Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de göremedim canım teşekkür ederim umut ediyor insan yine deBdn bisey göremedim canım
İki günüm var canım pazar olmam gerekiyor olmazsam pazartesi kan tahlili versem erken mi olur acaba?Regl gecikmesi ile beraber tekrar test yap canım, yalancı negatif görüyor olabiliriz, adet gecikmeden belli olmaz bazen
Geç döllenme vs olduysa yine de erken test yapılmış olabilir. Doktorlar hep adet gecikmesinin 7. Gününden sonra gelin diyorlar. Beta çok düşük düzeydeyken öğrenince kafanda sürekli soru işareti olabilir. Kimyasal mı yoksa dış gebelik mi falan filan diye. Eğer bir rahatsızlığın ve aciliyeti yoksa sonra öğrenmek psikolojik açıdan daha iyi oluyor. Ama rahatsızlığın varda tedbir açısından erken öğrenmek iyi olabilir. İnşallah sevineceğin haberler alırsın.İki günüm var canım pazar olmam gerekiyor olmazsam pazartesi kan tahlili versem erken mi olur acaba?
Çok teşekkür ederim bir rahatsızlığım yok çok şükür sadece merak ediyorum dediğin çok mantıklı olmazsa 1 hafta gecikince yaptırırım beta hcg yı beklemedeyim o zaman şu anda sevgilerGeç döllenme vs olduysa yine de erken test yapılmış olabilir. Doktorlar hep adet gecikmesinin 7. Gününden sonra gelin diyorlar. Beta çok düşük düzeydeyken öğrenince kafanda sürekli soru işareti olabilir. Kimyasal mı yoksa dış gebelik mi falan filan diye. Eğer bir rahatsızlığın ve aciliyeti yoksa sonra öğrenmek psikolojik açıdan daha iyi oluyor. Ama rahatsızlığın varda tedbir açısından erken öğrenmek iyi olabilir. İnşallah sevineceğin haberler alırsın.![]()
Biliyorum beklemek çok zor ama inşallah zamanında gelen miniklerimiz olurÇok teşekkür ederim bir rahatsızlığım yok çok şükür sadece merak ediyorum dediğin çok mantıklı olmazsa 1 hafta gecikince yaptırırım beta hcg yı beklemedeyim o zaman şu anda sevgiler![]()
Amin inşallah Rabbım daha iyisini bilirBiliyorum beklemek çok zor ama inşallah zamanında gelen miniklerimiz olur
Amin inşallah duacınım canımİnşallah Rabbım hayırlısını nasip etsin![]()
Merhaba canım benim de 6 günüm geçiyor yapmaya korktum yapmasam mi ki benim kide erken gebelik testiKızlar reglime 2 gün var hamilelik belirtisi sadece mide bulantisi var 1 haftadan beri diğer belirtiler aynı bugün erken gebelik testi yaptım sizce silik çizgi var mı?
Allah razı olsun canım ❤Amin inşallah duacınım canım
Canım 6 gün çok erken biraz daha bekle benceMerhaba canım benim de 6 günüm geçiyor yapmaya korktum yapmasam mi ki benim kide erken gebelik testi
Benden de kahverengi akinti geliyordu çok stres yaptığım için şükür artık gelmiyor kendini rahatlatmaya çalış farklı şeylerle uğraş biliyorum zor ama gecikmeyi beklemelisin bende pazar gününü bekliyorum stres te çok etkiliyorKagverengi akıntı sonrası hamile kalanının var mı adetten 8 gun sonra gördüm. Belirti her sey var test negatif
Çok sagol canım inşallah gebesiniz ben pco hastasıyım İlk gebeliğin tedavi ie oldu simdi yine istiyorum bu yüzden panıklıyım 1 gun hasta oldum belirtileri hep belirtileri hepsini yaşadım dün ve Geçen gün kusacakmış gibi hissi oldu bilmiyorum ya galiba ben çok stres yapıyorum OndanBenden de kahverengi akinti geliyordu çok stres yaptığım için şükür artık gelmiyor kendini rahatlatmaya çalış farklı şeylerle uğraş biliyorum zor ama gecikmeyi beklemelisin bende pazar gününü bekliyorum stres te çok etkiliyor
İdrara, kandan daha geç yansıyor zaten. Ama bir deneyin isterseniz, negatif görünse bile net olmayabilir ama pozitif de görebiliriz gibi duruyorMerhaba canım benim de 6 günüm geçiyor yapmaya korktum yapmasam mi ki benim kide erken gebelik testi
Aşkım 23 Haziran da azıcık kan geldi 6 günüm geçiyor benim de test yapmak için bekleyecem biraz daha bende ilk bebeğim de de yerleşme kanaması yaşadım adetimin 1. Günü geldi ben adet oldum sandım ama hamileymişimKagverengi akıntı sonrası hamile kalanının var mı adetten 8 gun sonra gördüm. Belirti her sey var test negatif
Bekelyim biraz o zaman 23 haziranda benden azıcık kan geldi hala da bişey yok da ilk bebeğim de de yaşadım yerleşme kanaması adet oldum sandım hamileymisim hayırlısı olsunİdrara, kandan daha geç yansıyor zaten. Ama bir deneyin isterseniz, negatif görünse bile net olmayabilir ama pozitif de görebiliriz gibi duruyor