Erken gebelik testinde bir gun sonra cikan cizgi

Evet aynen öyle canım bende kızımda bilmediğim için adete kdr Kaç kez test aldım yaptım erken gebelik testi bile yaptım hep negatif çıktı sonra baş dönmesi flan olunca adet günümde tkkr yaptım net direk pozitif çıktı. Benim adet 31 günde bir oluyor o yüzden tam adet günüm 4+3günlük oluyor bebek varsa . Şuan adete 5 gün var 3+5. Pazartesi 4haftalık adet günü ise 4+3haftalık oluyor . Bekliyim mi p.tesi kan aldiriyim mi bilemedim

Hakkinda hayırlısı olsun insallah canim bendede hafif ani hareketlerde bas donmesi oluyo gibi ama hastayimda disimde agriyo cok karışık haldeyim Rabbim hayırlısınu versin cumlemize insallah

Ayy insallah cikmasi bosa değildir canim bekleyebilirsem pazartesi sabahi bekliycem insallah sabredebilirim peki senin gunune varmi suan kac gun kala yapmıştın
Yok bn onceden yapmistin sonraa adet olmustm yani yoksa ikigunde gecse tekti cizgi canm artik bn hep ondan yaparm dyrm

Yok bn onceden yapmistin sonraa adet olmustm yani yoksa ikigunde gecse tekti cizgi canm artik bn hep ondan yaparm dyrm

Anladim canim ya dun umudumu.kesmistim bugun aklim surekli orda test yapsam negatifse uzulurum diyorum sonra hayırlısı ne ise o olsun diyorum ne dusunecegimi bilemiyorum inanki

Anladim canim ya dun umudumu.kesmistim bugun aklim surekli orda test yapsam negatifse uzulurum diyorum sonra hayırlısı ne ise o olsun diyorum ne dusunecegimi bilemiyorum inanki
Pazartesi tekrarla canm bnce varsa cikar zatn

Arkadaslar ben bu sabah yine test yaptim hemen ikincisi silik cikti ama gozle cok rahat gorunuyo esim bile ilk defa bu net gorebiliyorim dedi sabah kanda verdim ama negatif aklim iyice karıştı ne yapsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…