Erken gebelik testime bakar mısınızzz

Predictor sanırım, bunlar da benim şimdi yaptığım testler sizce var mı

Eklentiler

• IMG_6237.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 229
  • IMG_6236.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 217
merhaba predictor early markasını dünden beri araştırıyorum. Kuruma çizgisi çıkarıyor mu bu marka. Eczacı kan testiyle eş değer nir test dedi o yüzden aldım. Testi yaptım bir şey görmedim ara sıra gidip kontrol ettim sadece flaşla çok dikkatli baktığım zaman küçücük bir şey görünür gibi oluyordu. Neyse dedim bıraktım sabah baktığımda daha gözükür haldeydi kuruma çizgisi mi yoksa var olan çizgiyi durdukça mı belli etti bilmiyorum bakabilir misiniz
Evet 1 saat kadar önce yaptım o da bu şekilde çıktı eczacı bu markanın çok iyi olduğunu eğer çıktıysa vardır dedi bakalım olmadı bugün kan testi vereceğim

İlk 3-5 dakika içinde çıkan sonuç doğru oluyor sonrasında kuruma çizgisi meydana geliyor yani benim geçen ay o markada öyle oldu bence yarın veya bir sonraki gün ilk idrarla tekrar deneyin

İlk 3-5 dakika içinde çıkan sonuç doğru oluyor sonrasında kuruma çizgisi meydana geliyor yani benim geçen ay o markada öyle oldu bence yarın veya bir sonraki gün ilk idrarla tekrar deneyin
Ben hiç kuruma çizgisi görmedim bu markayla

Kızlar sizce dogrumudur bu cıkan

Eklentiler

• IMG_7763.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 233
Kızlar bu days doctor yalancı pozitif mi çıkarıyor bilgisi olan varsa yazabilir mi üç test yaptım ikisi silik çıktı birde kaset test yaptım onda da silik çıktı ama kanamam var az şekilde

Hamilemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…