Erken gebelik testine bakın lütfen

nur93nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
35
10
3
20
Kızlar reglime 2 gün var hamilelik belirtisi sadece mide bulantisi var 1 haftadan beri diğer belirtiler aynı bugün erken gebelik testi yaptım sizce silik çizgi var mı?

Eklentiler

• 20250627_053823.webp
    20250627_053823.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 664
Çok geçmiş olsun kese mi gözükmedi nasıl anladınız dış gebelik olduğunu kaç haftalık düşük yaptınız
Çok geçmiş olsun kese mi gözükmedi nasıl anladınız dış gebelik olduğunu kaç haftalık düşük yaptınız
5 haftalikti şiddetli kasik agrim oldu sonra kanama acildi ama betam cok guzel artiyordu 3900 olunca beta keseyi goremedi alttan muayenede tüpte oldugunu gordu iğne ile duserdi

Kızlar merhaba benimde adetim 13 gün geçti ama ben ağır bir ilaç kullandım 1 aylık süreç ondandır diye düşündüm test yapmadım ama iki gün önce midem bulandı bi anda kustum o günden beri bazı kokulara karşı yada ara ara durduk yere mide bulantısı oluyor birazdan gidip test alacağım sizce hamile olabilir miyim

Kızlar merhaba benimde adetim 13 gün geçti ama ben ağır bir ilaç kullandım 1 aylık süreç ondandır diye düşündüm test yapmadım ama iki gün önce midem bulandı bi anda kustum o günden beri bazı kokulara karşı yada ara ara durduk yere mide bulantısı oluyor birazdan gidip test alacağım sizce hamile olabilir miyim
Test yap aşkım güzle haberler le gel bekliyorum hadi al gel

Vardı canım ağrıdan anlamalıydım aslında üzüldüm biraz geçti canım inşallah sen hamilesindir haber ver de bunu sevinelim mutlu bir habere o kadar çok ihtiyacım var ki canım benim
Günaydın balım ben test yaptım pozitif çıktı cuma günü kan verecegim 11 temmuz için de randevu aldım

Neden o kadar çok kaldin çok geçmiş olsun
Betanin baya dusmesi gerekiyor 3900ken igneden sonra 5. Gün 600lere dustu ancak oyle cikabildim ama çok zor bir süreç şuan 3 ay en az beklemem gerekiyormuş benim 2. Ayım şuan benim gebelik yestim boyle cikti psikolojik acidan hem hemde saglik acisindan cok korkularim var adet gecikmemi bekliyorum 5 gün var

Eklentiler

• 1000055411.webp
    1000055411.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 62
Hamileyimm✨kan sonucum çıkmadı ama 5 den sonra çıkar mı
Oy maşallah maşallah son adet tarihin nedir aşkım benim 20 Mayıs bugün bende test yaptım benim de pozitif çıktı aramızda pek bişey yok yakın olacak doğumlarımiz rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin amin amin amin 5 den sonra çıkar mi bilmiyorum ama e devletten bakabilirsin

Betanin baya dusmesi gerekiyor 3900ken igneden sonra 5. Gün 600lere dustu ancak oyle cikabildim ama çok zor bir süreç şuan 3 ay en az beklemem gerekiyormuş benim 2. Ayım şuan benim gebelik yestim boyle cikti psikolojik acidan hem hemde saglik acisindan cok korkularim var adet gecikmemi bekliyorum 5 gün var
Çok geçmiş olsun aşkım hayali çizgi gözüküyor balım bende 2 ay korundum kurtajdan sonra Rabbim gönlüne göre versin

Oy maşallah maşallah son adet tarihin nedir aşkım benim 20 Mayıs bugün bende test yaptım benim de pozitif çıktı aramızda pek bişey yok yakın olacak doğumlarımiz rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin amin amin amin 5 den sonra çıkar mi bilmiyorum ama e devletten bakabilirsin
Benimde 20 mayıs kaç haftalıkmış öğrenebildinmi

Back
X