Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun kese mi gözükmedi nasıl anladınız dış gebelik olduğunu kaç haftalık düşük yaptınız
5 haftalikti şiddetli kasik agrim oldu sonra kanama acildi ama betam cok guzel artiyordu 3900 olunca beta keseyi goremedi alttan muayenede tüpte oldugunu gordu iğne ile duserdiÇok geçmiş olsun kese mi gözükmedi nasıl anladınız dış gebelik olduğunu kaç haftalık düşük yaptınız
Çok geçmiş olsun aşkım Rabbim tekrar nasip eder inşallah kürtaj olmadın yani5 haftalikti şiddetli kasik agrim oldu sonra kanama acildi ama betam cok guzel artiyordu 3900 olunca beta keseyi goremedi alttan muayenede tüpte oldugunu gordu iğne ile duserdi
Test yap aşkım güzle haberler le gel bekliyorum hadi al gelKızlar merhaba benimde adetim 13 gün geçti ama ben ağır bir ilaç kullandım 1 aylık süreç ondandır diye düşündüm test yapmadım ama iki gün önce midem bulandı bi anda kustum o günden beri bazı kokulara karşı yada ara ara durduk yere mide bulantısı oluyor birazdan gidip test alacağım sizce hamile olabilir miyim
Ay teşekkür ederim hazırlanıyorum şimdi bi yandan da kahvaltı hazırlıyorum 1 saate sonucu yazarımTest yap aşkım güzle haberler le gel bekliyorum hadi al gel
Tm aşkım bekliyorumAy teşekkür ederim hazırlanıyorum şimdi bi yandan da kahvaltı hazırlıyorum 1 saate sonucu yazarım![]()
Günaydın balım ben test yaptım pozitif çıktı cuma günü kan verecegim 11 temmuz için de randevu aldımVardı canım ağrıdan anlamalıydım aslında üzüldüm biraz geçti canım inşallah sen hamilesindir haber ver de bunu sevinelim mutlu bir habere o kadar çok ihtiyacım var ki canım benim
Yok canim kurtaj degil metotreksat ignesi vuruyor kemoterapi ignesi 5 gun kalmistim hastahanedeÇok geçmiş olsun aşkım Rabbim tekrar nasip eder inşallah kürtaj olmadın yani
Merhaba canım naptın yaptın mı testAy teşekkür ederim hazırlanıyorum şimdi bi yandan da kahvaltı hazırlıyorum 1 saate sonucu yazarım![]()
Neden o kadar çok kaldin çok geçmiş olsunYok canim kurtaj degil metotreksat ignesi vuruyor kemoterapi ignesi 5 gun kalmistim hastahanede
Betanin baya dusmesi gerekiyor 3900ken igneden sonra 5. Gün 600lere dustu ancak oyle cikabildim ama çok zor bir süreç şuan 3 ay en az beklemem gerekiyormuş benim 2. Ayım şuan benim gebelik yestim boyle cikti psikolojik acidan hem hemde saglik acisindan cok korkularim var adet gecikmemi bekliyorum 5 gün varNeden o kadar çok kaldin çok geçmiş olsun
O nasıl oluyor aşkım çok geçmiş olsun neden o kadar çok kaldınYok canim kurtaj degil metotreksat ignesi vuruyor kemoterapi ignesi 5 gun kalmistim hastahanede
HamileyimmMerhaba canım naptın yaptın mı test
Betanın düşmesini beklediler kanamamin acilmasini betam fazla dusunce cikardilar hergün gidip kan tahlili verdim 2 hafta boyuncaO nasıl oluyor aşkım çok geçmiş olsun neden o kadar çok kaldın
Oy maşallah maşallah son adet tarihin nedir aşkım benim 20 Mayıs bugün bende test yaptım benim de pozitif çıktı aramızda pek bişey yok yakın olacak doğumlarımiz rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin amin amin amin 5 den sonra çıkar mi bilmiyorum ama e devletten bakabilirsinHamileyimmkan sonucum çıkmadı ama 5 den sonra çıkar mı
Çok geçmiş olsun aşkım hayali çizgi gözüküyor balım bende 2 ay korundum kurtajdan sonra Rabbim gönlüne göre versinBetanin baya dusmesi gerekiyor 3900ken igneden sonra 5. Gün 600lere dustu ancak oyle cikabildim ama çok zor bir süreç şuan 3 ay en az beklemem gerekiyormuş benim 2. Ayım şuan benim gebelik yestim boyle cikti psikolojik acidan hem hemde saglik acisindan cok korkularim var adet gecikmemi bekliyorum 5 gün var
Şükürler olsun canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın balım ben test yaptım pozitif çıktı cuma günü kan verecegim 11 temmuz için de randevu aldım
Benimde 20 mayıs kaç haftalıkmış öğrenebildinmiOy maşallah maşallah son adet tarihin nedir aşkım benim 20 Mayıs bugün bende test yaptım benim de pozitif çıktı aramızda pek bişey yok yakın olacak doğumlarımiz rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin amin amin amin 5 den sonra çıkar mi bilmiyorum ama e devletten bakabilirsin
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızBenimde 20 mayıs kaç haftalıkmış öğrenebildinmi
Amin inşallah aşkım 5+2 günlükİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız![]()