Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa o zaman yine yerleşme kanaması olabilir. Evet evet biraz bekleyin bebek yerleştikten sonra betahcg artıyor zaten, inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız. Çok sevindim şimdidenBekelyim biraz o zaman 23 haziranda benden azıcık kan geldi hala da bişey yok da ilk bebeğim de de yaşadım yerleşme kanaması adet oldum sandım hamileymisim hayırlısı olsun
Ama benimde ilk gebeligim 45 gın sonra kan gormustum adete sonra beraber olduk tutu yine oyle yaptık 8 gun gectı kagverengi akıntı pcoluyum 50 gumde bir oluyorum normalde adetım kesılır leke leke gururum gordugum lekeedem sonra haftalar sonra leke gorme olayım yoktu ondan meral ettim bence syrestenAşkım 23 Haziran da azıcık kan geldi 6 günüm geçiyor benim de test yapmak için bekleyecem biraz daha bende ilk bebeğim de de yerleşme kanaması yaşadım adetimin 1. Günü geldi ben adet oldum sandım ama hamileymişim
Hadi hayırlısı ne zaman kan vereceksinizİdrara, kandan daha geç yansıyor zaten. Ama bir deneyin isterseniz, negatif görünse bile net olmayabilir ama pozitif de görebiliriz gibi duruyor
Hadi hayırlısı olsun inşallahBekelyim biraz o zaman 23 haziranda benden azıcık kan geldi hala da bişey yok da ilk bebeğim de de yaşadım yerleşme kanaması adet oldum sandım hamileymisim hayırlısı olsun
Günaydın bal Aşkım bazen çatlama olmadığı ay da kanma olabiliyor mutlaka ovilasyon testi öneririm o kan gördüğün günler deAma benimde ilk gebeligim 45 gın sonra kan gormustum adete sonra beraber olduk tutu yine oyle yaptık 8 gun gectı kagverengi akıntı pcoluyum 50 gumde bir oluyorum normalde adetım kesılır leke leke gururum gordugum lekeedem sonra haftalar sonra leke gorme olayım yoktu ondan meral ettim bence syresten
Amin canım çok teşekkür ederimAa o zaman yine yerleşme kanaması olabilir. Evet evet biraz bekleyin bebek yerleştikten sonra betahcg artıyor zaten, inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız. Çok sevindim şimdiden![]()
Sagol abla. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.Günaydın bal Aşkım bazen çatlama olmadığı ay da kanma olabiliyor mutlaka ovilasyon testi öneririm o kan gördüğün günler de
Abla mi kaç yaşındasın ki sen ben 22 deyimSagol abla. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Yasını bilmiyorum ki ben ablaymisim sen bana abla deAbla mi kaç yaşındasın ki sen ben 22 deyim
Yasını bilmiyorum agız alışkanlığı ben ablayım sorun yok abla dıyebışırsın banaAbla mi kaç yaşındasın ki sen ben 22 deyim
İlk başta adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım vardı, adet olacağım sandım bayağı bir böyle devam etti. Şimdi de kasıklarda batma var doktor ilk gebelikte normal dedi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Dinlenmek en iyisi öyle yap benceAmin canım çok teşekkür ederim
Ağrıların devam ediyor mu senin benim ağrım biraz fazla oluyor ya
İlk başta adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım vardı, adet olacağım sandım bayağı bir böyle devam etti. Şimdi de kasıklarda batma var doktor ilk gebelikte normal dedi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Dinlenmek en iyisi öyle yap bence
Benim birde kızım var 2 yaşında hiç durmuyor ablası onun arkasına koşturup duruyorum ev işi gücü de cabası benim ilk hamilelim de hiç ağrım olmadı ben 15 martta kürtaj oldum 9+5 de bebeğimi kaybettim Nisan Mayıs korunduk 20 mayıstan sorna korunmayı bıraktım 20 Mayıs son adet tarihim benim 7 günün geçiyor işte hayırlısı olsunİlk başta adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım vardı, adet olacağım sandım bayağı bir böyle devam etti. Şimdi de kasıklarda batma var doktor ilk gebelikte normal dedi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Dinlenmek en iyisi öyle yap bence
Birde kaç haftalık hamilesin canım benimİlk başta adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım vardı, adet olacağım sandım bayağı bir böyle devam etti. Şimdi de kasıklarda batma var doktor ilk gebelikte normal dedi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Dinlenmek en iyisi öyle yap bence
Msj yeni gördüm kuzum ksb öyle yapacağım artık senin ağrıların da dinlenince geçiyor mu benim ki biraz hafifliyor insan hissediyor ben hamileymisim gibi hissediyorum kendimi sen ne hissediyorsun kuzumCanım 6 gün çok erken biraz daha bekle bence
Yok canım abla diyince şaşırdım bana abla diyen olmadı bu platformda da şaşırdım ksbYasını bilmiyorum ki ben ablaymisim sen bana abla de
Yasını bilmiyorum agız alışkanlığı ben ablayım sorun yok abla dıyebışırsın bana
Canım ben dinlenince geçmiyor sadece ara ara geliyor yokluyor sonra bir daha geliyor dün çok kötü bel ve karın ağrısı yaşadım tamam dedim bugün ya da yarın regl olurum hala bir şey yok yarın olmam gerekiyor hiç belirti yok yalnız göğüslerim çok sızlıyor bir de midem de bulanıyor ben de hamile gibi hissediyorum ama kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama çok ilginç her regl oncesi karnım sis olurdu hiç şişlik yok acaba diyorum pazartesi günü sanırım kan tahlili yaptıracağım 1 gün gecikmiş oluyorMsj yeni gördüm kuzum ksb öyle yapacağım artık senin ağrıların da dinlenince geçiyor mu benim ki biraz hafifliyor insan hissediyor ben hamileymisim gibi hissediyorum kendimi sen ne hissediyorsun kuzum
Sorun değil canım samımı kınsyrz sanki yıllardır tanısıyoruzYok canım abla diyince şaşırdım bana abla diyen olmadı bu platformda da şaşırdım ksb![]()
inanır mısın dün bende de aşırı bel ağrısı vardı bende hastalanacam sandım hastalanmadım hakkimzda hayırlısı olsun balim haberleşelim olur mu bende pazartesi günü test yapacağım Garanti olsun die inşallah güzel haberler veririz birbirimizeCanım ben dinlenince geçmiyor sadece ara ara geliyor yokluyor sonra bir daha geliyor dün çok kötü bel ve karın ağrısı yaşadım tamam dedim bugün ya da yarın regl olurum hala bir şey yok yarın olmam gerekiyor hiç belirti yok yalnız göğüslerim çok sızlıyor bir de midem de bulanıyor ben de hamile gibi hissediyorum ama kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama çok ilginç her regl oncesi karnım sis olurdu hiç şişlik yok acaba diyorum pazartesi günü sanırım kan tahlili yaptıracağım 1 gün gecikmiş oluyor
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı müjdeli haber alırsam yazarım zaten sen de yaz olur mu inşallah birlikte sevinirizinanır mısın dün bende de aşırı bel ağrısı vardı bende hastalanacam sandım hastalanmadım hakkimzda hayırlısı olsun balim haberleşelim olur mu bende pazartesi günü test yapacağım Garanti olsun die inşallah güzel haberler veririz birbirimize![]()
Ay inşallah gönlünüzce olsun, Allah yardımcınız olsunBenim birde kızım var 2 yaşında hiç durmuyor ablası onun arkasına koşturup duruyorum ev işi gücü de cabası benim ilk hamilelim de hiç ağrım olmadı ben 15 martta kürtaj oldum 9+5 de bebeğimi kaybettim Nisan Mayıs korunduk 20 mayıstan sorna korunmayı bıraktım 20 Mayıs son adet tarihim benim 7 günün geçiyor işte hayırlısı olsun