- 31 Temmuz 2025
- 49
- 9
- 1
- 35
İnşallah heyecan da yapmak istemiyorum sonradan üzülmemek içinBurada bence de var
Benim kullandığım softec ama predictoru sayfada Öneren çok olmuş kalite düştüğü için çok hafif görebildim yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım nolur haber verPredictor sanırım, bunlar da benim şimdi yaptığım testler sizce var mı
Evet 1 saat kadar önce yaptım o da bu şekilde çıktı eczacı bu markanın çok iyi olduğunu eğer çıktıysa vardır dedi bakalım olmadı bugün kan testi vereceğim
İlk 3-5 dakika içinde çıkan sonuç doğru oluyor sonrasında kuruma çizgisi meydana geliyor yani benim geçen ay o markada öyle oldu bence yarın veya bir sonraki gün ilk idrarla tekrar deneyinmerhaba predictor early markasını dünden beri araştırıyorum. Kuruma çizgisi çıkarıyor mu bu marka. Eczacı kan testiyle eş değer nir test dedi o yüzden aldım. Testi yaptım bir şey görmedim ara sıra gidip kontrol ettim sadece flaşla çok dikkatli baktığım zaman küçücük bir şey görünür gibi oluyordu. Neyse dedim bıraktım sabah baktığımda daha gözükür haldeydi kuruma çizgisi mi yoksa var olan çizgiyi durdukça mı belli etti bilmiyorum bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3636354
İlk 3-5 dakika içinde çıkan sonuç doğru oluyor sonrasında kuruma çizgisi meydana geliyor yani benim geçen ay o markada öyle oldu bence yarın veya bir sonraki gün ilk idrarla tekrar deneyin
Ben hiç kuruma çizgisi görmedim bu markaylamerhaba predictor early markasını dünden beri araştırıyorum. Kuruma çizgisi çıkarıyor mu bu marka. Eczacı kan testiyle eş değer nir test dedi o yüzden aldım. Testi yaptım bir şey görmedim ara sıra gidip kontrol ettim sadece flaşla çok dikkatli baktığım zaman küçücük bir şey görünür gibi oluyordu. Neyse dedim bıraktım sabah baktığımda daha gözükür haldeydi kuruma çizgisi mi yoksa var olan çizgiyi durdukça mı belli etti bilmiyorum bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3636354
regl me 8 gün var simdi erken gebelik testi yapsam cıkar mı sizce gecen ay kimyasal gebelik gecirdim asırı bel ve sırtım ağrım var arada kasık ağrılarım oluyoor sürekli bir yorgunluk hissi uyuma isteğim varBurada bence de var
Markası ne canımEki Görüntüle 3638492 benim testime de bakar mısınız
Kaç gün geçti gününüz? Bnimde 6 gün günüm geçti çok Silik çıktı yaEki Görüntüle 3638492 benim testime de bakar mısınız
HamilemisinizMerhaba kızlar reglime 7 gün kala bel ve kasık ağrıları aynı zamanda 1 hafta kadar süren beyaz akıntım sebebiyle erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dakika içerisinde ikinci çizgi silik ama gözle görülebilecek şekilde belirdi. Sonucu bir yorumlar mısınız? Kan testi vermeye gitmeli miyim yoksa tekrar test yapmalı mıyım bilemedim. Kan testi için adet gecikmesini beklememe gerek var mı yardımcı olun lütfen düşünmekten yoruldumm :)
Yok malesef reglim 1-2 gün geciktikten sonra regl oldumHamilemisiniz
Uzulmeyin her ay bi umut insaallah bu ay olurYok malesef reglim 1-2 gün geciktikten sonra regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?