Erken Gebelik testime bakabilir misiniz

meryemsultan54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
48
12
3
26
Kızlar adetime 3 gün var bakar mısınız çoğu belirtiyi taşıyorum

Eklentiler

• IMG_7783.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_7781.webp
    142 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_7778.webp
    128,7 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_7779.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_7773.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_7768.webp
    100,2 KB · Görüntüleme: 165
Kızlar adetime 3 gün var bakar mısınız çoğu belirtiyi taşıyorum
Bence var canım çizgi gölge gibi değil, silik. Yarın yap eğer koyulaşmışsa hamilesin, kan testine bile ihtiyaç yok. Ben öyle yapmıştım günümü bekledim adetten 1 hafta önce bende normal kaset testte çıkmıştı her gün yapıyordum koyulaşıyordu. Kan testi falan da vermedim çünkü artışı izlemek için 2 günde bir kan vermek lazımdı, bebeğimin beslendiği kanını azaltmak istemedimbence kan testi gerek duymadıkça lazımsız bir şey. Zaten gününü bekliyorsun ve idrar testi yapıyorsun, gittikçe koyulaşma varsa zaten hamilesin demek. Gününden bir az geçince de doktora gidiyorsun bu kadar basit

Teşekkkür ederim cevabın için yarın başka bi marka ile tekrarlayacağım

Peki ilaçtan sonraki kaçıncı gününüz adetinize ne kadar var 2. Çizgiyi ben de gördüm erken mi yaptınız diye
Ben 6 temmuzda adet gördüm 8 temmuzda günde iki tane femaraya başladım 8-9-10-11-12 tarihlerinde kullandım 16 temmuzda doktora gittim kontrole 18-20-22 ilişki önerdi bende 19-22-23 değerlendirdim ancak kocamla küsmüştük çünkü s adetime 3 gün falan var şu an ama 6 gün kala da şüpheleniyordum testte çok sonradan ikinci çizgi çıkmıştı kan vermiştim negatif çıktı o zaman şimdi kan için adet tarihini bekliyorum

Ay çok pozitif birine benziyorsun inşallah testinde pozitif olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…