Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiinnÇok teşekkür ederim aşkım amin amin amin
İlk gebeliğin mi
Çok heyecanli anlar bunlar Rabbim isteyen herkes e 2 şer 3 er versinAmiinnnasip olursa evet
![]()
AmiinnÇok heyecanli anlar bunlar Rabbim isteyen herkes e 2 şer 3 er versin![]()
Benim 1 kızım var 2 yaşında 1 düşüğüm oldu şimdi 3. Ye hamileyim Allah nasip ederseAmiinnsizin de mi ilk
MaşallahBenim 1 kızım var 2 yaşında 1 düşüğüm oldu şimdi 3. Ye hamileyim Allah nasip ederse
Amin bitanem amin Rabbim bütün hamilelerimze nasip etsin kucağına almayı amin aminMaşallahRabbim sağlıklı uzun ömürler versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
![]()
hamile msiiniz acabaMaşallahRabbim sağlıklı uzun ömürler versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
![]()
Merhaba yorumları okudum hayırlı olsunEvvet aşkım bende gördüm 10. Gün gecikmen de daha net gözükür gözün aydın balim sağlıcakla al bebeğini kucağına 10. Gün geckimen de de kan ver yine haberleselim olur mu![]()
Merhaba kusura bakmayın biraz geç gördüm o gün içinde kan verdim 91 di betam hamileyim evethamile msiiniz acaba
Bende göremedim bekle bat tarihini geçerse kan testi ver en sağlıklısıKızlar reglime 2 gün var hamilelik belirtisi sadece mide bulantisi var 1 haftadan beri diğer belirtiler aynı bugün erken gebelik testi yaptım sizce silik çizgi var mı?
Evet aşkım adetin 12 gün geçmiş çıksa çıkardı ama yine de adetin daha geçecek olursa kan ver bi hatta şimdi bile versen cikar varsa eğerMerhaba yorumları okudum hayırlı olsunbende 31 Temmuz veya 2 Ağustos olmam gerekiyordu 33-35 değiyor regl olmadım 4 Ağustos test yaptım negatif olsaydı çıkar mıydı
Yok canım gebelik yok kan verdim ama hala regl olmadımEvet aşkım adetin 12 gün geçmiş çıksa çıkardı ama yine de adetin daha geçecek olursa kan ver bi hatta şimdi bile versen cikar varsa eğer
Hakkında hayırlısı olsun canım benimYok canım gebelik yok kan verdim ama hala regl olmadım