Erken gebelik testine bakın lütfen

nur93nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
35
10
3
20
Kızlar reglime 2 gün var hamilelik belirtisi sadece mide bulantisi var 1 haftadan beri diğer belirtiler aynı bugün erken gebelik testi yaptım sizce silik çizgi var mı?

Eklentiler

• 20250627_053823.webp
    20250627_053823.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 664
Günaydın Bana da haber et kuzum kan sonucun u bende merak ettim bende kan vermedim

Günaydın Bana da haber et kuzum kan sonucun u bende merak ettim bende kan vermedim daha
Günaydın canım ben dün doktora gitmiştim bana ultrasondo yok dedi kan verdim şimdi sonucu öğrendim 63783 çıkmış tahminen 6-7 haftalık ama kalp atışlarını duymam gerekirdi bu durumda bugün tekrar gidiceğim hastaneye başka bir doktora

Günaydın canım ben dün doktora gitmiştim bana ultrasondo yok dedi kan verdim şimdi sonucu öğrendim 63783 çıkmış tahminen 6-7 haftalık ama kalp atışlarını duymam gerekirdi bu durumda bugün tekrar gidiceğim hastaneye başka bir doktora
Aşkım 5 haftalıkken kalbi duyulmaz ki 7 yada 6 haftalikken duyulur benim de ilk çok yüksek çıktı 6 haftalikmiş

Bende bu sabah yaptım gerçekte daha belirgin görünüyor 6 gün gecikti reglim de yarın tekrar deneyeceğim bakalım 🥹
Eki Görüntüle 3618389
Evvet aşkım bende gördüm 10. Gün gecikmen de daha net gözükür gözün aydın balim sağlıcakla al bebeğini kucağına 10. Gün geckimen de de kan ver yine haberleselim olur mu ❤️🤍

Back
X