAmin inşallah yumurtlama zamanlarımı akıntıyla zaten anlayabiliyorum ama yumurta ile döllenme zamanı son zamanlara doğru mide yanması gögüste hassasiyet ve sık sık idrara çıkma şüphelenmiştim 3 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?