Çoook teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda. Forumu o kadar çok karıştırdım ki, şuan kafamda deli sorular 6 gün sonra adet olursam kimyasal gebelikse diyeVar büyük ihtimalle hayırlı olsun
Bariz hamilesiniz isterseniz kan testi verin beta nızı net öğrenmiş olursunuzMerhaba kızlar, 2 aydır bebek istiyoruz ve bu sebeple forumu sıklıkla takip ediyorum. Son günlerde sık idrara çıkma, sürekli uyku hali gibi durumlar yaşadım ve bugün erken gebelik testlerinden yaptım. 2 testte de ikinci çizgi silik ama bariz görünüyor. Adetime 6 gün var. Sizce hamile miyim? Bir şey söylemek için erken mi? Çokkk heyecanlıyım
Sağlıklı artar inşallah betan canımBugün veya yarın kan testi vereceğim inşallah
Yumurtlamanin kaçıncı günü yaptınız acabaMerhaba kızlar, 2 aydır bebek istiyoruz ve bu sebeple forumu sıklıkla takip ediyorum. Son günlerde sık idrara çıkma, sürekli uyku hali gibi durumlar yaşadım ve bugün erken gebelik testlerinden yaptım. 2 testte de ikinci çizgi silik ama bariz görünüyor. Adetime 6 gün var. Sizce hamile miyim? Bir şey söylemek için erken mi? Çokkk heyecanlıyım
Yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım testi. Ama birliktelikte falan hiç yumurtlama takibi yapmamıştım akışına bırakmıştım.Yumurtlamanin kaçıncı günü yaptınız acaba
Merhaba, kan testi verdiniz mi acaba kaç çıktı sonuç?Bugün veya yarın kan testi vereceğim inşallah
Hayırlı olsun hamilesiniz maşallahMerhaba kızlar, 2 aydır bebek istiyoruz ve bu sebeple forumu sıklıkla takip ediyorum. Son günlerde sık idrara çıkma, sürekli uyku hali gibi durumlar yaşadım ve bugün erken gebelik testlerinden yaptım. 2 testte de ikinci çizgi silik ama bariz görünüyor. Adetime 6 gün var. Sizce hamile miyim? Bir şey söylemek için erken mi? Çokkk heyecanlıyım
Merhaba, testi yaptığım gün 26, dün tekrar test verdim 77 çıktı. Doktorum yükselmenin gayet iyi olduğunu bu şekilde yükselirse 10 gün sonra karından ultrasonla keseyi görebileceğimizi söylediMerhaba, kan testi verdiniz mi acaba kaç çıktı sonuç?
Aa benimde bata 3 ya da 4 gün var, kaset testte oldukça silik hayalet çizgi çıktı. Sizin 4 gün kala 77 çıkmış yani. Peki dün kaset test yapmış mıydınız o nasıldıBeklenen adet günüme 3 gün daha var aslında. Adet olacakmışım gibi kasık ağrım var korkuyorum(
Adetime tam 6 gün kala etken test ve kaset test yaptım ikisinin de fotosunu koyuyorum. Aynı gün kan sonucu 26 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bata 4 gün kala 77ye yükseldiAa benimde bata 3 ya da 4 gün var, kaset testte oldukça silik hayalet çizgi çıktı. Sizin 4 gün kala 77 çıkmış yani. Peki dün kaset test yapmış mıydınız o nasıldı
Bunlar yaniltiyo canim normal test yap atMerhaba kızlar, 2 aydır bebek istiyoruz ve bu sebeple forumu sıklıkla takip ediyorum. Son günlerde sık idrara çıkma, sürekli uyku hali gibi durumlar yaşadım ve bugün erken gebelik testlerinden yaptım. 2 testte de ikinci çizgi silik ama bariz görünüyor. Adetime 6 gün var. Sizce hamile miyim? Bir şey söylemek için erken mi? Çokkk heyecanlıyım
Normal testi de ekledim cankm şimdi, ama zaten ben kanda verdim onda da teyit ettimBunlar yaniltiyo canim normal test yap at
Gormemistim kuzum onu pardon gebesiniz hayirli olsun erken testler cok yaniltiyo en guvenilir kaset test oldugu icin soylemek istedimNormal testi de ekledim cankm şimdi, ama zaten ben kanda verdim onda da teyit ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?