Erken gebelik testleri doğru sonuç verir mi

Nspksmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
25
5
86
Merhabalar benim adetime 4 gün var fakat bir haftadır kasık sancısı çekiyorum erken gebelik testi yapmak istiyorum bu testi yapıp yanıltıcı sonuçlar alan var mı ?

negafifse yanilma olasiligi var. Ama pozitifte yok. Yapabilirsiniz varsa cikar. Tabii gec dollenme degilse. Yani adetinize yakin hamile kalmadiysaniz

Selam kızlar uzun zamandır takipteyim ama yeni katılıyorum erken gebelik testini ne zaman yapmalıyız ? Bat: 23.07

Normalde adete 4-5 gün kala net sonuç verir diye biliyorum. Pozitif te yanılma olmaz ama negatif için bii şey diyemiyorum. Benim adetim 2 kez 40 gün sonra geldi. 1 kez tam 28 gün sonra. Testi yaptığımda adetim geçti mi geçmedi mi bilmiyodum bile ama doğru sonuç gösterdi.

Aslında özelde kan testi yaptırdığında da aynı fiyat hem de garanti sonuç. O yüzden erken gebelik testine gerek varmı onuda bilmiyorum

Aslında özelde kan testi yaptırdığında da aynı fiyat hem de garanti sonuç. O yüzden erken gebelik testine gerek varmı onuda bilmiyorum
Özelde kan testi ne kadar? Nerede yaptırdın canım? Ben sordum 100₺ flndı

Özelde kan testi ne kadar? Nerede yaptırdın canım? Ben sordum 100₺ flndı
Ben 35 e yaptırmıştım canım önceden ama bu ay gerek kalmadı adetime 1 gün kala normal idrar testi yaptım çok net çıktı ikinci çizgi şuan 6 haftalık darısı isteyen herkesin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…