Erken Gebelik Testinde Silik Çizgi

esolinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
23
10
3
29
Merhaba kızlar, 2 aydır bebek istiyoruz ve bu sebeple forumu sıklıkla takip ediyorum. Son günlerde sık idrara çıkma, sürekli uyku hali gibi durumlar yaşadım ve bugün erken gebelik testlerinden yaptım. 2 testte de ikinci çizgi silik ama bariz görünüyor. Adetime 6 gün var. Sizce hamile miyim? Bir şey söylemek için erken mi? Çokkk heyecanlıyım

Eklentiler

• 1E2151DF-1EB6-4BC3-A1CA-7F5CE061388A.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 671
  • B0D4D6B1-2047-4049-AE47-89A5188C90F8.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 651
Var büyük ihtimalle hayırlı olsun
Çoook teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda. Forumu o kadar çok karıştırdım ki, şuan kafamda deli sorular 6 gün sonra adet olursam kimyasal gebelikse diye sakin kalmaya çalışıyorum

Bariz hamilesiniz isterseniz kan testi verin beta nızı net öğrenmiş olursunuz

Yumurtlamanin kaçıncı günü yaptınız acaba

Yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım testi. Ama birliktelikte falan hiç yumurtlama takibi yapmamıştım akışına bırakmıştım.

Hayırlı olsun hamilesiniz maşallah

Merhaba, kan testi verdiniz mi acaba kaç çıktı sonuç?
Merhaba, testi yaptığım gün 26, dün tekrar test verdim 77 çıktı. Doktorum yükselmenin gayet iyi olduğunu bu şekilde yükselirse 10 gün sonra karından ultrasonla keseyi görebileceğimizi söyledi

Beklenen adet günüme 3 gün daha var aslında. Adet olacakmışım gibi kasık ağrım var korkuyorum (

Beklenen adet günüme 3 gün daha var aslında. Adet olacakmışım gibi kasık ağrım var korkuyorum (
Aa benimde bata 3 ya da 4 gün var, kaset testte oldukça silik hayalet çizgi çıktı. Sizin 4 gün kala 77 çıkmış yani. Peki dün kaset test yapmış mıydınız o nasıldı

Aa benimde bata 3 ya da 4 gün var, kaset testte oldukça silik hayalet çizgi çıktı. Sizin 4 gün kala 77 çıkmış yani. Peki dün kaset test yapmış mıydınız o nasıldı
Adetime tam 6 gün kala etken test ve kaset test yaptım ikisinin de fotosunu koyuyorum. Aynı gün kan sonucu 26 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bata 4 gün kala 77ye yükseldi

Eklentiler

• A11AA0B9-6E80-45BB-9EF9-37BCB6B7A23D.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 305
  • EC2BF31E-6BB2-4230-9EB4-1A2186B41277.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 295
Bunlar yaniltiyo canim normal test yap at

Normal testi de ekledim cankm şimdi, ama zaten ben kanda verdim onda da teyit ettim
Gormemistim kuzum onu pardon gebesiniz hayirli olsun erken testler cok yaniltiyo en guvenilir kaset test oldugu icin soylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…