Merhaba kızlar reglime 7 gün kala bel ve kasık ağrıları aynı zamanda 1 hafta kadar süren beyaz akıntım sebebiyle erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dakika içerisinde ikinci çizgi silik ama gözle görülebilecek şekilde belirdi. Sonucu bir yorumlar mısınız? Kan testi vermeye gitmeli miyim yoksa tekrar test yapmalı mıyım bilemedim. Kan testi için adet gecikmesini beklememe gerek var mı yardımcı olun lütfen düşünmekten yoruldumm :)
Teşekkür ederimİstersen testi yarın sabah yenile canım yarında silik çıkarsa kan verirsin 7 gün erken bir süre :)
Benim testimle aynı çıkmış canım markası neMerhaba kızlar reglime 7 gün kala bel ve kasık ağrıları aynı zamanda 1 hafta kadar süren beyaz akıntım sebebiyle erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dakika içerisinde ikinci çizgi silik ama gözle görülebilecek şekilde belirdi. Sonucu bir yorumlar mısınız? Kan testi vermeye gitmeli miyim yoksa tekrar test yapmalı mıyım bilemedim. Kan testi için adet gecikmesini beklememe gerek var mı yardımcı olun lütfen düşünmekten yoruldumm :)
Predictor early markası birkaç kez denedim hepsinde negatif çıkmıştı ilk defa böyle az da olsa çizgi çıktıBenim testimle aynı çıkmış canım markası ne
Teşekkür ederimmm yarın tekrar test yapıp kan vermeyi düşünüyorum bakalım sonuç umarım istediğimiz gibi olurİdarda gebelik çıktıysa kanda kesin çıkar çok düşünüyorsan kan verebilirsin önce kan sonra idrar zaten
İnşallah hamişsindir canım güzel haberlerini bekliyoruzPredictor early markası birkaç kez denedim hepsinde negatif çıkmıştı ilk defa böyle az da olsa çizgi çıktı
Bence var. Sonucunuz ne oldu merak ettim.Benim testimede bakar mısınız gebelik yok değil mi
Eki Görüntüle 3633190
Burada kalitesi düşüyor eğer silikse vardır.adetime 5 gün var eşimle yumurtlama günlerini değerlendirdik hayalet çizgi çıktı sabah ilk idrarla yapar yapmaz burda gözüküyor mu bilmiyorum ama gözle net görülüyor hamiş olma ihtimali nedir kızlar lütfen yardımcı olun
Benimkide böyle çıktı hamiş misinnnnBenim testimede bakar mısınız gebelik yok değil mi
Eki Görüntüle 3633190
Diğer yorumlarda önerilen testi açmakmış açtım daha net görünüyor mu bilmiyorum ama henüz sizin dışınızda cevap alamadımBurada kalitesi düşüyor eğer silikse vardır.
İnşAllah tutmuştur Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin kaç aydır deniyorsunuz
Silik çizgi görünüyor inşAllah gebesinizdir az kalmış adete hastane yakınsa kan da verebilirsinizDiğer yorumlarda önerilen testi açmakmış açtım daha net görünüyor mu bilmiyorum ama henüz sizin dışınızda cevap alamadım
Bugün yaptınız mı acabaDiğer yorumlarda önerilen testi açmakmış açtım daha net görünüyor mu bilmiyorum ama henüz sizin dışınızda cevap alamadım
Evet 1 saat kadar önce yaptım o da bu şekilde çıktı eczacı bu markanın çok iyi olduğunu eğer çıktıysa vardır dedi bakalım olmadı bugün kan testi vereceğimBugün yaptınız mı acaba
Burada bence de varEvet 1 saat kadar önce yaptım o da bu şekilde çıktı eczacı bu markanın çok iyi olduğunu eğer çıktıysa vardır dedi bakalım olmadı bugün kan testi vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?