Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ilk adet günüm canım olacağıma dair ağrım da yok idrar testini geçen gün yaptım hayal kırıklığına uğradım ona geç düşüyor çünkü bilemiyorum sen de böyle deyince kafam karıştı biraz ama kan kesin gerçi beta hcg salgilanmamissa yine çıkmazAşkım yarın bir test yap sanıyorum yarın ilk adet günün erken gebelik testi 6 gün öncesine kadar doğruluk payı var yap cikamas a cikar sada yarın kan ver o zaman aşkım bana da heber er olurmu
Aşkım benden biraz önce 2 kere beyaz su gibi bişey geldi bildiğin su bişey olmaz demi düşük yapacağım zaman da böyle bir akıntım olmuştu korktum bianBugün ilk adet günüm canım olacağıma dair ağrım da yok idrar testini geçen gün yaptım hayal kırıklığına uğradım ona geç düşüyor çünkü bilemiyorum sen de böyle deyince kafam karıştı biraz ama kan kesin gerçi beta hcg salgilanmamissa yine çıkmaz
İnşallah olmaz canım beyaz akıntı hamilelikte iyi diye okudum ama kırmızı sıkıntı bol bol dua et korkma tutunmuşsa rabbimin izniyle bir şey olmaz benden de geldi geçen gün stres yaptım biraz kendimi serbest bıraktım dinlen bol bolAşkım benden biraz önce 2 kere beyaz su gibi bişey geldi bildiğin su bişey olmaz demi düşük yapacağım zaman da böyle bir akıntım olmuştu korktum bian
Ah ah aşkım yarın ilk işim test yapmak olacakİnşallah olmaz canım beyaz akıntı hamilelikte iyi diye okudum ama kırmızı sıkıntı bol bol dua et korkma tutunmuşsa rabbimin izniyle bir şey olmaz benden de geldi geçen gün stres yaptım biraz kendimi serbest bıraktım dinlen bol bol
senden demi su gibi bişey geldiİnşallah olmaz canım beyaz akıntı hamilelikte iyi diye okudum ama kırmızı sıkıntı bol bol dua et korkma tutunmuşsa rabbimin izniyle bir şey olmaz benden de geldi geçen gün stres yaptım biraz kendimi serbest bıraktım dinlen bol bol
Sonucunuz ne oldu acabaKızlar reglime 2 gün var hamilelik belirtisi sadece mide bulantisi var 1 haftadan beri diğer belirtiler aynı bugün erken gebelik testi yaptım sizce silik çizgi var mı?
Canım bir kaç gün önce geldi internetten baktım bir sıkıntı yoktu şimdi de çok şükür gayet iyiyim kendini sürekli telkin et gayet iyiyim diye ve dua et bol bolsenden demi su gibi bisey geldi
Yarın kan tahlili vereceğim sonuca göre buraya yazarımS
Sonucunuz ne oldu acaba
Teşekkür ederim balim allah razı olsunCanım bir kaç gün önce geldi internetten baktım bir sıkıntı yoktu şimdi de çok şükür gayet iyiyim kendini sürekli telkin et gayet iyiyim diye ve dua et bol bol
merhabalar 4 mayısta ella kullandım 12 mayısta adet oldum 24-31 mayısta cinsel birliktelik yaşadım geri çekilmeyle normalde 12-13-14 haziran civarı regl olmam gerekirken olmadım şu an bel ağrım çok kasıklarım ağrıyor. üç kere test yaptım negatif çıktı. sizce hamilelik var mıdır yani herhangi kusma mide bulantısı vs yok kasık ve bel ağrılarım fazlaİlk başta adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım vardı, adet olacağım sandım bayağı bir böyle devam etti. Şimdi de kasıklarda batma var doktor ilk gebelikte normal dedi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Dinlenmek en iyisi öyle yap bence
Merhaba psikolojik olabilir genelde benim öyle oluyormerhabalar 4 mayısta ella kullandım 12 mayısta adet oldum 24-31 mayısta cinsel birliktelik yaşadım geri çekilmeyle normalde 12-13-14 haziran civarı regl olmam gerekirken olmadım şu an bel ağrım çok kasıklarım ağrıyor. üç kere test yaptım negatif çıktı. sizce hamilelik var mıdır yani herhangi kusma mide bulantısı vs yok kasık ve bel ağrılarım fazla
Yaaaaa çok üzüldüm aşkımm ağrın felan var mıydı yine hakkında hayırlısı olsun birtanem üzülmeKızlar ben regl oldum hayırlısı böyleymiş
Vardı canım ağrıdan anlamalıydım aslında üzüldüm biraz geçti canım inşallah sen hamilesindir haber ver de bunu sevinelim mutlu bir habere o kadar çok ihtiyacım var ki canım benimYaaaaa çok üzüldüm aşkımm ağrın felan var mıydı yine hakkında hayırlısı olsun birtanem üzülme
İnşallah aşkım benim hayırlısı olsun kürtajdan sonra adet dönemleri 1 yıl şaşıyor die duydum belkide benim kide şaşacak Rabbim büyük yarın test yapcam işte bakalımVardı canım ağrıdan anlamalıydım aslında üzüldüm biraz geçti canım inşallah sen hamilesindir haber ver de bunu sevinelim mutlu bir habere o kadar çok ihtiyacım var ki canım benim
Vardı canım ağrıdan anlamalıydım aslında üzüldüm biraz geçti canım inşallah sen hamilesindir haber ver de bunu sevinelim mutlu bir habere o kadar çok ihtiyacım var ki canım benim
İnşallah dier ay güzel haberlerini alırız aşkım
Hadi bakalım inşallah canımİnşallah aşkım benim hayırlısı olsun kürtajdan sonra adet dönemleri 1 yıl şaşıyor die duydum belkide benim kide şaşacak Rabbim büyük yarın test yapcam işte bakalım
Vardı canım ağrıdan anlamalıydım aslında üzüldüm biraz geçti canım inşallah sen hamilesindir haber ver de bunu sevinelim mutlu bir habere o kadar çok ihtiyacım var ki canım benim
İnşallah diğer ay güzel haberlerini alırsın aşkınHadi bakalım inşallah canım
Ben kahverengi akintim vardi tam gunumde bi arkadaşim yaomami soyledi pozitifti ama dıs gebelik gecirdim canimKagverengi akıntı sonrası hamile kalanının var mı adetten 8 gun sonra gördüm. Belirti her sey var test negatif
Çok geçmiş olsun kese mi gözükmedi nasıl anladınız dış gebelik olduğunu kaç haftalık düşük yaptınızBen kahverengi akintim vardi tam gunumde bi arkadaşim yaomami soyledi pozitifti ama dıs gebelik gecirdim canim