- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 133
- Konu Sahibi sharonandhope
-
inşallah sağlıkla gelsinTeşekkürler, umarım sağlıklı olur ve umarım size de nasip olur. İki gün önce 2,75 cıktı kan.Prediktörde gözle bariz görünen bir çizgi vardı. Bugün kaç cıkacak cok merak ediyorum.
Bu ay döngünün 10. Ya da 11. Günü yumurtladım sanıyorum ve bugün yumurtlamadan sonraki 13. Ya da 14. Gün. Ya prediktörde cıkınca hemen kan verdim beklentim 10-15 di, 2,75 geldi. Bugünü o yüzden cok merak ediyoruminşallah sağlıkla gelsin
benim tahminim suan betanız 20-30 civarındadır . regle kaç gün var yada yumurtlamadan sonra kaç gün geçmişti ?
Var canım evet benim de içimden 21-23 gibi bir değer çıkacağı geçti testini görünceBu sabahki testim . Markası one step. Bu tip testler en az 20 iken gösteriyor diye biliyorum. Akşam yine kan baktırıcam. Bakalımne cıkacak
İnşallahVar canım evet benim de içimden 21-23 gibi bir değer çıkacağı geçti testini görünce
Artmaya baslamıs inşallah katlana katlana gider hayirli olsun13,76 çıktı
idrar testleri düşündüğümüzden daha hassas demek ki
Evet artmış ama her şeye hazırlıklıyım…Artmaya baslamıs inşallah katlana katlana gider hayirli olsun
gözünüz aydın değer artmış , tekrar kaset test yaptınız mı acaba bugün ?Evet artmış ama her şeye hazırlıklıyım…
Bugün yapmadım yarın yapıcam. Pazartesi de bu sefer sağlık ocağına kan vericem. Belki özel hastanedeki cihazda sıkıntı vardır umuduyla :)). Allah büyük beklemedeyim. Ama benim zaten 14 eylülde tüp bebek randevum var. Kendimi ona hazırlıyordum. Sürpriz oldu . İnşallah ilerlergözünüz aydın değer artmış , tekrar kaset test yaptınız mı acaba bugün ?
bu tüp bebek sürecinde spontan süpriz gebelik o kadar fazla duyuyorum kiBugün yapmadım yarın yapıcam. Pazartesi de bu sefer sağlık ocağına kan vericem. Belki özel hastanedeki cihazda sıkıntı vardır umuduyla :)). Allah büyük beklemedeyim. Ama benim zaten 14 eylülde tüp bebek randevum var. Kendimi ona hazırlıyordum. Sürpriz oldu . İnşallah ilerler
Biliyorum sizi tabii ki. İnşallah bekleyen hepimiz sonunda bebişlerimize kavuşucaz. Hele yaş da ileri değilse muhakkak bir şekilde olur diye düşünüyorum artık ama benim yaş artık 40 a dayandı.bu tüp bebek sürecinde spontan süpriz gebelik o kadar fazla duyuyorum kibence artacak değeriniz. ben de uzun süredir bekliyorum anne olmak isteyenler topiğinden hatırlarsınız belki
bu ay diğer aylardan farklı olarak yaptığınz yedinğiniz denediğiniz bişiy var mı acaba ?
Maalesef bugün 11 cıktı :/ hayırlısı diyorum. Tüp bebek yolunda devam. İsteyen herkes kucağına bebeğini sağlıkla alsın inşallahgözünüz aydın değer artmış , tekrar kaset test yaptınız mı acaba bugün ?
Merhabalar bende bu testten yaptım yumurtlamanın ertesi günü yani çatlama günü ilişki yaşadık eşimle ilişki sonrası 8. Gün yaptım negatif çıktıBenim bu erken gebelik testinden sonra kan değerim 5,19’du. Yani çok hassaslar. Varsa yakalamıştır diye düşünüyorum ben. Eki Görüntüle 2902649
Merhaba. Erken olabilir. Ben aşılamanın 10. günü yapmıştım. Zaten yumurtanın döllenip rahme ilerlemesi, tutunması filan 7-8 günü buluyor. Sonra da hcg yeni yeni yükselmeye başlıyor. tabii herkeste farklı olabilir. Ben aşılama olduğum için günü belliydi. Sizin geç döllenme de olabilir. Dilerim hamilesinizdirMerhabalar bende bu testten yaptım yumurtlamanın ertesi günü yani çatlama günü ilişki yaşadık eşimle ilişki sonrası 8. Gün yaptım negatif çıktıerken mi sizce algılamaz mı
12. Gün yapın bence.Merhabalar bende bu testten yaptım yumurtlamanın ertesi günü yani çatlama günü ilişki yaşadık eşimle ilişki sonrası 8. Gün yaptım negatif çıktıerken mi sizce algılamaz mı
Ay inşallah yaa çok istiyorum dediğini gibi bekleyeceğim en azından günüm gelene kadarMerhaba. Erken olabilir. Ben aşılamanın 10. günü yapmıştım. Zaten yumurtanın döllenip rahme ilerlemesi, tutunması filan 7-8 günü buluyor. Sonra da hcg yeni yeni yükselmeye başlıyor. tabii herkeste farklı olabilir. Ben aşılama olduğum için günü belliydi. Sizin geç döllenme de olabilir. Dilerim hamilesinizdir
Öyle yapayım inşallah çıkar12. Gün yapın bence.
Şimdi gördüm yeni mesajiniziBugün yapmadım yarın yapıcam. Pazartesi de bu sefer sağlık ocağına kan vericem. Belki özel hastanedeki cihazda sıkıntı vardır umuduyla :)). Allah büyük beklemedeyim. Ama benim zaten 14 eylülde tüp bebek randevum var. Kendimi ona hazırlıyordum. Sürpriz oldu . İnşallah ilerler
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza gelir İnşallahBugün yapmadım yarın yapıcam. Pazartesi de bu sefer sağlık ocağına kan vericem. Belki özel hastanedeki cihazda sıkıntı vardır umuduyla :)). Allah büyük beklemedeyim. Ama benim zaten 14 eylülde tüp bebek randevum var. Kendimi ona hazırlıyordum. Sürpriz oldu . İnşallah ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?