ERKEN GEBELİK TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ 🌸

sürekli bir şeye şükür edip bir sonraki aşamaya geçiyoruz .
Şu hayatımda duyduğum en mantıklı şey. Gerçekten de sürekli bir şeye şükredip sonraki aşamaya geçiyoruz, önce idrar testi oh iki çizgi çıktı, sonra kanda çıkacak mı, sonra düzenli yükselecek mi, kese görünecek mi, kalbi atacak mı…… vs vs vs yani doğadan ilham almalıyız bence ya, hayvanlar hamile kalıyor ve doğuruyor. biz bu kadar her şeyi kontrol altına aldıkça iyice anksiyetik oluyoruz. Gece gece bu sözünüz bende büyük bir etki yarattı umuyorum ki kaygısız rahat gebelikler geçiririz🙏

Şu hayatımda duyduğum en mantıklı şey. Gerçekten de sürekli bir şeye şükredip sonraki aşamaya geçiyoruz, önce idrar testi oh iki çizgi çıktı, sonra kanda çıkacak mı, sonra düzenli yükselecek mi, kese görünecek mi, kalbi atacak mı…… vs vs vs yani doğadan ilham almalıyız bence ya, hayvanlar hamile kalıyor ve doğuruyor. biz bu kadar her şeyi kontrol altına aldıkça iyice anksiyetik oluyoruz. Gece gece bu sözünüz bende büyük bir etki yarattı umuyorum ki kaygısız rahat gebelikler geçiririz🙏
İnşAllah 💖🤲🏻

Adetinizin gecikmesini bekleyip kan verebilirsiniz. Ben 5 gün gecikmeyle gittim 350 çıktı hcg. Hatta dün gece yaptığım test negatif sonuç verdi. Sabah uyanıp yaptım silik çıktı düşünün adetim geciktiği halde. O yüzden kan en iyisi
Karın ağrın var mıydı? Benim de yarın 5. Gün olacak karnım ağrıyor özellikle sol kasığım. Akıntıda pembelik geldi umudu. Giyti

Karın ağrın var mıydı? Benim de yarın 5. Gün olacak karnım ağrıyor özellikle sol kasığım. Akıntıda pembelik geldi umudu. Giyti
Canım, kasıklarımda ağrım oldu hata neredeyse 2 haftaya yakın oldu 5 haftalık gebeyim yeni yeni ağrılarım biter gibi oldu dün keseyi gördük her şey çok şükür yerinde .

Fakat benim akıntım olmadı yani kokusuz beyaz akıntım var pembe yâda kahverengi akıntım olmadı yerleşme kanaması diyorlar ama ben onu yaşadıysam da görmedim farketmedim .

En iyisi kan vermen inşallah güzel haberler alırsın

Canım, kasıklarımda ağrım oldu hata neredeyse 2 haftaya yakın oldu 5 haftalık gebeyim yeni yeni ağrılarım biter gibi oldu dün keseyi gördük her şey çok şükür yerinde .

Fakat benim akıntım olmadı yani kokusuz beyaz akıntım var pembe yâda kahverengi akıntım olmadı yerleşme kanaması diyorlar ama ben onu yaşadıysam da görmedim farketmedim .

En iyisi kan vermen inşallah güzel haberler alırsın
Maalesef olmadı regl oldum bugün

Üzülmeyin lütfen, bende 2 ay önce aynı durumu yaşadım Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah 🤲🏻💐
3 yıl oldu inanın yorucu psikolojik olarak bitkinim güçlü durmaya çalışsamda.. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Aşırı kasık ve karın ağrılarım var hatta bugün gidicektim ki öğrendim testle sizce var mıdır Benimkine de bakabilir mısınız bat 19 -22 arası 1 saat önce yaptım ilk yaprığımda iki çizgide çıktı

Eklentiler

• 1000143723.webp
    1000143723.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 23
Aşırı kasık ve karın ağrılarım var hatta bugün gidicektim ki öğrendim testle sizce var mıdır Benimkine de bakabilir mısınız bat 19 -22 arası 1 saat önce yaptım ilk yaprığımda iki çizgide çıkt
Cizgileriniz çok belli oluyor , tekrar kan verip değeriniz yükselmiş mi baktınız mı inşallah güzel sonuçlar alırsınız 💐

Back
X