Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim aşkım önümüzdeki aya seninde güzel haberlerini alırız inşallah balimŞükürler olsun canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
İnşallah canım benim benim için de dua eder misin ismim AyşenurÇok teşekkür ederim aşkım önümüzdeki aya seninde güzel haberlerini alırız inşallah balim
Yani hesapladım heryerden benimde 5 haftalık çıkıyo ama inanamıyorum ben niyeyse kan sonucum hala çıkmadı bekliyorum bakalım sonuç ne olacak sağol canımAmin inşallah aşkım 5+2 günlük
Mert you diye bir adet takip uygulaması kulaniyorum ben hamielik için de kullanılabiliyor
Günaydın kuzum Tabiki ederim bitanem etmezmiyimİnşallah canım benim benim için de dua eder misin ismim AyşenurHamile kalır kalmaz yazarım sana
Günaydın Bana da haber et kuzum kan sonucun u bende merak ettim bende kan vermedim dahaYani hesapladım heryerden benimde 5 haftalık çıkıyo ama inanamıyorum ben niyeyse kan sonucum hala çıkmadı bekliyorum bakalım sonuç ne olacak sağol canım![]()
Günaydın Bana da haber et kuzum kan sonucun u bende merak ettim bende kan vermedim
Günaydın canım ben dün doktora gitmiştim bana ultrasondo yok dedi kan verdim şimdi sonucu öğrendim 63783 çıkmış tahminen 6-7 haftalık ama kalp atışlarını duymam gerekirdi bu durumda bugün tekrar gidiceğim hastaneye başka bir doktoraGünaydın Bana da haber et kuzum kan sonucun u bende merak ettim bende kan vermedim daha
Aşkım 5 haftalıkken kalbi duyulmaz ki 7 yada 6 haftalikken duyulur benim de ilk çok yüksek çıktı 6 haftalikmişGünaydın canım ben dün doktora gitmiştim bana ultrasondo yok dedi kan verdim şimdi sonucu öğrendim 63783 çıkmış tahminen 6-7 haftalık ama kalp atışlarını duymam gerekirdi bu durumda bugün tekrar gidiceğim hastaneye başka bir doktora
Allah razı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kuzum Tabiki ederim bitanem etmezmiyim
Ultrasonda gördün mü pekiAşkım 5 haftalıkken kalbi duyulmaz ki 7 yada 6 haftalikken duyulur benim de ilk çok yüksek çıktı 6 haftalikmiş
6 haftalikken mi evvet aşkım kalp atışını bile duydum 6+3 günlük tü hatta 5 haftalıkken kese yeni oluşuyorUltrasonda gördün mü peki
Amin amin amin birtanem sende bana dua et bizlere olur muAllah razı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
İyi o zaman inşallah birşey yoktur Allahın izniyle6 haftalikken mi evvet aşkım kalp atışını bile duydum 6+3 günlük tü hatta 5 haftalıkken kese yeni oluşuyor
Tabi canım benim dualarımdasınAmin amin amin birtanem sende bana dua et bizlere olur mu
Çok teşekkür ederim balimmTabi canım benim dualarımdasın![]()
Evvet aşkım bende gördüm 10. Gün gecikmen de daha net gözükür gözün aydın balim sağlıcakla al bebeğini kucağına 10. Gün geckimen de de kan ver yine haberleselim olur muBende bu sabah yaptım gerçekte daha belirgin görünüyor 6 gün gecikti reglim de yarın tekrar deneyeceğim bakalım
Eki Görüntüle 3618389
YaaaEvvet aşkım bende gördüm 10. Gün gecikmen de daha net gözükür gözün aydın balim sağlıcakla al bebeğini kucağına 10. Gün geckimen de de kan ver yine haberleselim olur mu![]()
Sağlıcakla gelsin bebişYaaahadi inşallah birkaç gün sonra kan vereceğim sonucu haber veririm teşekkür ederim
![]()
Sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallahhSağlıcakla gelsin bebiş![]()
Çok teşekkür ederim aşkım amin amin aminSizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallahh![]()