Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Testinde Silik Çizgi Kanda Betahcg 2,75

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler, umarım sağlıklı olur ve umarım size de nasip olur. İki gün önce 2,75 cıktı kan. Prediktörde gözle bariz görünen bir çizgi vardı. Bugün kaç cıkacak cok merak ediyorum.
inşallah sağlıkla gelsin
benim tahminim suan betanız 20-30 civarındadır . regle kaç gün var yada yumurtlamadan sonra kaç gün geçmişti ?

inşallah sağlıkla gelsin
benim tahminim suan betanız 20-30 civarındadır . regle kaç gün var yada yumurtlamadan sonra kaç gün geçmişti ?
Bu ay döngünün 10. Ya da 11. Günü yumurtladım sanıyorum ve bugün yumurtlamadan sonraki 13. Ya da 14. Gün. Ya prediktörde cıkınca hemen kan verdim beklentim 10-15 di, 2,75 geldi. Bugünü o yüzden cok merak ediyorum

F Ferbus arkadaşı okuyun lütfen

gözünüz aydın değer artmış , tekrar kaset test yaptınız mı acaba bugün ?
Bugün yapmadım yarın yapıcam. Pazartesi de bu sefer sağlık ocağına kan vericem. Belki özel hastanedeki cihazda sıkıntı vardır umuduyla :)). Allah büyük beklemedeyim. Ama benim zaten 14 eylülde tüp bebek randevum var. Kendimi ona hazırlıyordum. Sürpriz oldu . İnşallah ilerler

bu tüp bebek sürecinde spontan süpriz gebelik o kadar fazla duyuyorum ki bence artacak değeriniz. ben de uzun süredir bekliyorum anne olmak isteyenler topiğinden hatırlarsınız belki
bu ay diğer aylardan farklı olarak yaptığınz yedinğiniz denediğiniz bişiy var mı acaba ?

Biliyorum sizi tabii ki. İnşallah bekleyen hepimiz sonunda bebişlerimize kavuşucaz. Hele yaş da ileri değilse muhakkak bir şekilde olur diye düşünüyorum artık ama benim yaş artık 40 a dayandı.
Bu ay bence aslında hiç hamile kalamayacağım bir aydı. Adetin 4. Günü fsh ım 15.2 cıktı ve o gün sağda bir yumurta göründü ve olması gerekenden daha büyüktü. Bu erken büyüme ve yüksek fsh bana direkt sağlıksız bir yumurtayı düşündürttü ve hiç ümidim yoktu açıkçası. Ovülasyonu takip etmedim ama döngünün 12. Günü muayenede yumurta yoktu, erkenden yumurtladım ve bu sağlıksız bir şey. Bu ay aslında cok fazla farklı sey yaptım tüp bebege hazırlık için. Biesteron, maxijuno gibi takviyelere basladım. En önemlisi bende ureplasma cıktı vajinal kültürde. O yüzden antibiyotik kullandım. Senelerdir bana doktorlar akıntı kokusuzsa kaşıntı yoksa normal dediler; smearlerim normal çıktı meğer enfeksiyon varmış

Benim bu erken gebelik testinden sonra kan değerim 5,19’du. Yani çok hassaslar. Varsa yakalamıştır diye düşünüyorum ben. Eki Görüntüle 2902649
Merhabalar bende bu testten yaptım yumurtlamanın ertesi günü yani çatlama günü ilişki yaşadık eşimle ilişki sonrası 8. Gün yaptım negatif çıktı erken mi sizce algılamaz mı

Merhabalar bende bu testten yaptım yumurtlamanın ertesi günü yani çatlama günü ilişki yaşadık eşimle ilişki sonrası 8. Gün yaptım negatif çıktı erken mi sizce algılamaz mı
Merhaba. Erken olabilir. Ben aşılamanın 10. günü yapmıştım. Zaten yumurtanın döllenip rahme ilerlemesi, tutunması filan 7-8 günü buluyor. Sonra da hcg yeni yeni yükselmeye başlıyor. tabii herkeste farklı olabilir. Ben aşılama olduğum için günü belliydi. Sizin geç döllenme de olabilir. Dilerim hamilesinizdir

Ay inşallah yaa çok istiyorum dediğini gibi bekleyeceğim en azından günüm gelene kadar

Şimdi gördüm yeni mesajinizi kimyasal olmuş sanırım

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza gelir İnşallah size sormak istediğim birşey var. Prodoctor erken gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz ben bugün onu yaptım çok silik bir şekilde çıktı hayalet yani ama yorumlarına bakınca yanıltıcı olduğunu gördüm ve çok üzüldüm şu an çatlamadan sonraki 6.gündeyim merakımdan duramayıp yaptım ekliyorum gördüğüm çizgiyi birde siz yorumlayın lütfen ayrıca penceresi bulanık gösteriyordu ben açtım

Eklentiler

• E55FB35B-E352-42A5-BA99-57C67F9D195D.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 279
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…