- Konu Sahibi sharonandhope
-
Maalesef idrar testleri böyle çok yanıltıcı oluyor 2.75 çıktıysa gebelik yok demektir.Allah en kısa zamanda nasip etsinMerhaba hanımlar
Bugün işten gelince erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Fotoğraftakinden daha net. Çizgiyi görünce hemen hastaneye gidip kan verdim sonuç 2,75 çıkmış. Böyle bir durum yaşayıp gebe olan var mı ?
Canım şimdi yine yaptım. İkisi de prediktör marka ve silik çizgi var :// . Ben daha önce çok hayali çizgiler gördüm. Hiçbiri böyle değildi.Maalesef idrar testleri böyle çok yanıltıcı oluyor 2.75 çıktıysa gebelik yok demektir.Allah en kısa zamanda nasip etsin
Öyleyse 2 gün sonra testi tekrarlayın ya da başka bi testle deneyin. Bir arkadaş geçen yazmıştı bu testler çok yanıltıcı oluyor benim daha belirgindi ama kanda gebelik çıkmamıştı demişti ama bu markamı bilmiyorum . Bende kuruma çizgisini çok görmüşümdür ama daha çok kaset testler yaptım onun için bu testten anlamıyorum canımCanım şimdi yine yaptım. İkisi de prediktör marka ve silik çizgi var :// . Ben daha önce çok hayali çizgiler gördüm. Hiçbiri böyle değildi.
Belki de yeni yükselmeye başlıyordur değeriniz. umudunuzu kaybetmeyin. 2-3 gün sonra tekrar kan verin.
Bir yılın sonunda ilk defa böyle net bir çizfi gördüm. İnşallah hastanenin test cihazında sorun vardırÖyleyse 2 gün sonra testi tekrarlayın ya da başka bi testle deneyin. Bir arkadaş geçen yazmıştı bu testler çok yanıltıcı oluyor benim daha belirgindi ama kanda gebelik çıkmamıştı demişti ama bu markamı bilmiyorum . Bende kuruma çizgisini çok görmüşümdür ama daha çok kaset testler yaptım onun için bu testten anlamıyorum canım
Bugün yumurtalamadan sonra 11. Veya 12. Gün. İdrar testimdeki çizgiyi siz görüyor musunuz ? Bu çizgiye göre 15-16 falan çıkmasını beklerdim ama 2,75 cıktı :/5in uzeri gebelik sayılıyor. 2ye negatif diyorlar ama 2.75 bence umut var. Geç dollenme olmus olabilir. Adet günü ne zaman
Siz gebe miydiniz peki ?Benim bu erken gebelik testinden sonra kan değerim 5,19’du. Yani çok hassaslar. Varsa yakalamıştır diye düşünüyorum ben. Eki Görüntüle 2902649
Evet hamileyim çok şükür.Siz gebe miydiniz peki ?
Daha yenidir belki. 2 gun sonra tekrarla InsaAllah gonlunuzdeki olurMerhaba hanımlar
Bugün işten gelince erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Fotoğraftakinden daha net. Çizgiyi görünce hemen hastaneye gidip kan verdim sonuç 2,75 çıkmış. Böyle bir durum yaşayıp gebe olan var mı ?
Bu bana çok büyük umut verdi teşekkür ederimEvet hamileyim çok şükür.
Isten gelince yapmış ya, umut vermek istemem ama ilk idrarla olmadığı icin tam gözükmemiş olabilirBenim bu erken gebelik testinden sonra kan değerim 5,19’du. Yani çok hassaslar. Varsa yakalamıştır diye düşünüyorum ben. Eki Görüntüle 2902649
İdrar testinde cıktı ama kan testinde cıkmadı canım :/Isten gelince yapmış ya, umut vermek istemem ama ilk idrarla olmadığı icin tam gözükmemiş olabilir
Yapılacak şey belli 2 gün daha bekleyip tekrar kan vermekİdrar testinde cıktı ama kan testinde cıkmadı canım :/
Canım merhaba bu değer şüpheli bir değer yumırtlama üzüerinden kaç gün geçtiğini biliyor musun ve adete kaç gün var gebelik olma ihtimali var bugün tekrar tekrarla testi bakalımMerhaba hanımlar
merhaba one step 20 duyarlı içinde okumuştum çizgi var hayırlı olsunBu sabahki testim . Markası one step. Bu tip testler en az 20 iken gösteriyor diye biliyorum. Akşam yine kan baktırıcam. Bakalımne cıkacak
Teşekkürler, umarım sağlıklı olur ve umarım size de nasip olur. İki gün önce 2,75 cıktı kan.merhaba one step 20 duyarlı içinde okumuştum çizgi var hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?