• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bakarmisiniz

Merhaba ben daha önce 4 kez düşük yaşadım birkezde kalbi durup kürtaj oldum. Adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadim ve ertesi gün yine yaptım gece 02.45 bakarmisiniz test sonuçlarına adetim cumartesi günü kaset test almalimiyim
Sabah Tekrar kan verdim bakalım beta HCG de artış varmı yada düşüşe mi geçti. Hiç bir belirtim yok benim

Merhaba ben daha önce 4 kez düşük yaşadım birkezde kalbi durup kürtaj oldum. Adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadim ve ertesi gün yine yaptım gece 02.45 bakarmisiniz test sonuçlarına adetim cumartesi günü kaset test almalimiyim
Merhaba çok erken yaptığınız halde silik çizgi görünüyor acaba tekrardan test yaptınız mı merak ettim benimde adet günümde teslim silik çıkmıştı bugün tekrardan kaset test yaptım daha koyu çıktı ama belimde ve kasığımda çok ağrı var normalmi bilmiyorum

Merhaba çok erken yaptığınız halde silik çizgi görünüyor acaba tekrardan test yaptınız mı merak ettim benimde adet günümde teslim silik çıkmıştı bugün tekrardan kaset test yaptım daha koyu çıktı ama belimde ve kasığımda çok ağrı var normalmi bilmiyorum
Bende hiç bir belirti yok Perşembe kan verdim beta HCG 1677 çıktı bu sabah kan verdim beta HCG 4150 çıktı

IMG_0547.webp

Eklentiler

• IMG_0552.webp
    IMG_0552.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0545.webp
    IMG_0545.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 9
Adet olmazsaniz birkaç gün bekleyip kan verin en net orada belli oluyor

İlk idrarla yapmadım adetim 3 gün geçiktir artımed erken gebelik yaptım birer saat arayla hafif silik gölge çizgi oldu su tuttum kuruma çizgisi değil gibi ama kaset testte hiç bi şey çıkmıyo gebelik var mıdır sizce

Bende 3 gün peş peşe erken gebelik testi yapmıştım 3 gün daha netti. Yarın sabah tekrardan ilk idrar ile deneyin. Birde test yapacaksanız sabah geceden çok sıvı alımı yapmayın idrarda tan net belli olsun sıvı alımı idrarı seyreltiyor demişti doktor bana
Yarın kadın doğumdan sıra aldım regli olmazsam kan vericem ama böyle ikiside silik çıkınca biraz umutlandım ama kaset testte hiç bi şey çıkmayınca umudum kalmadı

Yarın kadın doğumdan sıra aldım regli olmazsam kan vericem ama böyle ikiside silik çıkınca biraz umutlandım ama kaset testte hiç bi şey çıkmayınca umudum kalmadı
Her şey nasip biz ne kadar çabalasak stres yapsak ne kadar çok çok çok istesende var bir zamanı Allah ım hayırlısı ile nasip etsin insaAllah gebelik vardır

Dokuz aydır deniyoruz çikolata kistim var doktor süreci uzatır demişti bir kez aşılama da oldum o yüzden stres oluyorum
Stresini korkunu isteğini okadar çok iyi anlıyorum ki..Her gün 100 defa ya kuddüs zikrini Çek Rabbime yalvar en olmaz diye düşündüklerini işte Rabbim kalplerin içinden geçeni bilen. Stres yapmamaya calis olumlu düşün ve her ay acaba acaba diye kendini kasma kalbini ferah tut Rabbimden iste. Sonuçlarında paylaşırsan bizde seviniriz.. Dua ediyorum isteyen hak eden herkeze Rabbim nasip etsin anne baba olmayı

Stresini korkunu isteğini okadar çok iyi anlıyorum ki..Her gün 100 defa ya kuddüs zikrini Çek Rabbime yalvar en olmaz diye düşündüklerini işte Rabbim kalplerin içinden geçeni bilen. Stres yapmamaya calis olumlu düşün ve her ay acaba acaba diye kendini kasma kalbini ferah tut Rabbimden iste. Sonuçlarında paylaşırsan bizde seviniriz.. Dua ediyorum isteyen hak eden herkeze Rabbim nasip etsin anne baba olmayı
Çok teşekkür ederim umarım güzel şeylerle sonuçlanır

Back
X