Teşekkür ederimmmm sende sağlıkla kucğına al inşallahGormemistim kuzum onu pardon gebesiniz hayirli olsun erken testler cok yaniltiyo en guvenilir kaset test oldugu icin soylemek istedim
Çok teşekkür ederim, değerler herkeste aynı olmayabiliyor idrardaki değere göre de ikinci çizginin rengi değişiyor olabilir. Ben aynı gün 3 tane erken test yaptım mesela hepsi birbirinden farklı düşün. Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallahTam 6 gün kala kaset testteki çok net çıkmış, benim daha silik ama erken test seninki gibi canım. Hayırlısı olsun bakalım. Senin değerin çok güzel artmış canım tebrik ederim bu arada.
Hemen etrafinizdakilere soylemeyin allah korusun dis gebelik geciren insanlar var suan yenisiniz 6. Haftada falan kesenin icinde bebek gorunmesi gerekiyo en gec 7. Haftada gorulur en erken 6Teşekkür ederimmmm sende sağlıkla kucğına al inşallahama benim bata daha 3 gün var hamile olduğumu öğrendim içim hiç rahat değil burda neler okudum kimyasal gebelik falan aklım çıkıyo bi şey olur diye
Evet korkularım bitmiyo o yüzdenHemen etrafinizdakilere soylemeyin allah korusun dis gebelik geciren insanlar var suan yenisiniz 6. Haftada falan kesenin icinde bebek gorunmesi gerekiyo en gec 7. Haftada gorulur en erken 6
Senin bata kaç gün vardı canım bi kan versen aslındaTam 6 gün kala kaset testteki çok net çıkmış, benim daha silik ama erken test seninki gibi canım. Hayırlısı olsun bakalım. Senin değerin çok güzel artmış canım tebrik ederim bu arada.
Bugün benim 10. Günüm, 3 4 günüm var benimde ama kaset testte biraz daha koyulaşana kadar vermek istemedim. Korkuyorum biraz.Senin bata kaç gün vardı canım bi kan versen aslında
Valla benim kanda çıktı ona rağmen korkuyorum erken öğrenmek bi yandan iyi bi yandan zormuş gerçekten. O zaman tam adet tarihinde git kan ver bakalım hem de baya yükselmiş olurBugün benim 10. Günüm, 3 4 günüm var benimde ama kaset testte biraz daha koyulaşana kadar vermek istemedim. Korkuyorum biraz.
Değerin güzel katlamış canım korkma sen, inşallah benim de sağlıklı bir gebelik olur. Bakalım 2 3 güne kan veririm bende.Valla benim kanda çıktı ona rağmen korkuyorum erken öğrenmek bi yandan iyi bi yandan zormuş gerçekten. O zaman tam adet tarihinde git kan ver bakalım hem de baya yükselmiş olur
İnşallah hayırlı haberlerini verirsin bize de canım. Dualarımdasınız rabbim hepimizin gönlüne göre versinDeğerin güzel katlamış canım korkma sen, inşallah benim de sağlıklı bir gebelik olur. Bakalım 2 3 güne kan veririm bende.
Sımsıkı tutunur insallah rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsinEvet korkularım bitmiyo o yüzdendualarınızda bana da yer verin bebeğim bana tutunsun inşallah
Aminn çok teşekkür ederimSımsıkı tutunur insallah rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Son durum nasil acaba kac haftalik oldunuzAminn çok teşekkür ederim
Merhaba 6+1 olduk şükür iyiyizSon durum nasil acaba kac haftalik oldunuz
MasallahMerhaba 6+1 olduk şükür iyiyiz
Merhaba hanımlar benimde testime bakarmısınız ikinci çizgiyi gören var mıMasallah
Cok damlatmissiniz sanirim tekrarlasaniz iyi olurMerhaba hanımlar benimde testime bakarmısınız ikinci çizgiyi gören var mı
Birebir aynı duyguları yaşıyoruz şu an benim de 6 7 gün var silik çizgiyi gördüm daha önce sağlıksız gebelikten dolayı bhcg seviyem yükselmemişti kürtaj olmuştum onun korkusu var içimde Allah hepimize sabrımızın mükafatını versin inşallahÇoook teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda. Forumu o kadar çok karıştırdım ki, şuan kafamda deli sorular 6 gün sonra adet olursam kimyasal gebelikse diyesakin kalmaya çalışıyorum
Hayırlı olsun canım gebelik varMerhaba kızlar, 2 aydır bebek istiyoruz ve bu sebeple forumu sıklıkla takip ediyorum. Son günlerde sık idrara çıkma, sürekli uyku hali gibi durumlar yaşadım ve bugün erken gebelik testlerinden yaptım. 2 testte de ikinci çizgi silik ama bariz görünüyor. Adetime 6 gün var. Sizce hamile miyim? Bir şey söylemek için erken mi? Çokkk heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?