Erken Gebelik Testinde Silik Çizgi

Tam 6 gün kala kaset testteki çok net çıkmış, benim daha silik ama erken test seninki gibi canım. Hayırlısı olsun bakalım. Senin değerin çok güzel artmış canım tebrik ederim bu arada.

Gormemistim kuzum onu pardon gebesiniz hayirli olsun erken testler cok yaniltiyo en guvenilir kaset test oldugu icin soylemek istedim
Teşekkür ederimmmm sende sağlıkla kucğına al inşallah ama benim bata daha 3 gün var hamile olduğumu öğrendim içim hiç rahat değil burda neler okudum kimyasal gebelik falan aklım çıkıyo bi şey olur diye

Tam 6 gün kala kaset testteki çok net çıkmış, benim daha silik ama erken test seninki gibi canım. Hayırlısı olsun bakalım. Senin değerin çok güzel artmış canım tebrik ederim bu arada.
Çok teşekkür ederim, değerler herkeste aynı olmayabiliyor idrardaki değere göre de ikinci çizginin rengi değişiyor olabilir. Ben aynı gün 3 tane erken test yaptım mesela hepsi birbirinden farklı düşün. Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Hemen etrafinizdakilere soylemeyin allah korusun dis gebelik geciren insanlar var suan yenisiniz 6. Haftada falan kesenin icinde bebek gorunmesi gerekiyo en gec 7. Haftada gorulur en erken 6

Hemen etrafinizdakilere soylemeyin allah korusun dis gebelik geciren insanlar var suan yenisiniz 6. Haftada falan kesenin icinde bebek gorunmesi gerekiyo en gec 7. Haftada gorulur en erken 6
Evet korkularım bitmiyo o yüzden dualarınızda bana da yer verin bebeğim bana tutunsun inşallah

Senin bata kaç gün vardı canım bi kan versen aslında

Bugün benim 10. Günüm, 3 4 günüm var benimde ama kaset testte biraz daha koyulaşana kadar vermek istemedim. Korkuyorum biraz.
Valla benim kanda çıktı ona rağmen korkuyorum erken öğrenmek bi yandan iyi bi yandan zormuş gerçekten. O zaman tam adet tarihinde git kan ver bakalım hem de baya yükselmiş olur

Valla benim kanda çıktı ona rağmen korkuyorum erken öğrenmek bi yandan iyi bi yandan zormuş gerçekten. O zaman tam adet tarihinde git kan ver bakalım hem de baya yükselmiş olur
Değerin güzel katlamış canım korkma sen, inşallah benim de sağlıklı bir gebelik olur. Bakalım 2 3 güne kan veririm bende.

Değerin güzel katlamış canım korkma sen, inşallah benim de sağlıklı bir gebelik olur. Bakalım 2 3 güne kan veririm bende.
İnşallah hayırlı haberlerini verirsin bize de canım. Dualarımdasınız rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Eklentiler

• 918BD59F-3645-4427-9D91-8587D15A5862.webp
    11 KB · Görüntüleme: 127
  • 60B467E7-553E-46F9-A965-9F59387EB204.webp
    11 KB · Görüntüleme: 120
  • 5BAEBFE6-E71B-407D-AE97-CB8D200A3678.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 127
  • 3B058DFA-6480-4B95-8159-E10F2BCCBBCD.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 119
Birebir aynı duyguları yaşıyoruz şu an benim de 6 7 gün var silik çizgiyi gördüm daha önce sağlıksız gebelikten dolayı bhcg seviyem yükselmemişti kürtaj olmuştum onun korkusu var içimde Allah hepimize sabrımızın mükafatını versin inşallah

Hayırlı olsun canım gebelik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…