Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Testinde Silik Çizgi Kanda Betahcg 2,75

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sharonandhope

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
709
660
628
43
İstanbul
Merhaba hanımlar
Bugün işten gelince erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Fotoğraftakinden daha net. Çizgiyi görünce hemen hastaneye gidip kan verdim sonuç 2,75 çıkmış. Böyle bir durum yaşayıp gebe olan var mı ?

Eklentiler

• 0693C7C9-CB9B-460E-AC27-6FE0D2402347.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 595
Maalesef idrar testleri böyle çok yanıltıcı oluyor 2.75 çıktıysa gebelik yok demektir.Allah en kısa zamanda nasip etsin

Canım şimdi yine yaptım. İkisi de prediktör marka ve silik çizgi var :// . Ben daha önce çok hayali çizgiler gördüm. Hiçbiri böyle değildi.
Öyleyse 2 gün sonra testi tekrarlayın ya da başka bi testle deneyin. Bir arkadaş geçen yazmıştı bu testler çok yanıltıcı oluyor benim daha belirgindi ama kanda gebelik çıkmamıştı demişti ama bu markamı bilmiyorum . Bende kuruma çizgisini çok görmüşümdür ama daha çok kaset testler yaptım onun için bu testten anlamıyorum canım

5in uzeri gebelik sayılıyor. 2ye negatif diyorlar ama 2.75 bence umut var. Geç dollenme olmus olabilir. Adet günü ne zaman

Belki de yeni yükselmeye başlıyordur değeriniz. umudunuzu kaybetmeyin. 2-3 gün sonra tekrar kan verin.
Bir yılın sonunda ilk defa böyle net bir çizfi gördüm. İnşallah hastanenin test cihazında sorun vardır

Benim bu erken gebelik testinden sonra kan değerim 5,19’du. Yani çok hassaslar. Varsa yakalamıştır diye düşünüyorum ben.

Daha yenidir belki. 2 gun sonra tekrarla InsaAllah gonlunuzdeki olur

Canım merhaba bu değer şüpheli bir değer yumırtlama üzüerinden kaç gün geçtiğini biliyor musun ve adete kaç gün var gebelik olma ihtimali var bugün tekrar tekrarla testi bakalım

Bu sabahki testim . Markası one step. Bu tip testler en az 20 iken gösteriyor diye biliyorum. Akşam yine kan baktırıcam. Bakalımne cıkacak

Eklentiler

• 562DF656-6BD7-4665-86A2-517BBCEF0AB3.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 331
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…