erken gebelik testine inanmayın..ben de hamişim

SORUYORUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
54
0
86
İstanbul
kızlar hamileyim:) son adet sat 15 kasımdı.adetten 7 gün önce kanda gebelik baktırdım ama çıkmadı.mahvoldum ama şimdi 4 haftalık hamileyim...amam zamanından önce kanda olsa tahlil yapmayın

bu ay bende belirtiler hissettim ama bakalım.. 28 kasım son adet tarihimdi günü gelsin görücez :D
sanmıyorum ama olsa süper olur :3:

kızlar hamileyim:) son adet sat 15 kasımdı.adetten 7 gün önce kanda gebelik baktırdım ama çıkmadı.mahvoldum ama şimdi 4 haftalık hamileyim...amam zamanından önce kanda olsa tahlil yapmayın

tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin inş..1 hafta önceki testinde kanda betahcg değerin kaçtı acaba merak ettim de hatırlıyor musun?

hayırlıolsun canım sağsağlim bebişini kucağına alırsın inş.
kaç gün sonra öğrendinn hamile olduğunu ??

bende kasım da gebelikte şüphelenmiştim gebelikten ve kan testi yaptım 0.40 çıktı.ve o ay kimyasal gebelik gebelik geçirdim.yani hamilelik hemen çıkmıyor.bence paranıza kıymayın ve adet gününüzü bekleyin.doktorumda aynı şeyi söyledi.hamilelik çıkmayacağını boşuna üzülürsünüz

soruyorum kaç çıktı değerin
benim sat 15 kasımdı dün gece test yaptım 0.15 2 gün geçti
ben bi önceki haömileliğimde adet günümde yaptırdım 13,75 çıkmıştı sanırım ben hamile değilim olsa çıkardı

slm kızlar hemen olumsuzluğa kapılmayın geç döllenme olabilir bende adet günüm geçince yaptırdım negatif çıktı adet söktürücü kullandım ama adet olmadım tekrar yaptı dr ve 5 haftalık hamileydim malesef kan pıhtılaşmasından bebeğimi kaybettim şimdide adet günü baktırdım 13.75 çıktı 2 gün sonra 34.12 ve böylelikle yükselerek şuan 12 haftalık gebeyim canınız sıkıp üzülmeyin kanla ilgili hormon ve pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptırın inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınız

Back
X